Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

35

+15 Skrevet af hans01 248 dage siden - Direkte link

Et flot opgør med BIAS medierne, deres stategi går ud på at overdynge manden med en masse sager, så ikke har tid til at rydde op i sumpen..

 

Vi står overfor en række anholdelser i forbindelse med Pizzagate, som vedrører anslået 30% af senatets medlemmer. herunder Nancy Pelosi og Chuck Schumer.

 

Her går Fru Clinton og manden ikke fri, der skal kigges på Clinton fonden og alle de mord der ligger i slipstrømmen af deres regime..

 

Så laver Trump en aftale med Putin om at færdiggøre ISIS engang for alle.. Det er derfor han laver et indrejseforbud så han ikke bliver overløbet af hellige 5 kolonne hellige krigere.

 

Han er ved at forberede massive skatte og regulerings lettelser, som kommer til at sætte gang i økonomien.

 

Han geninstallerer Glass-stegall, som deler bankerne op i alm banker og investeringsbanker..

 

Tillige kommer der en audit af Federal reserve og deres mærkelige bank praksis.

 

Mon ikke han beder FBI kigge lidt på financiering af de seneste tiders opstande, herunder Black life matters bevægelsen.

 

Efter balladen på Universiteterne, kigger han på at fjerne støtten til disse udklækningsanstalter som ikke tillade ytringsfrihed, og opfordrer til terror.

 


Skrevet af Vivaldi13 248 dage siden - Direkte link

God opsumering. Jeg håber du får ret omkring Pizzagate, men at 30% af senatet bliver anholdt + Clintons er nok en meget optimistisk vurdering.

 

Han skal have sin højesteretsdommer indsat plus en masse andre som demokraterne forsøger at blokere og det er måske det som haster mest.

 

Så skal han også meget gerne have lavet en politisk aftale med Rusland sådan at han internationalt står stærkere.

 

Så er der alle problemer i mellemøsten som ikke direkte har med IS at gøre. Fx Iran og atomvåben.

 

Så er der Nord-Korea spørgsmålet. Vil han gøre noget militært her, så er han nød til at have kineserne med på vognen.

 

Så er der handelsspørgsmålet med Kina som han nok også er nød til at lave en handelsaftale for at få gang i den økonomiske vækst og det bliver nok ikke let.

 

Så er muren til Mexico som skal bygges og så hvordan han får Mexico til at betale.

 

Så er der alle de interne kriminalitets-, bande- og narkoproblemerne i storbyerne. Specielt Chicago, hvor situationen er ved at være ude at kontrol. Hvad vil han præcis gøre - skal FBI sættes ind og overtage politiets opgaver? Hvad vil han gøre ved Califonien hvis staten foretager en form civil ulydighed overfor regeringen og måske endog forsøger at bryde ud af USA?

 

Så er der selvfølgelig også sundhedsreformen, som nok også bliver både omfattende og svær at implementere, og så skal han jo gerne have os andre til at finansiere en større del af Nato.

 

Der er nærmest ingen ende på de udfordringer som han står overfor.


+5 Skrevet af hans01 248 dage siden - Direkte link

Ja, der er store udfordringer, Hvad hans største bekymring er nok den økomomiske kollaps som ligger lige på trapperne, med 20 trillioner dollars i gæld.. skal der gøres noget..

 

Vedr. de 30% af senatet, så kunne man tidlige have en klemme på en senator hvis vedkommende var homoseksuel eller på en eller anden måde opførte sig bizart, idag er det satanisme og pædofili som er in.Men lad os se hvad fremtiden byder..

 

Tænk på alle de sager om pædofili de har haft i Belgien, det lille land! det er fordi NATO hovedkvarteret og EU er placeret derned.

 

Det er spændende tider vi lever i..

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af FtangFtang 248 dage siden - Direkte link

Anerkendt amerikansk psykolog: Trump er uhelbredeligt psykisk syg

 

- Donald Trump er psykisk syg på et farligt niveau, og hans temperament gør det umuligt for ham at være præsident, siger psykologen John D. Gartner, der har undervist på det anerkendte amerikanske universitet, Johns Hopkins University Medical School, til US News.

Egentlig kræver det vel ikke en doktorgrad i psykologi at se og høre det med egne øjne.

 

Men nu har vi da en professionel diagnose.


https://www.180grader.dk/Videnskab/anerkendt-amerikansk-psykolog-trump-er-uhelbredeligt-psykisk-syg-mx-dk


Skrevet af FtangFtang 248 dage siden - Direkte link

Selvsikker Trump: 'Jeg har udrettet mere end nogen anden præsident'

Hvad er det han har opnået?

 

Aldrig før har USA haft en præsident, der har udrettet så meget på så kort tid, som Donald Trump har. Det mener præsidenten i hvert fald selv.

I et timelangt pressemøde, der torsdag aften dansk tid blev live-transmitteret på Facebook, gjorde Trump status over sin tid som præsident.

- Før mig tror jeg ikke, der har været en præsident, som har opnået så meget så hurtigt, sagde han.

Manden er en bindegal narcissist. Nu må den farce altså snart stoppe.

 

https://www.180grader.dk/Udland/selvsikker-trump-jeg-har-udrettet-mere-end-nogen-anden-praesident-ekstra-bladet


Skrevet af _slettet_bruger_11846 248 dage siden - Direkte link

Hvad hedder diagnosen på dansk ?


+4 Skrevet af NH77 248 dage siden - Direkte link

Det er ekstremt uprofessionelt og useriøst at (fjern)diagnosticere folk uden at have testet dem og talt (længe) med dem face-to-face - spørg enhver seriøs psykiater eller klinisk psykolog.

 

Det er utroligt at en (angiveligt) respekteret fagmand vil synke så dybt for at tilfredsstille sit had til Trump ....så nej, vi har ikke en seriøs "professionel diagnose", den ville kræve langt mere. 


+2 Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Ingen i USA er i tvivl om, at medierne og Washington establishmentet samarbejder om at ødelægge Donald Trump med negativ medieomtale (som den nævnt herover). De mange "fake news"-artikler skal ses som "The Swamp strikes back", siger Ari Fleisher, pressechef for Bush:

The Swamp strikes back

Hvad medierne imidlertid ikke har forudset er, at Donald Trump nyder at tæske løs på dem ved pressekonferencer. I modsætning til alle tidligere præsidenter virker han, som om han er i sit es, når pressen angriber ham i real-time.

Judge Jeanine, Fox: Trump is a force of nature. If anyone can bring the media down it's Trump


+6 Skrevet af JOG 248 dage siden - Direkte link

Det er jo synd for Trump - både efterretningstjenesterne, restsystemet og medierne modarbejder ham…Men det handler slet ikke om ham, men alle andre - det er klart.

Jo jo, vi skal naturligvis anerkende både Bowling Green massakren og det faktum, at der deltog flere mennesker ved hans indsættelse, end ved nogen anden præsident. Måske han bare skulle lave et præsidentielt dekret om censur og kontrol af sandheder på medierne. 

 

Det er direkte pinligt at høre ham snakke om Hillary Clinton...Er han mon stadig i valgkamp og i givet fald, hvornår ender den ?

 

Hans super arrogante og nedladende retorik til medier, som er kritiske  - er som at se kloge Åge på den lokale, lidt mere snapse stiv end normalt….

På spørgsmålet om hans indrejseforbud kørte på skinner eller ej – så er svaret – Ja det gjorde det, men en dårlig ret ødelagde det….
Det vi er vidne til at en narcissist som er uvenner med alle der ikke lægger sig fladt ned og siger ”the Donald” is the best ever. Medierne, retssystemet, efterretningstjenesterne, Hollywood og tech-industrien.

Med historike lavtpunkt for "approval ratings" er de næste han bliver uvenner med, den amerikanske befolkning.


+4 Skrevet af _slettet_bruger_11320 248 dage siden - Direkte link

Du er nok bare psykisk syg. Og så er den ged barberet.


Skrevet af Ftang Ftang 248 dage siden - Direkte link

Helt enig, JOG.


+1 Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Hans super arrogante og nedladende retorik til medier, som er kritiske - er som at se kloge Åge på den lokale, lidt mere snapse stiv end normalt….

