Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

2

Skrevet af Skovgaard 1636 dage siden - Direkte link

Ikke forstået, hvorfor er venstre totalstatens parti. Ja ok, det ved vi jo at de er, men hvorfor lige i denne sag. Det er vel ok at bekæmpe forbrydelser.


Skrevet af slettet bruger 5726 1636 dage siden - Direkte link

Fordi partiet vil kollektivisere udgifterne ved håndhævelse og overvågning af brud på immaterielrettigheder.

Uanset hvad man ellers måtte mene om det rimelige i immaterielrettigheder, burde et liberalt parti ikke støtte en piratlov, der ud fra hvad vi ved om regeringens intentioner tvinger lovlydige mennesker dvs. internetabonnenter, internetvirksomheder og andre uskyldige tredjeparter til at  bære omkostningerne.


Brud på immateriel rettigheder er et anliggende mellem rettighedshaveren og den, som krænker disse, og rettighedshaveren er jo den eneste part der umiddelbart drager fordel af håndhævelsen, hvilket er en fornuftig grund til ikke at tvinge uskyldige tredjeparter til at subsidiere håndhævelsen.

En lov, der siger at en internetudbyder og dennes abonnenter skal medfinansiere internetlogning og udsendelse af advarselsbreve er fundamentalt set uliberal, da ingen af tredjeparterne har nogen medskyld i at en helt anden part krænker rettighedshaveren.

En sådan lov er reelt en skjult skat der straffer den lovlydige endnu mere end krænkeren, da den lovlydige jo ikke ud fra lovens synspunkt kan tage sig til rette ved at downloade eller kopiere rettighedshaverens værk som kompensation for sin udgift.

Hvis jeg alligevel skal betale ekstra på mit internetabonnement for tåbelige barnepigestatstiltag, ser jeg ingen moralsk gyldig grund til ikke at tage mig til rette.


Skrevet af _slettet_bruger_5280 1636 dage siden - Direkte link

+100

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

9
3
6
3
2
2
3
9
9
8
16
4
8
4
21
5
8
7
26
12

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -