2015 blev året, jeg mistede alt for Mainstream Medierne

2015 var året hvor en flødbølge af fremmede folkeslag skyllede ind over Europas kyster og ingen eller intet ville eller magtede tydeligvis at stopp...

Ikke angivet Ikke angivet,

01/01/2016

2015 var året hvor en flødbølge af fremmede folkeslag skyllede ind over Europas kyster og ingen eller intet ville eller magtede tydeligvis at stoppe det.

Imens det gamle kristne Europa blev invaderet, gik medierne på den anden side af atlanten i selvsving med de mest ligegyldige og bizarre indslag.

Vi fik "Clockboy", en 15-årig muslim som medbragte en bombelignende alarm til sin skole. Hetzen kørte i starten løbsk mod de fremmedfjendske og islamofobiske amerikanske skolelederes og politmænds behandling af denne kvikke dreng.

Alligevel kunne man senere erfare at drengens søster tidligere havde lavet en bombetrussel, faren var en rabiat imam fra Sudan og ´"alarmen" havde han ikke lavet selv.

Bruce Jenner transformerede sig fra at være en tidligere mandlig atlet til en "kvinde" og blev lovprist som en national helt.

Rachel Dolezaal blev aflsøret som "transracial" og et nyt skørhedsbegreb blev introduceret og debatteret på Tv-skærmene...

Tilbage til Europa kørte propgandaen for fuld skrue for at vi skulle lukke øjnene for en trussel mod vores verdensdels beståen.

Det enorme antal af lavtuddannede arabere, afghanere og afrikanere blev i månedsvis kaldt "højtuddannede syriske flygtninge", der flygtede fra ISIS. Alligevel væltede det ind med information, der gik i en anden og meget bekymrende retning.

En 3 år gammel kurdisk dreng druknede i Middelhavet, fordi faderen ville søge bedre velfærd i Tyskland og den lille døde krop blev fotograferet fint fra alle vinkler i vandkanten for at europæerne kunne åbne deres hjerter og grænser for den mellemøstlige kolonisering.

Angela Merkel var i spidsen for dette arrangement og som tak for den permanente skade på Tyskland, blev hun udnævnt som "TIME person of the year 2015".

2015 blev året hvor konspirationsteoretikeren, Alex Jones dækning af folkevandringen, var mere informativ end alle danske medier tilsammen.

Det blev også et år, hvor jeg aldrig nogensinden har krummet tæer så ofte som under dækningen efter diverse terrorangreb lige fra sange med kommunistiske budskaber til muslimske fredsringe.

Mainstream mediernes propaganda om at jeg skal hade russerne fortsatte også. Jeg blev fortsat forsøgt overbevist om, jeg skal forbande dette slaviske folk, som ikke er begejstret for LGBT parader og dialogsnak med islamister og salafister.

MSM fortalte også om den farlige højrefløj i Polen og Ungarn. Alligevel blev det "overraskende"  nok Europas mest multikulturelle land, Frankrig, som nærmest gik i brand flere gange.

Desværre for MSM havde de ikke fået advaret meget om det farlige ved åbne græser, det multikulturelle og muslimsk indvandring, men måske kommer det?

De danske medier kørte den mindst objektive danske valgkamp jeg nogensinde har set og især hetzen mod en direktør, der marginalt bakkede op om Løkke, var komisk og i jagten på direktøren kostede det en kameramand en brækket arm.

Mediecirkusset om Yahya Hassan fortsatte desværre også med barslagsmål og opstilling i et pakistansk nationalparti.

Der kom også en del nye lige så ubrugelige karakterer ind på den danske medieplatform, måske bedst illustreret med Emma Holten, der med retten til at beholde digitale billeder af ens genitalier fik løftet feminismen til nye højder.

Til Folkemødet på Bornholm kørte skræmmekampagnen mod de onde, men efter at have set EKSTRABLADETs debat om Danmark og danskhed, måtte jeg konkludere, at Poul Madsen og Özlem Cekic virkede mere rabiate end Daniel Carlsen!

Til forsvar for de danske medier kan nok nævnes at de to debatter med Sverge på DR om asylansøgere og feminisme viste, at medierne i Sverige er 100 gange værre.

"Antiracisten" Mikael Arnstad og "superfeministen" Sonja Schwarzenbegger kom meget tydeligt til kort i debatterne overfor fornutige danskere som Mikael Jalving og Lone Frank.

Men alt andet lige har det været et hæsligt år for mainstream medierne i Vesten inklusiv Danmark. Fordrejninger, løgne eller fuldstændig latterlig distraktion kørte for fuld skrue i MSM I 2015, og jeg forstår eksempelvis godt, at tusinde mennesker kunne samles i Tyskland og i kor råbe "Lügenpresse!"...

TAK til de alternative medier, til de sociale medier, til bloggere som f.eks. Kim Møller (Uriasposen, til uafhængige medier og websites som f.eks. "Folkets Avis" og 180GRADER og de flittige brugere her på siden, for uden jer havde jeg ikke anet, hvad der foregik i verden!

/End rant.

Kilde: