Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20


+4 Skrevet af Holger Madsen 69 dage siden - Direkte link

JA, den beskrivelse holder i den grad vand i dag.

Imponerende at det allerede var så tydeligt for >100 år siden.

Endnu mere imponerende at vores "begavede" politikere kun i meget begrænset omfang, er i stand til at gennemskue denne djævelske vildfarelse.


+6 Skrevet af Inge Nielsen 69 dage siden - Direkte link

Og så var Churchill tillige en intelligent politiker, hvad hans syn på islam tydeligt viser, i modsætning til de naive og uintelligente politikere, vi er belemret med i dag.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Jacob Fiil 69 dage siden - Direkte link

Du burde nok rette "Churchill var, hævet over enhver tvivl, en af de største mænd i 18 - og 19. århundrede" til det 19. og 20. århundrede. Men selvfølgelig holder Churchill vand!

https://www.youtube.com/watch?v=87Xkr8z3lEo


Skrevet af Ulrik B. Petersen 69 dage siden - Direkte link

Hej Jacob. Tak for dit hint. Det er hermed sket.


+5 Skrevet af Hans Nielsen2 69 dage siden - Direkte link

Sir Winston Churchill citat:

 

Islam i en mand, er hvad rabies er i en hund.


+4 Skrevet af Cody Nielsen 69 dage siden - Direkte link
Please Mr. Churchill, wake up - Europe need you badly. A traterious union has taken over where Hitler left off and once again a german chancellor is the fuhrer....pardon my french.....

+3 Skrevet af Jacob Fiil 69 dage siden - Direkte link

Churchill føres nogle gange i felten som fortaler for et 'forenet Europa', og det er rigtigt, at han umiddelbart efter WWII gjorde sig til talsmand for noget i den retning. Det er måske oven i købet forståeligt, taget i betragtning at konflikter på det europæiske kontinent på mindre end et halvt århundrede havde medført to verdenskrige og utallige millioner af døde. Derimod glemmes det ofte at nævne, at det for Churchill var noget nær utænkeligt, at UK skulle indlemmes i en sådan konstruktion.

Og man kan da bogstaveligt også tale om historiens ironi, hvis EU er skabt for at 'tæmme tyskerne'.


+2 Skrevet af Kontant 67 dage siden - Direkte link

Næsten 30% af befolkningen i Tyskland har indvandrerbaggrund. Om et par generationer er det over 50% og så bliver tyskerne tæmmet for alvor. Ja, det bliver meget blodigt ligesom i alle de andre vesteuropæiske lande.


+6 Skrevet af Claus Postmail 69 dage siden - Direkte link

Churchill har helt ret og hans ord holder i den grad vand i dag.

Bare se den seneste bandekonflikt, der består af forpestede teenagere og unge i 20'erne og 30'erne, der alle som en har muslimske tilhørsforhold.

 

Det vi ser er efter min mening ikke noget midlertidigt, som med rocker krigen i 80'erne og 90'erne, men begyndelsen til starten på den islamiske invasion og revolution af Europa.

Vi ser det et par skridt længere fremme i Malmö og Paris - men et er sikkert, Islam kommer til at forpeste Europa, og alt for få af os har gidet at bruge tiden det tager på at nærstudere betændelsen Islam, og tager man bind for øjnene, så ser man ikke man får skåret halsen over før det er for sent.

 

Min vurdering er, at godt 80% af Danmarks befolkning har bind for øjnene.

 

Mvh Claus, Kbh NV

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

9
10
3
4
4
17
20
5
8
12
14
12
11
4
12
13
7
5
18
4

- Annonce -


Om Ulrik B. Petersen
Her er mine high lights uden mellemregninger: Født 1942, maskinarbejder, arb. i industri og håndværk, tekn. tegner, civ. ing. (M), projekt-og...

Se Ulrik B. Petersens profil
eller
Følg Ulrik B. Petersen- Annonce -