Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+6 Skrevet af Knud Madsen 125 dage siden - Direkte link

Det er ufatteligt, at DF vil være sit svigt bekendt.

Skidt være med at de pjatter rundt med sosserne, idet de skader kan genoprettes senere, men at de ikke får sat en stopper for importen af gale muhamedanere og vilde negre, er uoprettelig skade, som vore børn og børnebørn kommer til at betale for med deres liv og levned.


+4 Skrevet af Morten Smith 124 dage siden - Direkte link

Jeg synes sviget først og fremmest stammer fra Venstre. Før valget ville Lars Løkke hasteindkalde folketinget og lave en straksopbremsning, og gøre op med konvertionerne. Efter valget fik piben en anden lyd.

 

LA ønskede helt at stoppe asyl i Danmark. Efter valget ville man kun modstræbende være med til stramninger, til gengæld for skattelettelser. Stramninger var altså ikke et mål for LA.

Konservative ønskede en »stram og ansvarlig udlændinge- og integrationspolitik«, som det hed i partiprogrammet. Det hørte man aldrig om igen.

 

Dansk Folkeparti har ganske enkelt ikke haft flertal for flere stramninger, det kræver 90 mandater. Det samme kommer til at gælde for NB.


+1 Skrevet af Isabella Balkert 124 dage siden - Direkte link

 

Der er en billighed og en tarvelighed i Pernille Vermunds udfald mod DF, der gør at man mister respekten for Pernille Vermund og Nye Borgerlige.


DF har været Prügelknabe for alle de partier i Folketinget, der ikke har villet forholde sig til, hvad uhæmmet indvandring til Danmark og EU landene ville føre til i det lange løb.


DF har gennem alle årene standhaftigt stået på sine krav om, at flygtninge indvandrere skulle integrere sig, eller flytte tilbage til de lande de kom fra, og DF har i i alle de forlig, hvor Venstre regeringer har haft brug for DF, krævet så mange indvandringsbegrænsende foranstaltninger som overhovedet muligt, samtidig med lettelser for de svageste i samfundet.


Venstrefløjen har sammen med Det Radikale Venstre, som flere fra LA's nuværende ledelse var en medlemmer af, før de sprang til Ny Alliance og senere Liberal Alliance, stået for nøjagtig det modsatte synspunkt.

De har således mere end nogen andre, været en del af det Radikale mobbehold, der har ålet og svinet DF til for deres indvandringspolitiske holdninger og krav om hjælp i nærområderne til de mange, frem for overforkælelse i Danmark til de få, og det tog rigtig mange år, før en del af de nuværende folketings partier, langsomt men sikkert, adopterede holdninger fra DF, de selv havde været med til at dæmonisere.


Man kan ikke sige andet end, at DF har været fortroppen i kritikken af uhæmmet indvandring - Med Det Radikale Venstre, som deres absolutte modpol både i forhold til EU og de Radikales urealistiske indvandringspolitiske agenda, der til sidst fik Naser Khader til at forlade det Radikale Venstre for at danne Ny Alliance., da Elsebeth Gerners tørklæde stunt blev ham for meget.
At anklage DF for at have svigtet, og fordømmende spørge hvordan DF har kunnet tillade at det kom så vidt, det er nemt at svare på!


DF har været i opposition til det meste af folketinget i netop indvandrings spørgsmålet i hele partiets levetid. DF har i virkeligheden skabt den platform Pernille Vermund nu indtager, som om hun selv har tegnet og bygget den.


At hun herfra åler DF for ikke at give Anders Samuelsen de skattelettelser, han kunne tænke sig at prange sig til, med et tilbud om at bakke op om DF's indvandringspolitik, selvom DF i så fald, ville gå direkte imod deres egen socialpolitiske agenda. DF vil selvfølgeilg ikke underlægge sig Samuelsens kræmmer mentalitet, eller være med til at sørge for,, at de aller rigeste i dette land igen og for tredje gang får skattelettelser, før man sænker bundskattefradraget eller giver skattelettelser i bunden, som Venstre og DF startede med at melde ud før valget.


LA har vredet armen om på V og K, med trusler om at vælte regeringen af de mest bunduhæderlige årsager. Som den lille grå fugl der altid har drømt om påfuglefjer, har det været et brændende ønske for Samuelsen, at tiltuske sig udenrigsministerposten af helt personlige årsager.

 
Nu har han så fået den, selvom de fleste kan se, at han hverken er en statsmand, en hædersmand eller en mand man kan være stolt af at sende udenlands for at repræsentere Danmark.


LA er et Crony parti, der først og fremmest tilgodeser de kræfter i samfundet, der bakker økonomisk op om LA, der af samme grund, fører en politik, der først og fremmest tilgodeser de rigeste i Danmark, på et tidspunkt hvor alle kan slå fast at uligheden er steget, fordi det også er EU's agenda.


Som EU modstanderparti og højrefløjens sociale garant, lader DF og Thulesen Dahl sig selvfølgelig ikke lokke til økonomiske stramninger i samfundet, for at tilgodese dem der allerede har så meget mere end alle andre.

 
TD tilbød i stedet Anders Samuelsen de skattelettelser i bunden, Samuelsen pralede af, han ønskede at gennemføre, på folkemødet på Bornholm igår. Anders Samuelsen kunne have fået de skattelettelser han pralede af, både af Venstre og DF, men det afslog Samuelsen at tage imod, fordi hans ønske om at tilgodese sine velbetalende partistøtter, før han ønskede at tænke på dem der har svært ved at overleve på det de har tilbage efter skat.


DF og Venstre var enige om en del, da de gik til valg, men Lars Løkke svigtede sin egen og DF's agenda, for at komme Konservative og LA i møde, selvom disse tre partier på ingen måde kunne få flertal i folketinget uden DF.


Med en så voldsom højredrejning, valgte DF som højrefløjens sociale garant at henvende sig til Mette Frederiksen og vi er alle vidne til hvad dette samarbejde eventuelt vil kunne føre til. Det vil kunne føre til en udelukkelse af De Radikale, og et mere venstreorienteret Socialdemokrati, der er nødt til at krænge Blair og Thorning æraen af sig, hvis de vil overleve, og det er de især, fordi det nye parti Uafhængige Demokrater, ønsker at formulere et parti der er både mere miljøvenligt, Social Demokratisk i den gammeldags forstand og så ønsker de selvfølgelig Danmark ud af EU, for man kan ikke være Venstreorienteret og bakke op om EU, der netop modarbejder alt hvad vi tidligere forbandt med et Socialdemokratisk parti, men tilbage til Pernille Vermund.
Pernille Vermund har ikke som konservativ, været ultimativ i sine krav til at ændre de Konservatives indvandrings politiske agenda.


De krav hun stiller til en ændret invandringspolitisk agenda i Nye Borgerlige, har hun ikke noget politisk grundlag til at agere på endnu, og i øjebliket ligger Nye Borgerlige tæt på sprærregrænsen.


Det er derfor fuldkommen usagligt og uanstændigt af Pernille Vermund og Nye Borgerlige, at dæmonisere DF for den indvandringskritiske agenda DF har stået for og kæmpet for altid.
I forvejen er man rimeligt træt ved tanken om, at de to brødre Seir Kristensen, skal sidde som ejere og ledere af to partier i Danmark, der ensidigt kæmper for skattelettelser til de rigeste, med Pernille Vermund som trækhest for endnu et LA med en mere kritisk EU og indvandringsagenda.
Som EU modstander, ville jeg ikke have noget imod at Pernille Vermund og Peter Seir, kanibaliserede LA, fordi et EU modstandsparti er bedre end en lunken EU medløber som LA og Anders Samuelsen, men når man overfalder DF, som har kæmpet dagligt for at forhindre Danmark i at blive kvalt i stadig større indvandringsbølger, så er grænsen nået.


Indvandringstilvæksten er aldrig sket med DF's godkendelse, hvilket Pernille Vermund meget vel ved. DF har ikke ladet det ske! Og derfor er det uanstændigt af PV, at hun forsøger at få det til at lyde, som om indvandringsproblemerne er DF's skyld ogs ansvar, selvom DF aldrig har haft regeringsmagten eller 90 mandater, der kunne gennemtrumfe rendyrket DF indvandrings politik.
Det er ikke første gang, PV lægger bøden for indvandringen hos DF. Hun burde lægge den hos sig selv og de partier der har bakket op om den stigende indvandring til Danmark.


Gitte Seeberg hos de konservative, har sammen med andre konservative EU tilhængere, kæmpet for mere indvandring og mere EU, og derfor har de Konservative også dæmoniseret DF. Det har de gjort både på grund af DF's indvandringspolitik og på grund af DF's EU modstand.
Pernille Vermund bør pege på sig selv, og anklage sig selv for at have bakket ensidigt op om et parti, der har bebrejdet DF for deres indvandrings politik. I stedet peger hun væk fra sig selv og forsøger at gøre sig bedre end hun er.


Vidste man ikke bedre, ville man tro hun var Radikal. Det klæder aldrig at gøre sig bedre end man er, men det er rigtig grimt at vrænge af det politiske parti, der netop har bakket op om den agenda, man selv forsøger at stjæle æren af.


Personigt har jeg mistet respekten for Pernille Vermund og Nye Borgerlige.


IB - Nej til EU og Dagens Nyheder/Goose News.


https://www.b.dk/politiko/df-og-nye-borgerlige-toerner-sammen-hvad-taenkte-i-da-i-lod-det-ske-hvordan-kunne

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Jesper Jørgensen 123 dage siden - Direkte link

DF står idag hvor enhedslisten stod under Thorning fordi de har vist at de under ingen omstændigheder vil vælte den siddende regering.


+1 Skrevet af Harry Taae Lindberg 123 dage siden - Direkte link

Korrekt, kort og præcist sagt. Men DF er landets anden største parti så det er utilgiveligt ikke at omdanne denne magt til andet end grænsekontrol.

Politiker er demokratiet største forhindring


Skrevet af Isabella Balkert 123 dage siden - Direkte link

Du kan ikke se ud over det politiske spin. DF sidder i smørhullet og tager ansvar for at lave masser af politik, samtidig med at de forhinderer den politik de er imod.

LA får ikke sine skattelettelser til de rigeste. For med DF er der er flertal imod det.
Venstre får ikke fjernet boligsikringen til pensionisterne, for DF er imod det.
Nu strammer S så yderligere op om indvandringspolitikken, fordi de kan sammen med DF og S kan endelig krænge det Radikale kvælertag af sig.

Dagens journalister er altså ikke særlig kloge og man har et horn i siden på DF i dansk presse. Men det forhindrer altså ikke den danske befolkning i at tænke sig om, i stedet for at repetere dumt spin.Skrevet af Isabella Balkert 123 dage siden - Direkte link

Enhedslisten burde have væltet Thorning, fordi hun gennemførte asocial politik sammen med VKLA.
DF forhindrer VKLA i at gennemføre asociale love med for meget slagside, og gennemføre flere af deres mærkesager med S. Hvorfor I alverden skulle DF vælte Venstre?

De styrer både rød og blå blog! DF får det nøjagtig som de vil have det, de afprøver et samarbejde med S de har ønsket længe, presser på med deres egen politiske agenda, og de kan gennemføre politik med VKLA, hvis de er enige med VKLA.

Hvis VKLA begynder at skabe politik sammen med De Radikale som DF er midt imod, så vil de da vælte den siddende regering, men det ville da være åndsvagt at gøre det nu.


+2 Skrevet af Harry Taae Lindberg 124 dage siden - Direkte link

Alle partierne inde på borgen går ind for en uhindret og total folkemord på den danske befolkning, dem alle. 

 

Men DF går mindst ind for en uhindret og total folkemord på den danske befolkning. 

 

Dansk politik hurra. Det er som jeg siger lige meget hvem man stemmer på.

80% er dikteret fra EU, 10% nødvendigt om man er blå eller rød. Det efterlader 5% blå og 5% rød. 

Desværre er det ligegyldig 5% hvor man bestemmer om kaffen skal være merrild eller bki, eller man stemmer om sin egen lønforhøjelse. Det er derfor alt dansk politik føles radikalt.


+2 Skrevet af Cody Nielsen 124 dage siden - Direkte link
Godt skrevet Isabella og fuldstændig korrekt analyse. Vermund har opdaget at opbakningen er faldende hvorefter hun atter engang skider i egen rede istedet for at skyde på de partier der har solgt vores samfund til den skide lorteunion...

+1 Skrevet af Isabella Balkert 123 dage siden - Direkte link

Tak Cody.
Jeg har lagt mit svar her, på som et selvstændigt indlæg, men det stemmes selvfølgelig ned af det Radikale spamhold og LA tilhængerne er givetvis heller ikke særlig glade for det. Debat magter de ikke, når de får kritik, de to partier.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

8
4
15
14
10
10
5
3
4
17
20
5
8
12
14
12
11
4
12
13

- Annonce -

- Annonce -