 

Det er åbenlyst ikke sådan, amerikanerne ser Trumps forhold til medierne. US-mediernes troværdighed har ramt en all-time-low i befolkningen øjne - mens Trump til gengæld har de samme approval ratings som andre præsidenter:

Amerikanerne stoler mere på Trump end på medierne, viser studie


Hannity, Fox News: Today we saw a historic beatdown of alt-left media


+1 Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

mens Trump til gengæld har de samme approval ratings som andre præsidenter: 

Så har du besluttet at kigge på den eneste (Rasmussen) af mange der giver Trump rimelige approval ratings. Alle andre giver ham den dårligste rating, nogensinde målt. Gad vide om dit "studie" ikke også er lige så selektivt og uvirkeligt..Skrevet af hans01 247 dage siden - Direkte link

@JOG, mener du Rasmussen poll? og ikke jensen?


Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

rettet.


Skrevet af hans01 247 dage siden - Direkte link

Ja, Rasmussen poll, var så det eneste bureau der var nogenlunde precise i forbindelse med valget..


Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

Det har du ret i. Jeg tvivler om de andre vil begå samme fejl igen.

 

Både Rasmussen og de andre er dog enige om, at enten er man MEGET for eller MEGET imod. Landet er delt - i bedste fald.


+1 Skrevet af Klaus K 247 dage siden - Direkte link

Trump har ganske rigtigt ikke høje approval ratings mange steder. Ifølge investors.com skyldes det en historisk overvældende negativ indstilling fra de demokratiske vælgere - the haters. Hvorimod republikanere og uafhængige giver ham høje ratings:

Why Are Trump's Approval Numbers Low? Ask The Haters

 

Hvis man tager Trump ud af ligningen for at kontrollere for denne had-bias mod hans person, og ser på folkets mening direkte, dvs. med objektive data - så er hans ratings til gengæld meget stærke, især på økonomien. Flertallet kan simpelthen lide Trumps politik og mener, at deres liv generelt vil blive bedre med Trump:

IBD/TIPP Poll: Economic Optimism Hits 12-Year High On Trumponomics


Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

Trump har ganske rigtigt ikke høje approval ratings mange steder

Ingen steder på nær Rasmussen..Selv blandt republikanerne er han upopulær.

 

Man skal også huske at ingen republikansk præsidentkandidat har fået færre stemmer end Trump. Både McCain og Mitt Romney fik flere.

 

Jeg tror ikke det er et partiskel der gør Trump så upopulær, men mere skellet mellem land og by - så vi også kender herfra vores eget land.+1 Skrevet af Klaus K 247 dage siden - Direkte link

Jeg tror derimod ikke, du kan finde nogen aktuelle polls, der viser, at amerikanerne stoler på mainstream media. Her har Trump formået at åbne folks øjne for sit budskab: At medierne er fyldt med "fake news", og at mange kendte journalister er "dishonest people":

Defeated Media Elite Alienate Many With Anti-Trump Coverage

Det er jo heller ikke noget, der fremmed her i Danmark, vel ... ? ;)


Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

Nej, det hænger åbenlyst sammen med at de modarbejdes aktivt af de højreorienterede, som ved enhver lejlighed beklikker lødigheden af MSMs journalistik.

Man gør sig uendelig anstrengelser for at fjerne troværdigheden fra troværdige medier. Breitbart og Infowars er gode eksempler på det. Det er naturligvis kritisk hvis det lykkedes at fjerne al troværdighed fra MSM – da det vil efterlade et gabende hul for sandhed, kritik og journalistik. 


+1 Skrevet af Klaus K 247 dage siden - Direkte link

Sorry, men der findes ingen "troværdige" mainstream medier på den måde, du antyder. Man får f.eks. aldrig den fulde sandhed i mainstream medierne - for de skriver kun det, som er i overensstemmelse med statens ønsker indenfor de forskellige stofområder. Alle klassiske medier har en klar politisk korrektheds-dagsorden, som betyder at reporterne ikke kan skrive sandheden om en række emner, selv hvis de ville - det gælder især i disse tider. Sandheden er meget ofte "kontroversiel".

Fire små emne-eksempler: 1. Det er f.eks. forbudt at skrive, at de igangværende klimaforandringer er ufarlige, og at vi burde være glade for den svage opvarmning, der foregår, hvilket er sandheden. Hvis journalisterne skrev det, ville skræmmekampagnen mod CO2 falde fra hinanden og dermed ville staten & dens partnere i den vedvarende energisektor ikke længere kunne tømme folkets lommer for energi- og CO2-afgifter.

Af den årsag kan du f.eks ikke finde denne artikel i danske mainstream medier.

2. Det er forbudt at skrive, at passiv rygning er harmløst, og at rygeloven koster vækst og arbejdsplader, hvilket er sandheden. Derfor finder du ikke de to linkede artikler i danske medier. For hvis journalisterne skrev det, kunne staten og dens partnere i den globale medicinalindustri ikke opretholde cigaretafgifterne, som staten tjener stygt på - og de kunne ikke opretholde rygeloven, som medicinalbranchen tjener stygt på.

3. Det er forbudt at skrive, at det koster skatteyderne milliarder at have en "open-borders" politik, og at indvandringsbølgen er skabt for at skaffe de store virksomheder ny billig arbejdskraft og for at skaffe centrum-venstre partierne nye billige vælgere, hvilket er sandheden. For hvis de skrev det, ville folket gøre oprør og tvinge politikerne til at stoppe indvandringen.

Det er givetvis forbudt at omtale denne undersøgelse, der viser, at et stort flertal af europæerne ønsker indvandringsstop fra muslimske lande. Og dette er nok også årsagen til, at det eneste sted, undersøgelsen er omtalt på dansk, er på 180grader.

4. Det er forbudt at skrive, at EU er en stor underskudforretning for  EU-landene, som holder økonomien i EU-området nede, hvilket er sandheden. Det er også forbudt at skrive, at Brexit har været en økonomisk fordel for England, hvilket også er sandheden. Hvis journalisterne skrev det, ville folket jo lægge pres på politikerne for at komme ud af EU - og dermed ville den talende EU-klasse være nødt til at hive sugerørerne op af kassen.

Dette er blot fire emneområder, men der er mange flere. Jeg vil sige, man er gabende uvidende, hvis man kun benytter mainstream media i dag. Den fulde sandhed får man kun, når man forbruger samtlige medietyper - dvs. blogs, alternative webmedier (som 180g), sociale medier, science, policy og media blogs samt konspirationsanalytiske sites, youtube osv. - og mainstream media, selvfølgelig.

Og så er der Trump ... han er en trussel for hele den talende klasse, som på en eller anden led profiterer på status quo. Trump er kontroversiel, fordi han truer med forandring - han skal omtales negativt. Og hvis en ekspert skriver et debatindlæg om Trump, der kan tolkes positivt, så gør man tydeligt opmærksom på, at debatindlægget er "meningsstof" og sandelig ikke skal forveksles med bladets guldrandede journalistik ;)


+2 Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

Så er der vist ikke et øje tørt...Den offer tale, fik næsten øjerne til at løbe.

 

Dit problem lader til at være, at hvis ikke der skrives artikler med den vinkel du ønsker, så er medierne underlødige.

Jeg har sguda endda set dig optræde på MSM...Selvom du gjorde det dårligt, fik du taletid og opmærksomhed...så det..

Der har været endeløse af artikler om indvandring...Der har været endeløse artikler om politikere, som er kritisk for indvandring...Der er endeløse live interviews med politikere, som argumenterer mod indvandring...I det hele er der taletid for de fleste  - også tosserne.

 

Det er ikke nødvendigvis sandt, alene fordi du siger det..Og det forpligter ikke nogen medier at bringe det du mener at sandt...At du er uenig med medierne, er ikke nødvendigvis deres problem.

De skal forsøge at grave den sandhed op selv..hvilket de gør med kildehenvisninger. Og så kan man naturligvis være kritisk overfor kilden.

 

Du er en godt symptom på problemet selv...Du vil så forfærdelig gerne at kritikken af Trump er begrænset til ræverøde demokrater. Men det er jo falsk, ligesom dit indlæg...Du er alt det du beskylder medierne for at være.

 

»Der er noget helt galt med vores præsident, og landet er i fare,« 


+1 Skrevet af Klaus K 246 dage siden - Direkte link

"Offer tale" ... ??? Helt ærligt - hva dælen snakker du om?

Jeg har vist dig med fire dokumenterede eksempler, at der er informationer, som ikke omtales i mainstream media. Disse informationer er man nødt til at gå til alternative medier for at se beskrevet og debatteret - for mainstream media gør det ikke.

Dette er ikke nyt. Det er til din orientering derfor 180grader er stiftet, og alle mulige andre alternative media. Visse områder behandles bare ikke i mainstream media, og sådan er det. Det har intet med min person at gøre.

Og hvad er dette for noget sludder: "Du vil så forfærdelig gerne at kritikken af Trump er begrænset til ræverøde demokrater. Men det er jo falsk, ligesom dit indlæg...Du er alt det du beskylder medierne for at være."

Hva snakker du om? Jeg har ikke ytret min mening om det - ikke med ét eneste ord. Jeg har ingen mening eller viden om, hvilke politiske partier eller personer, der kritiserer Trump, og jeg er egentlig også ligeglad. Jeg er overhovedet ikke interesseret i politik.

Min eneste interesse i Trump er hans krig mod medierne - jeg er som journalist interesseret i mediekritik, hvilket burde være klart udfra min kommentar. Jeg har skrevet om "fake news" - uden nogen relation til Trump eller anden politik.
Så hold venligst min person udenfor det politiske mudder - jeg udtaler mig ikke om det, og ønsker ikke at være en del af det.


Skrevet af Ftang Ftang 246 dage siden - Direkte link

Smukt beskrevet, JOG.


+1 Skrevet af Kristoffer Mousten Hansen 247 dage siden - Direkte link

At medier mister troværdighed har intet med en højreorienteret konspiration at gøre. Når man gentagne gange bringer propaganda og fordrejer virkeligheden, så mister man til sidst al troværdighed. Klaus K har selv givet eksempler, til dem kan man føje Serbien/Kosovo, Irak, Libyen, Syrien, russisk aggression... Om det er ond vilje eller inkompetence ved jeg ikke, men det er i hvert fald ikke befordrende for ens troværdighed.


+3 Skrevet af _slettet_bruger_14664 248 dage siden - Direkte link

America is NOT going to be great again.+6 Skrevet af JOG 248 dage siden - Direkte link

Det er rigtigt, de har fået en præsident for Divided States of America.


+4 Skrevet af skjold 248 dage siden - Direkte link

En tydeligvis ustabil præsident, der lyver værre end en 7 årig med hånden i kagedåsen.

 

Og herinde lukker folk øjnene for selv de største løgne?!


+1 Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Og herinde lukker folk øjnene for selv de største løgne?!

Det er der vel ikke noget at sige til - mange af de påståede løgne har jo vist sig at være fake news:

16 fake news stories reporters have run since Trump won


Skrevet af Ftang Ftang 248 dage siden - Direkte link

Helt enig, skjold.


+9 Skrevet af Anders123 248 dage siden - Direkte link

Det første offer i "Fake news"-krigen er sandheden. Donald Trump er i krig mod medierne og medierne er i krig mod Trump. Alting Trump siges fordrejes og vendes på hovedet. Hvis han tager fejl,eller bytter om på et tal, bliver det udlagt som om han lyver.

 

Hvis hans kone skærer en grimasse har hun "sultne øjne". Hvis hun ikke siger noget er hun pryglet og underdanig.

 

Jeg savner en objektiv rapportering.


+1 Skrevet af Ftang Ftang 248 dage siden - Direkte link

Du fremskaffer bare bevis for den påstand. Så er alt bare fjong.


Skrevet af JensO 248 dage siden - Direkte link

Jeg har fjerndiagnostiseret Ftang Ftang til at være en gal stammekriger fra Ulabulu land.


Skrevet af JensO 248 dage siden - Direkte link

Hvorfor navngiver i ikke hvem i taler til.


+8 Skrevet af jasbg 248 dage siden - Direkte link

Så kom alle de røde radikale Ned Stemmere på banen.  Klaus har tydeligt ramt en nerve her.

-----------------------------

 

Og typisk for de røde radikale - så reagerer de fuldstændig som de 'Very Fake News' - medier i USA - med at spille fornærmede - og fordreje alt hvad manden siger. 

-----------------------------

 

Men stærkt at at Trump nu udnytter den platform han har 'som præsident' - hvor at alle de røde liberale MSM medier 'er nødt til' at transmittere hele pressekonferrencen 'direkte live' - så alle kan se og høre præsidentens kritik.

 

Under valgkampen var det kun Fox der viste talerne fra Donald Trumps over 100 ralies, så for mange amerikanere er det givetvis første gang de ser Donald Trump live (ikke bare klippet og manipuleret- som vanligt) på CNN og de andre store liberale MSM medier.  

-------------------------------

 

Og endeligt Trump sætter nok engang dagsordenen - helt og aldeles (som han har gjort stort set siden han medelte at han ville opstille midt i 2015). Og her for første gang 'live direkte' ucensureret af MSM.  

 

Han har på 4 uger udrettet mere end Obama gjorde på 8 år (sat retningen for at bringe USA på fode - samt en bedre og fredeligere verden). Og det fik han endeligt lov at fortælle 'til hele' den amerikanske befolkning. 


Skrevet af _slettet_bruger_14664 248 dage siden - Direkte link

Heldigvis er de "røde radikale", ligesom de fleste andre, kloge nok til at gennemskue hvad den såkaldte præsident står for..


+3 Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Ingen kan vel nægte, at Trump er i gang med at leve op til sine valgkampsløfter - en helt uhørt ting i moderne politik iøvrigt, som medierne tydeligvis ikke kan kapere ...

Så det er jo ikke så svært at gennemskue, hvad "han står for". Han siger, hvad han mener og holder, hvad han lover. Skandale! ;)


Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Jeg har fjernet nogle spam-posts uden indhold herunder.


+1 Skrevet af Ole-360 248 dage siden - Direkte link

Hvorfor i alverden har du fjernet dem? Ftang Ftang indsatte et relevant link til en anden tråd, der passede fint ind i sammenhængen her. Det kvalificerede på ingen måde som spam. Jeg synes, du bør holde dig til kun at fjerne ren trolling - afledninger eller hysteri; ikke bare folk fordi du er uenige med dem.


+2 Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Der var intet indhold i de posts, i.e. der var intet at være uenig i :)


+3 Skrevet af Ftang Ftang 248 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af Klaus_K

+3 Skrevet af Vivaldi13 248 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af Klaus_K

+7 Skrevet af Ole-360 248 dage siden - Direkte link

Du er forhåbentlig ironisk.

Det er tragisk og tankevækkende. Den historie, FtangFtang linker til er ubetvivleligt en, hvor NBC-journalisten har ret og Trump uret (det kan envher checke på 1 minut) - og den er så stemt ned på -4 af læserne. Fordi man ikke kan lide en historie med overskriften "Trump taget i løgn for åben skærm". Flertallet på 180grader opfører sig ligesom Trump: besværlige fakta benægter man, og råber bare lidt højere om sin egen fantasifulde udgave af virkeligheden.

En andens udsagn bliver ikke empirisk forkert bare ved, at man kalder det "fake news". Ærgerligt nok - det ville ellers være praktisk.


+7 Skrevet af jasbg 248 dage siden - Direkte link

Hvor lang tid tager det for jer at forstå at:

 

 'Trump er ikke politisk korrekt - han er ikke opdraget som politiker'  - Og det var præcis derfor han blev valgt.  

 

Hvem kan bruge Obamas retorisk korrekte taler (alle skrevet af en ung fast taleskriver) til noget som helst.  Lange kunstpauser - 'ingen handling' - kun 'talk' talk' talk'

-------------------------------

 

Trump er do'er - og taler som han altid har gjort. Who Cares om han rammer 4 år forkert omkring electoral wotes.  

 

Det der betyder noget - er hele den økonomiske revolution han allerede har sat  i gang i USA. Hans politik er  uden samligning det mest ambisiøse projekt ever i USA, - for at bringe nationen 'tilbage på fode' - hvor mange af de røde liberale MSM  medier taler om det ?

 

Ingen !  De har alt for travlt med at svine ham til - som det har været hele vejen - frem for at interessere sig for hvad det faktisk er at manden (ulønnet) gerne vil gøre for sit land.  


+3 Skrevet af Ole-360 248 dage siden - Direkte link

"Tilbage på fode"?

"Inherited a mess"?http://www.dpcc.senate.gov/files/images/DPCCPrivateSectorPayroll070215.png

https://pbs.twimg.com/media/B0fLOLlIYAAP7sY.jpg:large


Skrevet af Ftang Ftang 248 dage siden - Direkte link

Har du kommentarer til, hvad Martin Ågerup, CEPOS siger?

 

https://www.180grader.dk/Politik/donald-trump-er-en-afstumpet-hadefuld-lystlgner-cepos


Skrevet af Sigurd 248 dage siden - Direkte link

Vil du debattere nu?


+1 Skrevet af Ftang Ftang 248 dage siden - Direkte link

Klaus K kalder sig "klassisk liberalist". Det kan vi så bare konstatere, at han slet ikke er, når han støtter nationalisten, isolationisten, populisten og protektionisten Trump. En mand, der ikke er republikaner, men blot opportunistisk har taget partiet som gidsel i sin populisme. Men flot gjort. Han fremstår nu som en stor før leder for en masse mennesker af en bestemt type både i USA og i resten af verden.

 

Set så ofte før i historien. Men menneskeheden lærer åbenbart ikke af den.


+2 Skrevet af Klaus K 248 dage siden - Direkte link

Jeg "støtter" ikke Trump. Jeg skriver om Trump's forhold til medierne. Big difference.

Iøvrigt er det grotesk at kalde Trump "isolationist", da han ønsker at lave handelsaftaler med stort set alle lande, herunder ønsker han at forbedre forholdet til Rusland, hvillket vel ikke er en dårlig ting?

Men hvad betyder "populist"? At man har folket på sin side?


+2 Skrevet af _slettet_bruger_11846 248 dage siden - Direkte link

Populist betyder at man ikke mener det samme som segmentet og MSM.


+2 Skrevet af hans01 248 dage siden - Direkte link

Jeg håber ikke du forventer et sammenhængende svar fra Husidioten..

 

Populist betyder han gør det han lovede vælgerne, som er indlysende, modsætningen er elitær..

 

Og nemlig Trump vil lave handelsaftaler med alle, de skal bare være lidt mere balancerede end tidligere såkaldte frihandelsaftaler..

 

EU startede også som en frihandelsaftale, så hvor der er endt..


+1 Skrevet af Ftang Ftang 247 dage siden - Direkte link

Hvorfor fanden bruger du så så meget tid på det, hvis du ikke støtter ham? Han er jo selv en kæmpe løgner, som er påvist igen og igen. Senest den om "flest" valgmænd.

 

Desuden skrotter han jo alle de frihandelsaftaler, han kan komme i nærheden af. Følger du overhovedet med? Og han truer alle amerikanske virksomheder, der vil flytte produktion ud af landet.

30'erne om igen, og det var virkelig en succes, ikke sandt?

 

USA skal være nr 1, 1, 1, 1 ....og det er på bekostning af resten af verden. Meget meget sympatisk.

 

Det vil sandelig også gå ud over Danmarks økonomi, men hvis du går ind for det....

 

Populisme? Se ((DF)) og NB.


+1 Skrevet af Sigurd 247 dage siden - Direkte link

Tør Ftang Ftang debattere nu eller ej ´?+2 Skrevet af JOG 247 dage siden - Direkte link

Du kunne evt prøve at bidrage med noget der er værd ar debatere. 


+1 Skrevet af Klaus K 247 dage siden - Direkte link

Hvad er en frihandelsaftale egentlig? Det er faktisk et forbud - snedigt maskeret som "frihed", men i realiteten det modsatte: Et monopol - en slags handelssocialisme.

En frihandelsaftale er et forbud mod at lave indbyrdes bi-laterale handelsaftaler - aftaler, der kan forbedre livet for virksomheder og borgere i de to lande, der indgår sådan en aftale.

En frihandelsaftale er derimod en one-size-fits-all monopolaftale, som udelukkende gavner de ca. 200 globale virksomhedsgiganter og deres lobbyister, mens den forringer vilkårene afgørende for millioner af nationale, regionale og lokale virksomheder i "frihandelsområdet".

Med en "frihandelsaftale" kan de globale giganter tvinge de mindre virksomheder i knæ, og overtage dem. Dette er hensigten med "frihandelsaftaler" - at de store får lettere ved at overtage de små. Og som alle ved, kommer økonomisk vækst fra små og mindre virksomheder - det kommer aldrig fra de store mastodonter.

Derfor ser man en stigning i et samfunds økonomiske vækst, når det trækker sig ud af frihandelsaftaler, som Trump har annonceret, at USA vil gøre med TIPP (og Englands udtræden af "frihandelsområdet" EU). Alene forventningen om, at dette vil få økonomien til at blomstre, har sendt aktiekurserne på rekordhøjder i hele verden.

At visse folk i medierne, som måske ikke kan lide Trumps frisure - eller hvad grunden til deres Trump-had nu end er - kan finde på at kalde ham for "isolationist" og "protektionist" i et forsøg på at sammenligne ham med Hitler, kan kun tolkes som total uvidenhed om økonomiske forhold.

Trumponomics vil få økonomien til at blomstre i verden. Det kan businessfolk som Lars Seier naturligvis godt se. Vi ser allerede de første tegn ...


Skrevet af Ftang Ftang 247 dage siden - Direkte link

Så du støtter Trump alligevel. Kan du finde ud af det, Klaus?

 

Og good grief en smøre. Du aner intet om økonomi, kan jeg se.

 

Og jeg taler ikke om Hitler.....så du taber debatten. Godwins lov.

 

Det er spild af tid, det her. Jeg stopper her.


Skrevet af Klaus K 247 dage siden - Direkte link

Tak :) Og nej - jeg støtter ikke Trump. Jeg er slet ikke interesseret i politik.

Men jeg er businessmand, klassisk liberalist, for small-government og anti-globalist, ligesom Trump. Og herudover har jeg som journalist en stærk interesse i "fake news", hvilket er årsagen til at jeg skriver om mediekrigen mod Trump.


Skrevet af Ftang Ftang 247 dage siden - Direkte link

Du er ikke klassisk liberalist, når du støtter protektionisten Trump. Republikanerne er ikke protektionister. Det er kun opportunisten Trump, der har hijacket partiet med sin populisme, der er det.

 

Det kan slet ikke sive ind?

 

Som journalist er det uforståeligt, at du kan støtte Trumps løgne. Hvad med den om antal publikum ved hans indsættelse? Det er mandens paranoide narcissisme, der ikke tillader, at der ikke var så mange mennesker som til Obamas indsættelse. Og i det hele taget, at han siger at "pressen" lyver. Vil det sige hele verdens presse? Han er jo sindssyg, mand.


Skrevet af Klaus K 247 dage siden - Direkte link

Who cares. Ikke jeg. Jeg er slet ikke interesseret i politik.

Og jo: Medierne lyver meget ofte. Det skyldes, at deres kilder giver dem falske oplysninger, som så havner i medierne som "fake news". Et eks, jeg har skrevet om for nylig:

Staten og Pfizer spreder "fake news" om rygning gennem Ritzau


Skrevet af hans01 247 dage siden - Direkte link

Nå men den amerikanske børs er ihvertfald optimistisk, dow Jones er over 20.000!


Skrevet af _slettet_bruger_14664 247 dage siden - Direkte link

Højt at flyve, dybt at falde.

Og vi mennesker mener selv at vi er intelligente...


Skrevet af Ftang Ftang 246 dage siden - Direkte link

Men det er da godt for USA. De har lige tisset i bukserne for at holde varmen.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

2
8
10
7
13
11
11
14
5
15
14
10
10
5
3
4
17
20
5
8

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, forbud, afgifter & media. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre...

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K
Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -