Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

62

Skrevet af Lennart 1609 dage siden - Direkte link
Glimrende klumme!

Skrevet af Sex 1609 dage siden - Direkte link
Enig med Lennart. Fræk, tvetydig overskrift - velskrevet indhold med sunde overvejelse og gode pointer - og ikke mindst et dejligt budskab: Friheden er derude.

Skrevet af Isabella Balkert 1609 dage siden - Direkte link
Glimrende klumme med gode forslag til egen underholdning som jeg straks vil afprøve - Jeg skal ved lejlighed lægge et par gode links med ateistisk værdi tilbage, jeg valgte Billy Connolly på YouTube i går og der er også et opgør med religion og bombemænd.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Isabella Balkert 1609 dage siden - Direkte link
Kenneth Plummer påstår at han ved hvad folk kan lide at se fordi han er vokset op på Nørrebro - Problemet er blot at hele Danmark har ikke smag for TV som folk havde på Nørrebro for 50 år siden - Tværtimod.

Kenneth Plummer er nok den værste TV direktør vi nogen sinde har haft. Han har fuldkommen ødelagt eller nedlagt de gode programmer og erstattet dem med programmer for den laveste fællesnævner - Som om det er aller vigtigtigst at dummificere alle mennesker i Danmark, via tv og radio, for deres egne penge.

Skrevet af Isabella Balkert 1609 dage siden - Direkte link
http://www.youtube.com/watch?v=rEtfdzNAE74

En af mine favorit ateister Pat Condell på YouTube

Skrevet af Kent Damgaard 1609 dage siden - Direkte link
Tak til de der allerede har kommenteret.

Billy Connolly er også en af de kunstnere jeg har fundet på YouTube, selv om jeg kendte lidt til ham i forvejen. Jeg kan anbefale Eddie Izzard og George Carlin som også kan findes der.

Jeg vil også anbefale at købe deres DVD'er - det der findes på YouTube er ikke altid lagt op med deres billigelse, og de har ikke som Monty Python valgt at starte deres egen kanal.

Folk som Eddie Izzard forstår de sociale medier, da han for nyligt optrådte i Malmø Arena - noget af det morsommeste jeg har oplevet længe, brugte han Twitter til at lade folk komme med kommentarer undervejs. Han proklamerede sig i øvrigt også som ateist og fan af wikipedia. Hans show "Stripped" kan fås på DVD nu.

Hvis man er til det ateistiske, så har Ateistisk Selskab også en kanal på YouTube

http://www.youtube.com/user/AteistiskSelskab

Jeg har ikke selv haft tid og lejlighed til at stifte bekendtskab med deres indhold, men de står på min to-do liste :)

Skrevet af _slettet_bruger_833 1609 dage siden - Direkte link
Udmærket pointe, Kent. Jeg har selv længe overvejet at lægge en stribe videoer på Youtube som gennemgår grundlæggende økonomi, liberalisme, socialismen bagsider som aldrig nævnes etc. Men det er lige det med tiden. Nogle som vil være med?? :-) ... "udstyret" har jeg efterhånden fået skrabet sammen, så er det bare at få det brugt!

Skrevet af slettet bruger 344 1609 dage siden - Direkte link
Det skulle ikke undre mig hvis politikkerne bare finder en ny boss derinde, som om det skulle hjælpe noget..

Skrevet af Gunnar Langemark 1609 dage siden - Direkte link
Jeg havde glædet mig til at melde mig fra licensen. Min kone og jeg bruger ikke DDR, men mine børn gør - og det betaler jeg licens til.
Nu har DDR effektivt sat en stopper for den glæde - hvor jeg afskaffer tv og radiomodtagere - og kan meddele DDR, at de ikke længere har noget økonomisk krav på mig.
Det piner mig.
Når mine børn er færdige med børne-tv melder jeg fra alligevel. Også selvom jeg har en computer der KAN tage DDRs sikkert udmærkede indhold. Jeg bruger bare ikke hverken DDR eller TV2 eller de andre tv kanaler og radiostationer. Det er ikke en del af min mediedagligdag - og det bliver det heller ikke.

Det er derfor jeg støtter Lars.

Skrevet af _slettet_bruger_428 1609 dage siden - Direkte link
Kent D, taler med vis tunge. +1

Skrevet af Louis B. Knockel 1609 dage siden - Direkte link
Fint indlæg, hr. Damgaard. DR kan i den grad undværes, men selv hvis kvaliteten var bedre og venstreorienteringen knap så tydelig, ville selve grundprincippet, selve ideen om, at alle danske husstande tvangsmæssigt skal yde bidrag til et bestemt medieforetagende, stadig være diktatorisk og forældet.

Man kan forestille sig, at noget lignende gjaldt aviser: Alle, der kan læse og har en postkasse, skal betale et par tusinde kroner om året for Statstidende, hvad enten de er interesserede i den eller helst vil være fri. Absurd, ikke sandt?


Der kan have været tekniske eller andre grunde til, at Statsradiofonien (det nuværende DR) blev grundlagt som et politisk styret monopol i 1920'erne, men det er fandme også længe siden. Tillad mig at citere en dansk frihedsdigter:

Lad falde, hvad ikke kan stå,
lad synke, hvad ikke kan flyde;
da får vi et samfund, hvor få
skal nasse på naboens gryde.


Skrevet af Frihed 1609 dage siden - Direkte link
At være tvunget til at have abonnement på DR er helt analogt med, at man var tvunget til at have abonnement på Politiken.

Det er indlysende absurd. Hvor er politikerne henne, især de borgerlige som burde være helt grundlæggende imod fænomenet? Mit bedste bud er stadig, at DR og DRs journalister er så magtfulde, at politikerne ikke tør, subsidiært, at de er bange for, at hr. og fru kakkelbord skal blive sure over ikke at få deres "Rejseholdet" søndag aften.

Skrevet af Odin 1609 dage siden - Direkte link
At være tvunget til at have abonnement på DR er helt analogt med, at man var tvunget til at have abonnement på Politiken.

Ja og argumentet om, at når man har en Internetforbindelse og en computer, så har man mulighed for at gå ind på DR's hjemmeside, og derfor skal man betale medielicens, den vil jo svare til, at kirkeministeren besluttede, at da alle har mulighed for at køre på vejen ned til den lokale kirke, så skal alle betale kirkeskat.

At sandheden så rent faktisk er, at selv om man melder sig ud af folkekirken, og stopper med at betale kirkeskat, så bidrager man stadig til folkekirken via den alm. skat.

/Odin

Skrevet af Isabella Balkert 1609 dage siden - Direkte link
@odin - Netop det faktum du nævner her, at man bidrager til folkekirken via den almindelige skat - Det har jeg længe været mere end træt af, lige som jeg også synes det er fuldkommen forkasteligt at skolen underviser de små klasser i kristendomskundskab på et tidspunkt hvor de stadig har svært ved at skelne mellem sandhed og mytologi - Og så finder jeg at konfirmationsundervisningen ikke bør lægges ind i skoleskemaet. Vil børnene konfirmeres, så må de gå til konfirmationsundervisning efter skoletid.

Den tvungne kirkeskat ligner i øvrigt tvangslicensen - Man betaler for vedligeholdelse af kirker og ikke mindst drikkegilderne Biskopperne  netop er blevet hængt ud for i BT.

Skrevet af Odin 1609 dage siden - Direkte link
Politikerne tør ikke privatisere DR og TV2, de er simpelthen bange for at journalisterne skal slagte dem, prøv bare at se hvordan den borgerlige regering har syltet salget af TV2, de har brugt den ene syge undskyldning efter den anden, og EU-sagen har kun været en undskyldning for at udskyde privatiseringen i ubestemt tid.

Det samme gør sig gældende med mediestøtten, det er en bistandshjælp til alle de trykte aviser, dengang da Anders Fogh Rasmussen blev statsminister, der udtalte han, at mediestøtten skulle afvikles, men hvad er det blevet til, ja der har været et udvalg som har analyseret mediestøtten, og det er kommet frem til, at den forsætter i stort set uændret form.

Mediestøtten er også et godt hold-kæft-bolsje som gør, at avisene ikke rigtigt kan brokke sig over, at DR bruger tvangudskrevne licensmidler til at konkurrere med dem på Internettet.

/Odin

Skrevet af Lasse Grosbøl 1609 dage siden - Direkte link
Kvinder der kan uddele cirkelspark? Tænkes der monstro på Buffy?

Hvis der gør, vil jeg gerne have lov til at give denne glimrende klumme en ekstra pil opad!

Skrevet af Kent Damgaard 1609 dage siden - Direkte link
Det var hende jeg havde i tankerne :) Jeg havde lige fået et eksemplar af tegneserien. Jeg er en stor fan af Joss Whedons form for feminisme. Men det kunne også have været Batgirl/Cassandra Cain eller Leiko Wu fra Shang Chi serien - når jeg i min profiltekst taler om at udbrede kendskabet til "Babes, barbarer og blodsugere", så er det inspireret af en biografi om Paul Gulacy med titlen "Spies, vixens and masters of Kung Fu" :-)

Skrevet af Lasse Grosbøl 1609 dage siden - Direkte link
Ja, det er ting vores licens i hvert fald ikke går til i særlig høj grad :-) uanset Jakob Spegelmans herostratiske arbejde gennem en menneskealder!

Det meste "TV" jeg ser er, udover Mythbusters, via DVD.

Hvis jeg kunne få lov til at betale for DR2 ville jeg gøre det. De andre DR kanaler? Jeg ville måske købe en serie på DVD i ny og næ, selvom jeg ikke lige kan komme i tanke om en jeg gad købe på stående fod. Det er vist det hele.

Skrevet af lennart pedersen 1609 dage siden - Direkte link
"Frihed" og "Odin" har fuldstændig ret......politikerne er rædselslagne for at journalisterne på de elektroniske medier sætter dem i gabestokken. 8 år med et borgerligt flertal var ikke nok til at få bugt med socialisterne på DDR og TV2....gud hjælpe Danmark når Willy får magten....så bliver deres magt yderligere konsolideret og cementeret i meget,meget,meget lang tid. 

Skrevet af Hans Jørgen Gylling 1609 dage siden - Direkte link
Super Klumme Kent !

Jeg kunne ikke have sagt det bedre :)

Tankevækkende at man iøvrigt også vil til at trække medielicens nummer 2 nedover hovedet på danskerne : http://www.stm.dk/publikationer/regres_09/index.htm#Kulturministeren -

Stor- endda meget stor var min forbløffelse da jeg læste dette ret informative indlæg :

http://www.update.dk/cfje/Lovbasen.nsf/ID/LB05469715

I artiklen fremkommer der bla.flg. :

""Forleden aftalte ordførerne fra medieforligspartierne og kulturministeren at indføre en såkaldt brugerbetaling til TV2. Politikerne undlod igen at kalde en spade for en spade. Aftalen betyder, at der fra 2012 skal lægges en afgift på betalings-tv. Der er reelt ikke tale om brugerbetaling, men en indirekte skat ligesom medielicensen. Opkrævning af denne afgift og administration af frikort til husstande, der kun vil se TV 2 og anden public service, vil give yderligere besvær og unødvendige udgifter"

Hvad siger DU? Er du parate til flere afgifter på TV fra 2012?


Og set i lyset af den "beslutning" så kan det da kun undre hvorfor man ikke har givet samme muligheder mht til DR's programflade - det burde da være så ligetil

Lad os da endelig få gjort op med den tåbelige kopskat som er aldeles konkurrenceforvridende, og som imho også er med til at forværre vores teknologiske udvikling, samt studerendes mulighed for at kunne dygtiggøre sig. Hvordan hulen vil man retfærdiggøre en skat på internettet? Det går aldeles over min forstand !
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

9
3
6
3
2
2
3
9
9
8
16
4
8
4
21
5
8
7
26
12

- Annonce -


Om Kent Damgaard
Har i snart tyve år arbejdet indenfor IT branchen for en række af de største danske virksomheder, herunder Nordea, Nykredit, Terma, Mærsk Line...

Se Kent Damgaards profil
eller
Følg Kent Damgaard- Annonce -