Og den korte udgave - Er Tænketanken Europa en EU indoktrinerende sekt?

Er Center for Europæisk Politik og Institut for Statskundskab annekteret af kræfter fra Tænketanken Europa?   Og er Tænketanken Europa spindokto...

Isabella Balkert,

01/12/2015

Er Center for Europæisk Politik og Institut for Statskundskab annekteret af kræfter fra Tænketanken Europa?

 
Og er Tænketanken Europa spindoktor for vores EU fanatiske politikere? Spørgsmålet er om man gennem Instituttet for Statskundskab, indoktrierer danskerne, de studerende og vores folkevalgte politikere til en EU Fascistisk agenda, og hvorfor ingen har et kritisk fokus på at det foregår?
Spørgsmålet må være om man gennem universitetet indoktrineres til at være en del af de EU Fanatiske og enøjede i EU spørgsmål, gennem EU sekterisk indoktrinering?

 
Noget tyder på det, og spørgsmålet er om vi er vi trygge ved at Tænketanken Europa tænker for vores Politikere - Og at det er Tænketanken Europa der tanker dem op med den EU popoulistiske tankegang, og ilde gennemtænkte argumenter,vi har hørt og set både danske politikere og Bjarke Møller, der er chef for TE, under valgkampagnen for afviklingen af retsforbeholdet?


Det virker under alle omstændigheder mystisk at Demokratisk valgte Christiansborg Politikere, holder møde med Tænketanken Europa, på selve valgdagen, og i Festsalen på Københavns Universitet d. 3 November 2015 mellem kl. 13 og 17.


Hvorfor gør de det? Skal danske politikere og journalister klædes på til at kommentere valgkampen efter vi har valgt et Ja eller et Nej til at afvikle retsforbeholdet?


Emnet for valgdagens foredrag og oplæg til debat er under alle omstændigheder:
DANMARKS FREMTID I EU'S RETLIGE SAMARBEJDE – MULIGHEDER OG KONSEKVENSER


I anledningen af afstemningen om en ændring af retforbeholdet til en tilvalgsordning organiserer CEP i samarbejde med Tænketanken Europa en konference om Danmarks fremtid i EU's retlige samarbejde. Den 3. december 2015, mere end 20 år efter at retsforbeholdet blev indført, skal danskerne atter tage stilling til, i hvilket omfang de ønsker at deltage i EU’s retlige samarbejde.

Konkret skal vi stemme om, hvorvidt retsforbeholdet skal erstattes med en såkaldt

’tilvalgsordning’. Men hvad er en tilvalgsordning, og hvorfor skal vi stemme om den nu? Hvad er fordelene og ulemperne ved at stemme ja eller nej til sådan et ”nyt retsforbehold”?


Til at belyse emnet har CEP og Tænketanken EUROPA inviteret nogle af landets skarpeste EU-eksperter sammen med en række fagfolk med praktisk kendskab til EU og det fælles europæiske politisamarbejde (Europol). I løbet af dagen vil konferencens deltagere få indsigt i, hvordan henholdsvis et ja eller nej til tilvalgsordningen vil ændre på Danmarks muligheder for at indgå i Europol, og hvad deltagelse i det civil- og strafferetlige samarbejde indebærer.

Endvidere vil betydningen af en tilvalgsordning for Danmarks asyl- og immigrationspolitik samt medlemskab af Schengen-samarbejdet blive belyst og diskuteret.


Program: 13.00: Velkomst Senioranalytiker, ph.d. Maja Kluger Rasmussen, Tænketanken EUROPA


Professor Marlene Wind, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet 13.10: Fra Edinburgh til tilvalg: Hvad var baggrunden for forbeholdet i sin tid? Og hvad tænkte man om Danmarks rolle i Europa i Bruxelles og i den danske centraladministration?


Journalist Poul Smidt i samtale med politikeren Holger K. Nielsen.
Strafferetssamarbejdet – hvordan fungerer det, og hvad er den praktiske betydning af et ja eller nej d. 3. december?


”Grænseløs kriminalitet kræver politisamarbejde”, adm. direktør og partner i Parsifal Service Jan Jarlbæk.


”Europol - fra informationsudveksling til fælles efterforskningsteknikker?”, post.doc Trine Thygesen Vendius, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet.


14.45:Det civilretlige samarbejde direktør Rasmus Kjeldahl, Børns vilkår  ”Hvad betyder retsforbeholdet for erhvervslivet?”, erhversjuridisk chef Kim Haggren, Dansk Industri.


Og så kommer der et afgørende punkt, som er mystisk i denne sammenhæng, fordi man så ensidigt har svoret hos Ja Partierne, at afviklingen af retsforbeholdet, ikke handler om Asyl politik og indvandring. 15.45: EU’s fælles asylpolitik og indvandringspolitik ”DK og EU’s asylpolitik – hvad stemmer vi om og hvor er EU på vej hen?”, post.doc Louise Halleskov Storgaard. 


  "Retsforbeholdet og Schengensamarbejdet: Har det noget med hinanden at gøre?” Lektor Gerd Battrup ekspert i EU-ret og i Schengensamarbejdet.  16.30:Tilvalg eller parallelaftaler?Lektor Rebecca Adler-Nissen, Institut for Statskundskab. Forsker i EU og international politik. 


  17.00:Afslutning og drinks – Der er således rigeligt med vådt og drinks til at skylle indoktrineringen ned med på Københavns Universitet.


Dagens talere Maja Kluger Rasmussen står frem som den egentlige lobbyisme ekspert der er senioranalytiker ved Tænketanken EUROPA, hvor hun har ansvaret for at udarbejde analyser af aktuelle politiske emner samt at udbygge tænketankens relationer til eksterne akademiske miljøer.
Det tyder således på at man gennem Københavns Universitet forbereder unge mennesker på EU fanatisk lobbyisme og fremme af EU.


Og så er der Marlene Wind, der nærmest helt har overtaget indoktrineringen af danskerne gennem DR, TV2, News og dagens aviser, selvom Marlene Wind er med ledelsen hos Tænketanken Europa. Flere har peget på at der er inflation i hendes professor titel, men der er mere pondus i at være Professor end Lektor, så hun fastholder sin tvivlsomme titel.
MW har et særligt fokus på de nationale domstoles rolle i den europæiske integrationsproces, ligesom EU-domstolen er central for hendes forskning og har været det siden hun skrev PhD på Det Europæiske Universitet i Firenze (EUI).

 
Poul Smidt er journalist og foredragsholder og man påstår har haft fingeren på pulsen i EU som tidligere EU-korrespondent for DR af flere omgange samt som tidligere kultur- og presseråd i Udenrigsministeriets EU-repræsentation i Bruxelles. Smidt har i en årrække været journalist på DR både på TV-Avisen, som DR’s korrespondent i Washington DC, som udlandsredaktør på Radioavisen og som studievært på Deadline.


Holger K. Nielsen – Manden der ødelagde SF og alt hvad SF har kæmpet for som EU kritisk parti, er stadig folketingsmedlem for Socialistisk Folkeparti (SF) og tidligere Udenrigsminister. Han varetager i dag flere af SF’s ordførerskaber, blandt andet er hans partiets EU- og udenrigspolitiske ordfører. Han sidder endvidere i Europaudvalget, Udenrigsudvalget og Det Udenrigspolitiske Nævn.

 
Poul Skytte Christoffersen har haft en lang karriere som top-diplomat i EU og i det danske Udenrigsministerium. Hvor han bl.a. som Danmarks EU-ambassadør spillede en nøglerolle i forhandlingerne om EU’s udvidelse med 10 østlande i 2004 under dansk formandskab. Han har desuden været kabinetschef for EU-kommissær Mari-ann Fischer Boel og højre hånd for EU’s tidligere udenrigschef, Catherine Ashton.


Per Lachmanner tilknyttet Tænketanken EUROPA som seniorrådgiver med fokus på EU-retlige og statsretlige spørgsmål. Per har den tvivlsomme ære at han fra 1971 ansvarlig, var EU indpiskeren for EU-juraen i Udenrigsministeriet, og fra 1997 frem til vedtagelsen af Lissabon-traktaten i 2009 var han kommitteret i EU- og statsret i Udenrigsministeriets Juridiske Tjeneste.

Han har i flere årtier rådgivet skiftende regeringer og været involveret i forhandlingerne om en række EU-traktater og spørgsmål om de danske EU-forbehold, som har været ført helt og alene på EU tilhængernes vegne uden kritiske indvendinger eller EU kritiske øjne.
Og så kommer de dernedad, den ene EU fascist efter den anden. Der er overhovedet ikke et eneste EU kritisk indlæg i hele denne EU indoktrinerende lovprisning af EU.



Kilde: