Værd at læse

00

Ekspert: Amerikansk evidens for kemisk angreb af Syriens regering er "åbenlys falsk"

"Obviously false" ... Sådan karakteriserer en efterretningsekspert fra Massachusetts Institute of Technology (MIT), professor Theodore Postol den efterretningsrapport, som Det hvide Hus har deklassificeret og fremlagt som justifikation for Trump's missilangreb på en syrisk luftbase 6. april.

"Denne rapport er falsk på afgørende punkter, og den viser, at der er en ekstremt problematisk brug af efterretningsinformationer i det amerikanske politiske system," siger Theodore Postol til RT.com.

I en 14-siders analyse, bl.a. med billeder fra åstedet gennemgår han den amerikanske efterretningsrapport i detaljer. Hans konklusion: Amerikanerne har ingen evidens for, hvem der har fortaget det kemiske angreb:

"I believe it can be shown, without doubt, that the document does not provide any evidence whatsoever that the US government has concrete knowledge that the government of Syria was the source of the chemical attack in Khan Shaykhun, Syria at roughly 6 to 7 am. on April 4, 2017."

MIT rocket scientist: White House claims on Syria chemical attack “cannot be true”


"Rapporten indeholder afgørende faktuelle påstande, som ikke kan være sande," siger Postol til RT.com. "Det hævdes for eksempel, at amerikanerne har kunnet se afsendelsen og målet for raketter med kemiske våben ved hjælp infrarøde satelitter. Dette er ikke muligt."

"Man kan godt se afsendelsen af en raket med vore satelitter, men man kan ikke se, hvor den lander, hvis der ikke er en eksplosion, og det var der ikke i dette tilfælde. Så dette er åbenlyst usandt" siger han.

"Ingen, og jeg understreger: ingen amerikansk efterretningsekspert, der ved noget om sit arbejde, vil argumentere for, at disse data var tilgængelige. Dette er fabrikation."


Tidligere efterretningsrapport om kemisk angreb var også falsk

Theodor Postol ledte også en ekspertundersøgelse af en tidligere amerikansk efterretningsrapport i 2013, der ligesom den aktuelle rapport påstod, at den syriske præsident Assad's hær havde benyttet den kemiske gas sarin i et angreb på byen Ghouta.

"Den aktuelle efterretningsrapport er på nogle felter fuldkommen identisk med den rapport, man fik lavet i 2013 under Obama-administrationen," siger Theodore Postol.

Hans undersøgelse i 2013 konkluderede, at dele af den tidligere efterretningsrapport var falsk, og at der ikke var noget bevis for, at Assad havde benyttet kemiske våben. Til gengæld fandt undersøgelsen evidens for, at der fandtes lagre af kemiske våben i områder kontrolleret af terrorgrupperne Al-Qaeda, ISIS og Al-Nusra, dvs. Assad-regeringens fjender.

Af denne grund opgav Obama at angribe Syrien, men dette blev ifølge Postol aldrig sagt offentligt. I stedet accepterede den syriske regering at deponere sine kemiske våben, og Obama trak sin berømte "red line" trussel overfor Syrien: Hvis I bruger kemiske våben fremover, vil amerikanerne angribe Syrien, hed det.

Gas-angreb sandsynligvis foretaget af islamiske terrorister for at give Assad skylden

Den prisvindende journalist Seymour Hersch har imidlertid senere dokumenteret, at Hillary Clinton godkendte, at de islamiske terrorgrupper i Syrien modtog et stort lager af giftgassen sarin fra Libyen. Hensigten var ifølge Hersch, at islamisterne skulle benytte giftgassen til et false-flag angreb, og herefter give Assad skylden for det:

Seymour Hersh says Hillary approved sending Libya’s sarin to Syrian rebels


Det var formentlig dette, der skete 4. april i byen Khan Shaykhun, som netop ligger i et område, kontrolleret af de islamistiske terrorgrupper. Andre oberservatører har også hintet, at det kemiske angreb i byen var en false-flag operation:

Ex CIA-officer: Trump blev snydt. Syrisk kemisk angreb var en "false flag event"


"Rapporten indikerer, at man i Det hvide Hus er villige til at bruge falske efterretningsinformationer som argument for vigtige politiske beslutninger. Dette er en helt uholdbar situation, og vi bør have en seperat undersøgelse af denne efterretningsrapport," siger Theodore Postol.

Assad: Beviserne for, at vi har lavet et kemisk angreb, er 100% fabrikation

Den syriske præsident Bashar al-Assad har kaldt de amerikanske beviser for det kemiske angreb i Idlib en "100% fabrication", der er lavet ved hjælp af videoer af den falske humanitær-organisation, "White Helmets":

Breaking news 4/13/17: Assad gives first interview

White Helmets er stiftet af en britisk efterretningsofficer og støttes økonomisk af de fleste Nato-lande. Gruppen har vundet en Oscar for deres fabrikerede videoer med børn fra krigsområder, men er i realiteten en propagandaorganisation for de islamistiske terror-organisationer Al-Qaeda og Al-Nusra i Syrien: 


White Helmets' black record: 'Real Syrian civil defence groups describe them as terrorists'


Udenrigsminister Anders Samuelsen, LA, har på vegne af Danmarks skatteydere støttet denne falske hjælpeorganisation med 20 millioner kroner.

Se også:
Addendum to Dr. Theodore Postol’s assessment of the White House report on Syria chemical attack

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere