Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

+4 Skrevet af Gitte Nielsen 69 dage siden - Direkte link

Man kan tydelig se det på billederne fra godhedsindustriens indsamlingskampagne.

 

Store maver og slappe arme = for meget at spise og for lidt arbejde


+2 Skrevet af Jan Rasmussen 68 dage siden - Direkte link

Glem ikke de store øjne der kommer af for meget TV-kiggeri


+2 Skrevet af Torben Nielsen 69 dage siden - Direkte link
Den var god! På en måde ligner de jo også vore politikere gevaldigt! Synet af de slappe arme og arbejdsuvante hænder må gå lige ind i hjertet på politikerne. Måske er det derfor, de har sat gang i masseimporten af døgenigte. Krage søger jo mage.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Christian K Hansen 68 dage siden - Direkte link

De lande hvor børnene er fedest har en såkaldt stor overbefolkning og derfor stor arbejdsløshed.  Denne arbejdsløshed skyldes også evilligheden til at tage en spade, kost eller lignende i hånden. På fjernsynet kan man jo se, hvorledes europæere tjener penge ved at sidde i en kontorstol. Vi er snart ved at nå det punkt, at vi skal trække os helt ud af kontakt og forretning med disse lande, så de selv kan lære hvorledes man løser egne problemer.


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 67 dage siden - Direkte link

Til trods for hvad vi i årtier er blevet fortalt af MSM og Pallywood, skulle pal-araberne i Gaza være de mest velnærede i mellemøsten. Da de ikke har nogen produktion af betydning eller arbejder ret meget generelt, kan det jo kun skyldes vores årtierlange ualmindelige gavmilde støtte til Hamaz-staten.

 

Måske det er på tide at tage denne støtte til overvejelse da den ikke virker befordrende på deres vilje eller evne til selv at skabe sig et levebrød, endsige et demokratisk samfund. Til gengæld er den med til at opretholde en semi-islamofascistisk stat, hvis eneste formål er at udslette Israel og hvor selv børne-tv er hjernevask, der har til formål at lære dem at hade Israel, U.S.A og den vestlige verden.

Utak for vores hjælpsomhed, er den eneste tak vi får og har fået.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

10
12
14
3
8
5
6
19
14
12
16
4
11
4
14
12
18
15
4
14

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -