Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

9

+5 Skrevet af Gitte Nielsen 218 dage siden - Direkte link

Libyerne tøver ikke med at erkende, hvor kaotiske forholdene er i deres land.

Kloaksystemer fungerer ikke, der er lange strømafbrydelser, der er mangel på kontanter i bankerne. Hvordan skal vi under sådanne forhold kunne bekæmpe international organiseret kriminalitet?«, spørger Abdelraouf Beitelmal.

 

 

Hvorfor gør de så ikke noget ved det ?

 

Muslimer påtager sig ALTID offerrollen og beskylder andre for ikke at gøre noget for at hjælpe dem - men hvorfor trækker de ikke selv i arbejdstøjet, de skal selv ændre deres tilværelse - det er deres land.

 

De forventer at deres borgere sidder i europæiske lande og drikker café latte - mens Europæerne skal igang med at genopbygge det muslimske forfald.

 

Samtidig skal vi finde os i at blive kaldt vantro, nazister og facister !


+4 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 218 dage siden - Direkte link

Europa har selv skyld. Det ville være rigtigt simpelthen at standse alle både med migranterne og simpelthen trække dem tilbage til derfra hvor de er afgået. Forulykker de grundet kæntring o.l. bliver de jo samlet op og reddet af os, men derefter skal de så blot sejles tilbage til udgangsstedet. De kan så selv vade i land på de nordefrikanske kyster. Der skal ikke spørges hverken i Libyen, Tunis, Algier eller Marocco. Disse lande har ladet dem udskibe sig, så de må simpelthen tage konsekvensen af en tilbagelevering.  Så enkelt er det.


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 215 dage siden - Direkte link

Det kan godt være at Gaddafi var en brutal diktator, men det var jo de afsindige religiøst kræfter som nu hærger både dernede og her i Europa og som for alvor blev sluppet løs med Saddam´s fald i Irak, han og andre af den muhammedanske verdens diktatorer holdt i ave.

 

Alligevel ser det ikke ud til at man har lært noget i Vesten, for vi arbejder stadigvæk på, at få Syriens præsident Assad afsat og vi giver den islamistiske billige tyrkiske sheik Erdogan særdeles lang snor.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

7
4
13
11
11
14
5
15
14
10
10
5
3
4
17
20
5
8
12
14

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -