Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+8 Skrevet af Christian K Hansen 129 dage siden - Direkte link

Slapheden i det danske system er, at der ikke forlanges noget af indvandrerne hvadenten disse er flygtninge eller ej. Enten er man økonomisk i stand til at leve i Danmark uden at trække på det offfentlige - eller man får anvist et arbejde. Hvad det sidste angår behøver myndighederne blot at se på reglerne hos vor nabo i syd. Tages det anviste arbejde ikke ophører el - gentager al - socialhjælp.  Så enkelt er det. Reglen behøver blot blive indført i Danmark, hvorefter alle udenlandske beboere i Mjølnerparken bedes komme frit frem til valget: arbejde eller hjemsendelse.


+10 Skrevet af Knud Madsen 129 dage siden - Direkte link

Det er meget enkelt, de VIL simpelthen ikke arbejde. Det er meget under deres værdighed, og så vil det da også være synd at presse dem. Husk, at de er Guds gave til menneskeheden. Vi skal være glade og taknemmelige for, at de gider være her og berige vort samfund.


+7 Skrevet af Maria Kvolbæk 129 dage siden - Direkte link

Deres kultur er medtaget til Danmark,så glem alt om integration.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Torben Nielsen 125 dage siden - Direkte link
De midaldrende kvinder sidder på magten i etaten. De falder i svime over de brune eksotiske mænd. At de også har 3 koner og 16 børn, pirrer deres fantasier om livet i et harem. Der er "vidtåbent" for eksotisk mangfoldiggørelse. Men ak og ve den hvide mand, der efter et langt livs slæb tillader sig at bede om livsnødvendig hjælp.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

13
6
12
11
9
9
9
10
10
11
12
14
9
6
5
12
6
8
9
3

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -