Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

6

Skrevet af slettet bruger 7075 1603 dage siden - Direkte link

Nu er langt de fleste journalister ret så Apple liderlige (ja det er mit indtryk), så nogle få kritiske røster engang imellem, er vel ikke helt ved siden af.

 

Er dog helt uenig i dit tolkning af artiklen. Den påpeger nogle væsentlige fejlinformationer, som vel egentlig kun er til gavn for køberen, så de ikke fejlagtigt står med et produkt, der ikke vil, på nuværende tidspunkt, leve op til det producenten lover.


Skrevet af Vimfuego 1603 dage siden - Direkte link

Det er da noget vrøvl, jeg ser gang på gang at Apple produkter blive stor-svinet til af IT journalister.

Et godt eksempel er den første iPad - som ikke blev levnet mange chancer af den samlede it presse - men heldigvis taler salgstallene jo for sig selv.

 

Det er dog ufatteligt, når man tænker på at det er Apple som har opfundet computeren som den er i dag (inspireret af den grove skitser som Zerox Parc havde udviklet - som de også købte rettighederne til), musikafspillerne som vi bruger den i dag, telefonen som den er i dag, og tablet computeren. Det er jo helt groteskt at de bliver påduttet at de ikke at gider være innovative - de har været stor innovative lige siden de blev stiftet - måske på nær de år Jobs var væk - og det er i min optik alle de andre kopister som ikke gider være innovative.


Skrevet af Broderen 1603 dage siden - Direkte link

Det er vist kun en Apple fan boy, der mener, at den danske journaliststand er kritisk over for Apple.

De får så meget gratis reklame, at jeg synes, det er konkurrenceforvridende. Det svarer til DR's konsekvente omtale af kuglegrille som en Webergrill.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 7075 1603 dage siden - Direkte link

So ein ding, er et fremragende eksempel på et helt program der glorificerer Apple, og dens produkter (grunden til jeg stoppede med at se programmet).


Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Jeg fik det tilsidst sådan at jeg ikke kunne holde ud at se på Sonnes fjæs og lytte til hans stemme.


Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Det er dog ufatteligt, når man tænker på at det er Apple som har opfundet computeren som den er i dag (inspireret af den grove skitser som Zerox Parc havde udviklet - som de også købte rettighederne til), musikafspillerne som vi bruger den i dag, telefonen som den er i dag, og tablet computeren.

Ej nu stopper du sgu. Apple har ikke opfundet en eneste af de ting du nævner. Apple fik lov at stjæle den grafiske brugerflade fra Xerox da firmaets chefer ikke fattede hvad de havde at gøre med. Xerox' udviklere var rasende.

 

Smartphone'n, MP3 afspilleren og tablet computeren er perfekte eksempler på produkter Apple ikke har opfundet, men i stedet forfinet og gjort brugervenlige.

 

og det er i min optik alle de andre kopister som ikke gider være innovative.

Og derfor er dit indlæg værdiløst. De store stjæler alle fra lader sig inspirere af hinanden.


Skrevet af Frihed 1603 dage siden - Direkte link

Hey Podia, det er irriterende, at links på jeres site åbner "i en popover/overlay" af en slags. Det virker tilmed meget dårligt, fik f.eks. en "Host Gator 404"-side på Apple-linket. Jeg synes det er skridt webdesign. Åbn links almindeligt.

Det er pænt langt ude at skrive, at den nye iPad ikke virker i Danmark. Magen til vås. Det er da problem med den manglende 4G kompatibilitet, men dels er mig bekendt over halvdelen af solgte iPads WiFi-only og de fleste bruger utvivlsomt under alle omstændigheder langt den overvejende del af data på iPads på wifi-forbindelser. Og alt andet - også 3G på samme måde som 3G iPad2 - virker jo fint i Danmark. Ringe journalistik indeed.


Skrevet af Podia 1603 dage siden - Direkte link

Tak for hint om dødt link. Det andet er et spørgsmål om præferencer. Vi gør det (åbner i popup), når det blot er et info link. Eller link til reference.


Skrevet af Frihed 1603 dage siden - Direkte link

Jeg kan kun sige, at det er irriterende og ikke fremmende for brugervenligheden. Der er en grund til, at ikke mange websites gør sådan. 


Skrevet af Podia 1603 dage siden - Direkte link

Tanken er at man ikke bliver navigeret væk fra siden. Og at der samtidig ikke åbnes et utal af vinduer og faneblade, hvilket også er helt enormt irriterende.

Men vi vil helt sikkert kigge på, om funktionen er hensigtsmæssig - og om den skal forbedres.

 

Tak for input! :)


Skrevet af Snor 1603 dage siden - Direkte link
iPad er skøn.

Skrevet af Rend_Mig 1603 dage siden - Direkte link

Det er snarere Dansk 4G der ikke er kompatibelt med iPad 3 end omvendt. Seriøst, hvorfor skal vi altid have underlige formater herhjemme? Hvorfor kan vi ikke bare bruge de formater som de bruger i den civilicerede verden? Jeg var i forvejen så træt af PAL fjernsyn at jeg kunne brække mig, og nu virker det 4G system vi har kørende pludselig ikke til verdens mest prominente 4G produkt til dato.. Øv.


Skrevet af Carl Henrik Petersen 1603 dage siden - Direkte link

   Religionskrigen er over os.


Skrevet af Karsten Lauridsen 1603 dage siden - Direkte link

@Lars

 

Håber du kom af med din frustration over at der er faktisk er apple produkter der skuffer, fanboy.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

9
3
6
3
2
2
3
9
9
8
16
4
8
4
21
5
8
7
26
12

- Annonce -


Om Podia
Dette er Podias officielle 180grader-profil

Fra Wikipedia: A podium (plural podia) is a platform that is used toraise something to a short distance...

Se Podias profil
eller
Følg Podia- Annonce -