Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+6 Skrevet af Inge Nielsen 125 dage siden - Direkte link

Nej, det kan Danmark under ingen omstændigheder klare, men jeg er alvorligt bange for, at løbet er kørt. Man uddeler stadig statsborgerskaber med rund hånd - også til mennesker, som overhovedet ikke er interesseret i Danmark og absolut ikke agter at blive "danske" men alene stiler efter et godt liv betalt af vi danske skatteydere. Og når så det danske statsborgerskab er i hus, så fortsætter familiesammenføringerne - der også bliver tildelt med rund hånd.

 

Der burde øjeblikkelig sættes en stopper for tildeling af dansk statsborgerskab, da det er noget, man skal gøre sig fortjent til bl.a. ved at kunne forsørge sig selv og ikke ligge det danske samfund til byrde.

 

Samtidig burde al positiv særbehandling af muslimer også stoppe øjeblikkelig. Hvis de er så interesseret i at leve i Danmark, så må de også være interesseret i danske skikke og sædvaner i stedet for at ville lave Danmark og danskerne om efter idelogien Islam. Islam kan de for min skyld dyrke alt det de vil, men indenfor hjemmets fire vægge og ikke, som det efterhånden er blevet sædvane, på bekostning af de danske værdier. 

 

Men Henrik Dahl er jo politiker, så det er vel den sædvanlige omgang varm luft. Og da han er medlem af LA (det radikale vedhæng) får han ikke opbakning til at ændre noget som helst, der vil berøre muslimer negativt.


+4 Skrevet af Lars Erik Hareskov 124 dage siden - Direkte link

Hvis vi ser os om i Verden er det aldrig lykkedes for et land at integrere et muslimsk mindretal. Men danske politikere tror, at som de eneste i Verden kan det lykkes i Danmark. Det kunne de så ikke og nu står vi tilbage med konsekvenserne. Dels de økonomiske, men også de sociale problemer de medfører. Holdningen bliver ikke bedre af de mange fortællinger som dukker op. Asylansøgere som har fået opholdstilladelse tager på ferie i hjemlandet. Børn sendes i forvejen for at åbne mulighed for sammenføring. Det vi skal hjælpe med er at få dem tilbage til hjemlandet så de kan være med til at opbygge landet igen.


+4 Skrevet af Gitte Nielsen 124 dage siden - Direkte link

Alle muslimske samfund er dysfunktionelle.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Torben Nielsen 124 dage siden - Direkte link
Politikerne er faktaresistente. Alt det, vi andre lever med hver dag, er en by i Rusland for politikerne. Igen og igen skal vi se dem stå dybt overraskede og måbende, når en ny katastrofe bliver afsløret. Katastrofer, enhver anden dansker kender til brækpunktet. "Nu skal der sandelig gøres noget", lyder det flot for 10.000. gang fra politikerne. Mæh-bæh
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

10
7
7
7
10
10
10
11
14
9
6
5
12
6
8
9
3
14
14
11

- Annonce -


Om Jens Knudsen
Mener at kynisk rationalitet og empiri er en mangelvare i den offentlige debat. Anser pladderhumanisme og socialisme for at være to sider af den...

Se Jens Knudsens profil
eller
Følg Jens Knudsen
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -