Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+6 Skrevet af Gitte Nielsen 9 dage siden - Direkte link

Vores nuværende politikere har ansvaret for ikke at lave loven om, så den passer til nutiden.

 


+2 Skrevet af Hans Nielsen2 9 dage siden - Direkte link

Enig. Hvad forlængst afdøde politiske amatører uden jordforbindelse, foretog sig i 1983 er uendeligt ligefyldigt at diskutere.

 

Det der tæller er, danskerne nu på 35. år, lever med et folketing fyldt med kujoner, der ikke magter at få rettet op på fortidens katastrofer!


+2 Skrevet af Christian K Hansen 9 dage siden - Direkte link

De gæstearbejdere som kom til landet i perioden 1967-73 havde ikke en voldelig islamisk holdning i baghovedet. De var hovedsageligt kristne Jugoslaver. Det var i de år, at man manglede hænder i et stadigt stigende industrielt samfund med en enormt stigende produktion. Det var også i de år man sikrede sig flere hænder ved at nedgøre de kvinder, "som kun var husmødre", og på den måde narre dem ind i produktionen. Det egentlige problem kom med oliekrisen i 1973, men den arbejdsløshed, som opstod fik man elimineret ved at ansætte de ledige i det offentlige endskønt der dengang (såvel som nu) slet ikke var brug for så mange i denne sektor. - Man kunne have sendt gæstearbejderne hjem, man kunne have tænkt sig om, da man indførte udlændingeloven i 1983, men det gjorde man ikke, og det gør man stadig ikke. Og herregud - vi forøger bare indtægterne d.v.s. skatterne. Gud ske tak og lov, at vi ikke har de økonomiske love som hersker i Schweiz, hvor man ikke må budgettere et underskud, og hvor højden af skatterne kan forlanges til folkeafstemning; så var der sikkert ikke mange af de nuværende personer i folketingssalen.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Jacob Fiil 9 dage siden - Direkte link

De gæstearbejdere som kom til landet i perioden 1967-73 havde ikke en voldelig islamisk holdning i baghovedet. De var hovedsageligt kristne Jugoslaver.  

Var der ikke enkelte tyrkere imellem også? I øvrigt fandtes der vist også muslimer i det tidligere Jugoslavien.


+2 Skrevet af Gitte Nielsen 9 dage siden - Direkte link
Gæstearbejdere i 1960'erne og 1970'erne[redigér | redigér wikikode]

Gæstearbejderne, der især kom fra Tyrkiet, men også fra bl.a. Jugoslavien og Pakistan, blev kaldt sådan, fordi man forventede, at de kun skulle arbejde en periode i Danmark og dermed afhjælpe manglen på arbejdskraft for derefter at vende tilbage til deres oprindelseslande.

 

De "glemte" så bare at rejse hjem igen !


+3 Skrevet af Alina-Harry Taae Lindberg 9 dage siden - Direkte link

Ikke konspiration teori, men var det ikke påfaldende hvordan Danmark i nøjagtigt samme periode fik gæste arbejder som England og Tyskland. I England fik de også at vide at de var der for at hjælpe og en dag ville rejse hjem på trods af deres industri lå i smadre dengang. 

Og Tyskland fik starten af den kæmpe gruppe tyrker de har i dag. 


+4 Skrevet af Hr Genial 9 dage siden - Direkte link

    Morten Uhrskov springer desværre over kilden til, konstruktøren af og den hovedansvarlige bag udlændingeloven af 1983.

   Det var Hans Gammeltoft-Hansen, der var hovedmanden bag loven og dermed den udvikling, som har ført til den ulykkelige situation, Danmark befinder sig i idag. Denne grove forbryder mod sit land, der har modtaget Albaniens Taknemmelighedsmedalje og som sysler med prædikener og fløjtespil i fritiden, er en af de mest skyldige i Danmarks deroute i dag.

   Faktisk er der slet ikke noget krav i konventionerne om, at fremmede skal have lov til at rejse ind i Danmark, bare de kan udtale ordet asyl. Det er noget Gammeltoft-Hansen fandt på og puttede ind i vores lovgivning.

  Jeg har tidligere plæderet for, at vi rejser skamstøtter over manden. I alle store byer skal der rejses en marmor-statue, så borgerne kan spytte på den, hver gang de går forbi.

   Jeg vil foreslå følgende inskription :

                 " Forræderen Gammeltoft - Til evig skam,nedværdigelse og vanære."


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 9 dage siden - Direkte link

Det var politikerne, der indførte loven, ikke Hans Gammeltoft Hansen. Du kan da ikke fritage politikerne for det totale ansvar, som du gør.


+2 Skrevet af Hr Genial 8 dage siden - Direkte link

    Jeg friholder ikke nogen for det politiske ansvar. Jeg anklager Gammeltoft-Hansen for at have konstrueret loven og for helt bevidst at have puffet asyl-paragraffen ind i den, og som politikerne så åd råt. 

    Politikerne var oven i købet så begejstrede for denne personage og hans gerninger, at de allerede i 1987 udnævnte ham som Folketingets Ombudsmand.


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 8 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke fan af Hans Gammetoft Hansen, men hvis ikke han havde skrevet loven, var der en anden embedsmand i Justitsministeriet, der havde gjort det. Ville du så have kritiseret denne?

Det er stadig politikerne, der har ønsket loven, som den blev, og det er især Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre, der må stå på mål for makværket, der bl.a. har givet flygtninge retskrav på goder, danskerne ikke engang tør drømme om, og har tilladt at Danmark er blevet oversvømmet af en hær af mennesker, danskerne helst var foruden.

De borgerlige partier Venstre og Konsertvative bærer også et stort ansvar for at have ladet sig tryne af et alternativt flertal uden at gøre det til et kabinetsspørgsmål og udskrive valg. En kæmpe fejl af Poul Schlüter og Uffe Ellemann jensen.

Jeg vil imidlertid kritisere Hans Gammetoft Hansen for at have agiteret og arbejdet ud fra den håbløse Radikale grundfilosofi, nemlig at nationalstaternes æra var forbi. Som alle bør kunne se i dag, har denne idé lidt totalt skibbrud, uden at nogen dog vil indrømme det.


+1 Skrevet af Hr Genial 7 dage siden - Direkte link

 hvis ikke han havde skrevet loven, var der en anden embedsmand i Justitsministeriet, der havde gjort det.

    Efter den logik er jeg ganske forbløffet grænsende til det målløse.

    Hvis ikke en asylturist havde voldtaget min datter, var der nok en anden der havde gjort det. Ansvarsforflygtigelse er efterhånden en dansk nationalsport og hvis man ikke kan flygte, kan man jo altid kalde det for en nødløgn. 


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 7 dage siden - Direkte link

Jamen normalt er det Justitsministeriets embedsmænd, der formulerer lovene, og Hans Gammeltoft Hansen var embedsmand i Justitsministeriet. Så du behøver ikke at være målløs.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

2
2
19
13
12
16
4
11
4
14
12
18
15
4
14
3
12
16
13

- Annonce -

- Annonce -