Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+6 Skrevet af Lars Nygaard 12 dage siden - Direkte link

Det er lidt interessant at disse 2 "eksperter" ikke tidligere har udtalt, at der kunne udvises flere kriminelle udlændinge indenfor den nuværende lovgivning.

 

Jacob Mchamgama har om nogen udmærket sig ved at kritisere konventionerne, herunder Menneskerettighedskonventionen, gennem længere tid:

 

http://www.altinget.dk/artikel/mchangama-man-boer-finde-tilbage-til-kernen-i-konventionerne

 

Men Jørn Vestergaard udtalte sig i 2016 om Levakovic-sagen, hvor han så absolut ikke så nogen muligheder for udvisning:

 

http://www.fyens.dk/indland/Professor-Stoejbergs-nye-lov-havde-ikke-udvist-Levakovic/artikel/3106065

 

Jonas Christoffersen må dog siges, at have været mere imødekommende overfor mulighederne for flere udvisninger:

 

https://www.b.dk/politiko/danmark-kan-udfordre-konvention-for-at-faa-udvist-flere

 

Men Jonas Christoffersen taler primært om "dialog" med retten i Strasbourg,

 

Måske er virkeligheden ved at gå op for "Menneskerettighedsapostlene", der jo som bekendt sætter diffuse internationale humanistiske ønskelister højere end det nationale demokrati med alt hvad dertil hører af lovgivning og retssystem.

 

De frygter at vælgerne på et tidspunkt siger stop, og vælger politikere, der rent faktisk i handlinger vil beskytte danskerne mod udenlandske kriminelle, så nu kommer de med diverse "gode ideer" for at redde hvad reddes kan af deres utopiske projekt.

 

Menneskerettighedskonventionen med tilhørende domstol i Strasbourg er grundlæggende en sværmerisk utopi, hvor ikke-folkevalgte dommere kan sidde og gøre sig tanker om dette og hint, helt fritaget for at skulle leve med konsekvenserne af deres overvejelser, og uden risiko for at blive fravalgt ved næste valg.

 

Nej, lov og ret må og skal bygge på en nationalstat, hvor vælgerne vælger politikere, der skriver loven, som domsstole har at følge. Som Grundloven siger "Dommerne har i deres kald alene at rette sig efter loven".

 

Det ligger naturligvis i udsagnet i Grundloven, at denne lov er vedtaget af politikere i Danmark, som er ansvarlige overfor vælgerne.

 

Grundlovens fædre ville vende sig i deres grave, hvis de vidste at dansk lov nu rent faktisk udformes af dommere, som ikke kan stemmes væk ved folketingsvalgene.

 +4 Skrevet af Jacob Fiil 12 dage siden - Direkte link

De frygter at vælgerne på et tidspunkt siger stop, og vælger politikere, der rent faktisk i handlinger vil beskytte danskerne mod udenlandske kriminelle, så nu kommer de med diverse "gode ideer" for at redde hvad reddes kan af deres utopiske projekt.

Spot on!


+3 Skrevet af Travis Malmsuck 11 dage siden - Direkte link

Det er helt surrealistisk at se hvordan først Menneskerettighedsdomstolen og siden Jonas Christoffersen er skræmt helt ud af deres bukser ved udsigten til at deres elskede konventioner, som giver dem deres daglige flødeskum, er ved at blive dumpet af de nationalt indstillede partier og befolkningerne rundt omkring i Europa.

Jonas Christoffersen var i det mindste ærlig, da han i P1 her til morgen indrømmede at deres analyse var at den nuværende tilstand underminerede den generelle respekt for menneskerittighederne i befolkningerne i Europa.

 

Men det beviser atter engang at det bare er med at komme igang med at udfordre såvel EU-retten som de øvrige internationale regler.

 

Der må vel komme et eller andet efterspil i denne sag.

Grundlæggende er der jo ikke forandret andet end juristerne er blevet bange for deres levebrød.

 

Det ligner en omvendt tamilsag.

- Annonce -

- Annonce -


+6 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 11 dage siden - Direkte link

Fra TV2.dk:

 

Instituttet for Menneskerettigheder har gennemgået 400 afgørelser fra henholdsvis Menneskerettighedsdomstolen, Højesteret samt Østre og Vestre Landsret. Deres granskning viser, at Danmark langt fra går til kanten af, hvad lovgivningen tillader, når det gælder udvisning af kriminelle unge.

 

"- Vi har med stor forbløffelse kunne se, at der er en overfortolkning af menneskerettighederne i Danmark, fortæller direktøren."

 

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-10-10-institut-for-menneskerettigheder-vi-kan-udvise-flere-kriminelle-end-vi-goer

 

Det har jo været evident for alle tænkende mennesker i rigtig mange år. Måske det var på tide, at sætte dommerstanden på folkevalg, på samme måde som med vores politikere, for den danske dommerstand bedriver jo hér i virkeligheden skjult politik.


+4 Skrevet af Lars Nygaard 11 dage siden - Direkte link

Det er da fint at instituttet nu begynder at kikke på retspraksis, men det ændrer jo ikke ved at det er dommerne i Strasbourg, der bestemmer lovgivningen i Danmark.


+2 Skrevet af Altis 10 dage siden - Direkte link
Ud med de dommersvin, og lad os få en folkedomstol.

+2 Skrevet af Rasmus Jensen 2 9 dage siden - Direkte link

Problemet har vel sådan set aldrig være konventionerne (kan vi konkludere), men FORTOLKNINGEN af konventionerne.

 

Forskellen er bare - populært sagt - den samme.

 

Hvis hastighedsgrænsen siger 80 km/t men politiet konsekvent allerede udskriver bøder ved 70 km/t, og domstolene konsekvent opretholder bøderne, er hastighedsgrænsen reelt 70 km/t, uanset hvad lovgiverne måtte mene.

 

Så er der for lovgiverne to muligheder: Fjerne fartgrænserne (udtræde af konventionen), så det slet ikke er muligt at udskrive en fartbøde, eller lade sig koste rundt af dommerne.


Skrevet af Hans Nielsen2 7 dage siden - Direkte link

Interessant analogi Rasmus. +1


Skrevet af Rasmus Jensen 2 6 dage siden - Direkte link

Bilanalogier = de bedste analogier :D

 

Er der nogen, der ved hvordan dommerstanden udvælges og opretholdes?

Jeg mener at have set jobannoncer til forskellige retter (byretter), hvor dommerstillinger søges besat. Men nogen (Dronningen i sidste ende?) må vel have hånd i hanke med, at dommerstanden ikke kupper landet. Hvis standen sætter sig det for, kan den vel konspirere således at by- og landsretsdommere iværksætter forskelligt imod lovgiverne og regeringen, mens højesteret fungerer som ypperstepræster og holder hånden under og over de lavere domstole?

 

Altså medmindre der foregår en eller anden reguleret udpegning til dels højesteret, dels landsretterne, hvor folketinget og regeringen har det sidste ord?

 

Herunder: Hvordan fyres en højesteretsdommer?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

12
10
11
14
5
15
14
10
10
5
3
4
17
20
5
8
12
14
12
11

- Annonce -

- Annonce -