Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

32

Skrevet af Louis B. Knockel 1579 dage siden - Direkte link

Der er udmærkede elementer i hr. Lindholms analyse, f.eks.:

 

I 1960'erne skulle tre børn finansiere to forældre, fra de var 67, til de blev 75. I dag skal et barn finansiere to forældre, fra de er 62, til de bliver 85. Det hænger ikke sammen. 

 

Hans tiltro til, at it-branchen kan løfte unge tabere ud af deres elendighed, forekommer meget optimistisk. Er der belæg for, at taberfabrikken på den måde bliver til en vinderfabrik?

 


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1579 dage siden - Direkte link

Nej, who cares, global opvarmning er det nye sort. I det her tilfaelde er det ikke bare en komponent men al luften der er opvarmet og lukkes ud i skraemmende maengder for at gavne IT-branchen.


Skrevet af Louis B. Knockel 1579 dage siden - Direkte link

Aha, tarmgas.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Thomas Christensen 1579 dage siden - Direkte link

Der er andre problemer i artiklen:

 

Problemet først. Kommunismen. Vi ved alle, hvordan det gik. Ingen grund til at genopleve det.

Kapitalismen. Som det er i dag strømmer almindelige amerikanere ud i skovene i New Jersey for at bo i teltlejre efter have mistet deres job, sygeforsikring, pension, opbrugt kreditten og mistet boligen. Der bor de så, hvis de ikke bliver jaget væk af de lokale myndigheder som uønskede vagabonder.

 

Det er uffatteligt at velskrivende og -menene meningsdannere tror, at USAs problemer skyldes kapitalismen.

 

Men IT - eller rettere internettet - har et enormt potentiale, som nok skal blive spoleret af magthaveres forsøg på at regulere.


Skrevet af Martin Kofoed 1579 dage siden - Direkte link

Ja. Som om det har noget som helst med kapitailsme at gøre at spendere billioner af tax payer $$$ på at redde nødlidende virksomheder, der dybest set bare ligger, som de har redt.

 

USA er teknisk knock-out, men det er sgu ikke kapitalismens skyld. Tværtimod.


Skrevet af LeeKuanYew 1579 dage siden - Direkte link

Ja god pointe. 

Jeg / Vi / Nogen bliver altså nød til at gøre det klart at det der foregår i USA IKKE er kapitalisme. USA giver kapitalisme et skidt navn!


Skrevet af _slettet_bruger_177 1579 dage siden - Direkte link

Enig! Det var også dér, jeg stod af. Sådan en tumbe!


Skrevet af Censete libere 1579 dage siden - Direkte link

Lindholm snakker - men no content. Det er omtrent lige så seriøst som at sige at kold fussion vil klare alle energiproblemer - måske, men Lindholm aner ikke hvordan.


Skrevet af slettet bruger 1099 1579 dage siden - Direkte link

Ja, ren øregas. Gad ikke engang læse side 2.


Skrevet af slettet bruger 7320 1579 dage siden - Direkte link

Jeps. Lindholm tror, han har både mål og middel - men stiller ikke ét eneste brugbart forslag til, hvordan de to skal sættes sammen.


Skrevet af Slave 1579 dage siden - Direkte link

Helt enig - og jeg arbejder selv i IT branchen, endda netop den del af den som leverer primært til det offentlige. Det offentlige kan ikke revolutionere noget som helst, for det er kørt fast. Selv ikke de friskeste, mest engagerede konsulenter kan ændre på fjollede arbejdsgange og indgroede vaner, hvis ikke det offentlige maskineri har lyst til det... og det har det ikke. Hvor er incitamentet?

 

Så længe det offentlige er offentligt, vil det kun være fantastiskt dygtigt til én ting: at brænde penge af, og beskæftige en allerhelvedes masse papirskubbere.


Skrevet af slettet bruger 326 1579 dage siden - Direkte link

"Hvad der sker den dag, de 850.000 vågner af døsen, og indser, hvad der foregår, fordi "vi" ikke længere har råd til at sende den månedlige check som betaling for vores arbejdsro, er stof, som græske mareridt er gjort af."

Ja, hvad sker der egentlig den dag - vil demokratiet forsætte eller...?

"Vi har indladt os på en farlig handel i et demokrati, hvor enhver socialklient har stemmeret."  - demokratiets svøbe kort fortalt."

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

3
6
3
2
2
3
9
9
8
16
4
8
4
21
5
8
7
26
12
7

- Annonce -


Om Klaus Riisberg
Liberal tankegang i årer der brænder for at få Danmark på ret kurs igen. Formand og medstifter af Liberal Alliance Randers.

Se Klaus Riisbergs profil
eller
Følg Klaus Riisberg
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -