Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+8 Skrevet af Gitte Nielsen 248 dage siden - Direkte link

Hvis ikke forældrene har styr på deres børn, så burde hele familien udvises.

 

Det ville være et stærkt signal at sende til de "ikke integrerede", hvis ikke i holder styr på jeres børn og de gentagne gange bliver taget af politiet, så er det ud af Danmark.

 

Børnene har ingen respekt for loven og de griner af Danskerne, som sætter ind med flere penge og mere hjælp til familierne. Der hvor de kommer fra, er de vant til en mere kontant afregning, så derfor udvis dem og hele familien, vi kan ikke bruge dem til noget i Danmark. 


+2 Skrevet af Maja Mejlby Larsen 247 dage siden - Direkte link

Eller gør som de gør her i Norge, hvor vi slet ikke har de problemer ( for andet end i Oslo selvfølgelig, hvor de selvfølgeligt også har krævet at få deres eget Sharia kvarter, DET blev dog hurtigt stoppet)
Her tvangsfjerner de børnene prompte ved de mindste problemer.

Min mand der er pædagog fortæller at han skal melde det til kommunen med det samme, hvis et barn så meget som ytrer sig Anti norsk eller fundementalistisk a al "Jeg må godt slå dig, du er nordmand"

Så går der straks en sag igang og familien bliver undersøgt i alle kanter og det mindste tegn på antinorsk, eller tegn på at ungerne ikke opfører sig ordentligt, så bliver de fjernet.

Norge er efterhånden kendt i Rumænien og Polen for at være et land der "Kidnapper" fremmede børn.

Men det har virket. Selv i Oslos værste kvarter Grønland, render der ikke små unger ude om aftenen og laver ballade.

De problemer Norge har med indvandrene, er så små at det er helt ufatteligt, for en dansker der lige er flyttet hertil.

Indvandrene (også på Grønland) taler alle Norsk, også når de kun er dem selv, og man går forbi dem.

Her bliver nemlig krævet fuldt assimilition. Måske ikke officielt, men uofficielt. Hvis du ikke taler norsk, taler de ikke til dig. De accepterer ikke engelsk ( kun fra danskerne, men hvorfor skulle vi tale engelsk til dem?)

Hvis du taler engelsk til dem, taler de norsk tilbage og opfører sig som om du lige har fornærmet dem groft.

Går du med tørklæde? Det skal de nok få pillet af dig, ved at behandle dig så dårligt på arbejdspladserne at du rangerere lavere end den rotte der er i baggården.

Det virker storartet.

Fjern deres unger ved det mindste tegn til ballade, så har det vist sig at de pludseligt godt kan opfører sig ordentligt.

Grorud som er et område nord øst for Oslo har over 40.000 indvandrere, her kan man trygt gå om natten, der er næsten intet kriminalitet. Politiet bliver tilkaldt 1-2 gange om mdr, for det meste drejer det sig om småting. Sammenlign med Vollmose der kun har 10.000 beboere, hvor selv politiet ikke tør komme. Men truslen om at få fjernet sine børn, gør åbenbart at de pludseligt GODT kan opdrage deres børn. Mystisk ikke? 

 


Skrevet af Thomas Michael Høilund Staal 247 dage siden - Direkte link
Det vil danske politikere nok ikke lære af. Afstanden til Oslo er for kort og byen for lidt eksotisk til en ordentlig udlands- og studierejse.......

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Cody Nielsen 246 dage siden - Direkte link
Det lyder næsten for godt til at være sandt Maja, hvor er de venstreorienterede Gutmenchen, de kulturradikale og resten af Godhedssegmentet der, som i dk og S, spænder ben for alle tiltag der bare minder om at sætte foden ned overfor uintegrerede muslimer og deres yngel ???

+5 Skrevet af Jon Schmidt 248 dage siden - Direkte link

Imens lukker politikerne øjnene og politilederne rager fede bonusser til sig for at plage borgerne med fotovogne.

 

Danskerne får det de har stemt for.


+1 Skrevet af Thomas Michael Høilund Staal 247 dage siden - Direkte link
Hvad f....n hindrer politiet i at gå ind og skaffe ro? Bevillinger? Politikerne? Hvis det er det første, så giv politiet nøjagtigt det mere, der skal til, for at det magter opgaven. Så er der sat en streg i sandet. Er det politikerne, der hindrer, så send dem forrest, så de kan løse opgaven, så der bliver ro! Jeg er træt af at læse om ballade fra Motalavej og alle andre ghettoer med eller uden svenske navne.....
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

13
6
12
11
9
9
9
10
10
11
12
14
9
6
5
12
6
8
9
3

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -