Kontakt 180Grader.dk
32

Skrevet af Thomas Christensen 1370 dage siden - Direkte link

Der er andre problemer i artiklen:

 

Problemet først. Kommunismen. Vi ved alle, hvordan det gik. Ingen grund til at genopleve det.

Kapitalismen. Som det er i dag strømmer almindelige amerikanere ud i skovene i New Jersey for at bo i teltlejre efter have mistet deres job, sygeforsikring, pension, opbrugt kreditten og mistet boligen. Der bor de så, hvis de ikke bliver jaget væk af de lokale myndigheder som uønskede vagabonder.

 

Det er uffatteligt at velskrivende og -menene meningsdannere tror, at USAs problemer skyldes kapitalismen.

 

Men IT - eller rettere internettet - har et enormt potentiale, som nok skal blive spoleret af magthaveres forsøg på at regulere.


Skrevet af Martin Kofoed 1370 dage siden - Direkte link

Ja. Som om det har noget som helst med kapitailsme at gøre at spendere billioner af tax payer $$$ på at redde nødlidende virksomheder, der dybest set bare ligger, som de har redt.

 

USA er teknisk knock-out, men det er sgu ikke kapitalismens skyld. Tværtimod.


Skrevet af LeeKuanYew 1370 dage siden - Direkte link

Ja god pointe. 

Jeg / Vi / Nogen bliver altså nød til at gøre det klart at det der foregår i USA IKKE er kapitalisme. USA giver kapitalisme et skidt navn!

- Annonce -


Skrevet af Censete libere 1370 dage siden - Direkte link

Lindholm snakker - men no content. Det er omtrent lige så seriøst som at sige at kold fussion vil klare alle energiproblemer - måske, men Lindholm aner ikke hvordan.


Skrevet af Slave 1370 dage siden - Direkte link

Helt enig - og jeg arbejder selv i IT branchen, endda netop den del af den som leverer primært til det offentlige. Det offentlige kan ikke revolutionere noget som helst, for det er kørt fast. Selv ikke de friskeste, mest engagerede konsulenter kan ændre på fjollede arbejdsgange og indgroede vaner, hvis ikke det offentlige maskineri har lyst til det... og det har det ikke. Hvor er incitamentet?

 

Så længe det offentlige er offentligt, vil det kun være fantastiskt dygtigt til én ting: at brænde penge af, og beskæftige en allerhelvedes masse papirskubbere.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

16
4
8
4
21
5
8
7
26
12
7
7
6
41
11
19
7
20
4
33

- Annonce -


Om Klaus Riisberg
Liberal tankegang i årer der brænder for at få Danmark på ret kurs igen. Formand og medstifter af Liberal Alliance Randers.

Se Klaus Riisbergs profil
eller
Følg Klaus Riisberg
- Annonce -