Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+3 Skrevet af Holger Madsen 65 dage siden - Direkte link

Citat: Had til vestlig livsstil. Narcissisme og selviscenesættelse Citat slut.

 

Det tror jeg så er en vigtig drivkraft. Prøv at lægge mærke til, hvor mange perkerknægte, der fylder deres fjæsbøger med stribevis af meget indstuderede billeder af dem selv. Sådan gør man jo kun, når man er ekstremt selvoptaget, og de skriver kvalmende kærlighedserklæringer til hjinanden. Hvis man ellers kan dechiffrere hvad de skriver, vil man også finde, at de normalt kun har ekstreme holdninger at byde ind med.

Man skal være forsigtig med at tillægge dem for megen tankevirksomhed. Det er sølle flokdyr, som aldrig vil blive noget værd for vort land.


+2 Skrevet af Hans Nielsen2 65 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Terrorens årsager er IKKE komplekse. Der er heller ingen grund til at bruge flertalsformen af årsag.

 

Her er lidt oplysning til magister Thomas:

http://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/loonwatch-94-percent.aspx

https://maukonen.wordpress.com/2017/04/09/blinda-sa-vi-inte-ser-och-namner-elefanten-i-rummet/


+4 Skrevet af Rasmus Jensen 65 dage siden - Direkte link

Jeg mener man kan bruge episoderne i Molenbeek som eksempel på islams tilhængere.

 

Det lykkes terroristerne fra Paris at gemme sig i det åbne rum i Molenbeek i flere uger. Dvs. blandt en masse muslimer, hvoraf mange IKKE var ekstremister.

Problemet er bare, at når det kommer til muslimske ekstremister og terrorister, er selv moderate og kultur-muslimer villige til - som minimum - at holde tand for tunge, og andre moderate giver gerne mere eller mindre assistance. Med andre ord så billiger de handlingerne, selvom de måske ikke selv ville trykke på aftrækkeren.

 

Og deri består den største fare. At de mange ekstremister har endnu flere sympatisører og passive støtter som til enhver tid vil bistå den MUSLIMSKE ekstremist overfor de sekulære myndigheder.

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Lars Nygaard 65 dage siden - Direkte link

Glimrende eksempel på den muslimske sympatisørsump. Man ser det jo også hver eneste dag i danske ghettoer, hvor politiet fortæller at ingen vil hjælpe med at opklare kriminalitet.


+2 Skrevet af Hans Nielsen2 65 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Her er lidt info om, hvordan det, holdningsmæssigt, står til i Danmark, i det "meget lille mindretal" af radikale muslimer:

https://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8145237/Muslimske-stemmer-Alle-meningsmålingerne

 

Sharia lov? Prøv med 77%.....

Eller, for herboende tyrkere, 60%:

https://www.information.dk/indland/2017/04/tyrkere-eksil-stemmer-konservativt

 

Hvilke ufatteligt naive politkere, har dog tilladt dobbelt statsborgerskab; så tyrkerne kan sidde trygt i Danmark og stemme direkte mod Europas interesser?

 

Når herboende tyrkere, er SÅ interesserede i Erdogans islamiseringsprojekt; var det så ikke bedre, de permanent flytter tilbage? Så kunne Danmark, til gengæld få plads til nogle af de tyrkiske borgere, der virkeligt er trængte?


+3 Skrevet af Lars Nygaard 65 dage siden - Direkte link

Skræmmende meningsmåling fra Wilke/JP. 44 % af muslimerne mener at danskerne har et medansvar for at unge muslimer radikaliseres. Nej, det kan de takke sig selv for.

 

Venstrefløjen kan vi takke for, at Omar El-Hussein var i Danmark. Det var han kun fordi hans far blev omfattet af palæstinensersærloven fra 1992.

 

Iflg. denne undersøgelse vil samtlige borgerlige partier kun få 5,2 % af muslimernes stemmer tilsammen, så det forklarer måske venstrefløjens mangeårige fornægtelse af problemer med indvandring.


Skrevet af Harry Taae Lindberg 65 dage siden - Direkte link

Og nu skal i høre hvilke indgangsvinkel jeg syntes man glemmer: jeg skide ligeglad, de kan pikle hjem og enten drikke deres olie eller bytte den til medicinsk sterilisation. 

Et neutralt land som Sverige bukker og kryber og der er der terror. Og hvordan kan det være at alle vestlige lande har de samme problemer, og samme succes historier med asiater. 

Vi har problemer nok med vores hjemlige teorister, de glupske komunister og deres hær af hadske sort hætter 


+1 Skrevet af Cody Nielsen 65 dage siden - Direkte link
Hvad kan være mindre interessant end en cand.mag. i moderne kultur der prøver at kloge sig på en middelalderkultur......

+1 Skrevet af Inge Nielsen 65 dage siden - Direkte link

Kan det hele ikke koges ned til et enkelt ord: ISLAM.


Skrevet af Rasmus Jensen 65 dage siden - Direkte link

Joh, ligesom din kassekredig kan koges ned til et enkelt ord: PENGE. Men det er ikke særlig nuanceret og fortæller ikke ret meget om, hvad der skal gøres, for at reducere kassekreditten.


Skrevet af Hans Nielsen2 65 dage siden - Direkte link

Er du da det mindste i tvivl om hvordan vi kommer af med dette Islam overskud på kontoen?

 

Det eneste det kræver, er politisk handling.


+1 Skrevet af Rasmus Jensen 64 dage siden - Direkte link

Jo, jeg er også klar på, at stadig mindre islam (dvs. indførelse af intelligent asyl- og visumsystem) og en meget "aktivistisk" hjemsendelsespolitik, for dem som allerede er her, og som ikke udviser betydelig assimilations-vilje.

 

Men det er fortsat unuanceret. For hvad gør man f.eks. med de danske unge, som konverterer til Islam? Umiddelbart vil jeg mene, at vi begynder med at reducere missions-mulighederne for de indvandrede (gennem de ovenstående tiltag), men det vil næppe være tilstrækkeligt. Samtidig har jeg ikke lyst til at stille de danske unge op mod muren, bare uden videre.

 

Din løsning "politisk vilje" svarer til at løse gældsproblemet med "tjen flere penge". Jo tak, men hvordan? Vi er nødt til at være konstruktive og realistiske, uden at fjerne øjet fra det overordnede mål (reducere islam - ikke bremse, ikke standse, men tilbagerulle!).

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

7
11
8
8
8
10
10
10
11
14
9
6
5
12
6
8
9
3
14
14

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -