Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+3 Skrevet af Holger Madsen 13 dage siden - Direkte link

Det klæder bestemt ikke Lars Seier at forsvare den kvindeundertrykkende burka.

Er det for ikke at krænke mandens velerhvervede ret til at undertrykke sine kvinder, at han mener, at det er liberal politik at forsvare mandens rettigheder? Har Lars Seier ikke spekuleret over, at kvinderne måske også har lidt rettigheder?


Skrevet af Hans Nielsen2 12 dage siden - Direkte link

Stærkt og godt udtrykt Holger.

 

Jeg aner ikke hvad der driver Seier for tiden, mht. gentagne fjæsbog pinligheder; men kunne frygte, det er det samme som hvad der driver prinsgemal Henrik.


Skrevet af Jens Knudsen 12 dage siden - Direkte link

Respekt for Lars Seiers ærlighed, på trods af min afgrundsdybe uenighed med hans værdipolitiske standpunkt.

 

For mig at se tydeliggør Lars Seier blot det værdipolitiske standpunkt, at han lige som det LA han tidligere støttede, i virkeligheden blot er værdipolitisk radikal, pyntet med forgyldte lånte fjer og pustet op med rigelige mængder politisk korrekte tomme fraser.

 

Lars Seier behøver ikke at lukke varm luft ud, han skal ikke foregive at omfavne alle holdninger på samme tid, for han behøver ikke at platte sig til de stemmer der er adgangsgivende til elitens indspiste magtfuldkommenhed og han har desuden sin egen private pengetank, så han har heller ikke behov for at have snablen dybt begravet i kassen med andre folks penge.

 

Jeg bryder mig personligt ikke om den del af den radikale værdipolitik som han her giver udtryk for, men mener ikke desto mindre at både Lars Seier og andre skabsradikale er i deres gode ret til at have deres eget syn på virkeligheden og udtale sig frit om den.

 

Lars Seier udmærker sig faktisk ved at melde klart ud, i modsætning til de plattenslagerpolitikere han åbenbart stadig deler værdipolitik med.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kontant 12 dage siden - Direkte link

Lars Seier kan ikke være liberal når han støtter den antiliberale, og totalitære ideologi islam der overtager stadigt mere af de vesteuropæiske lande inklusiv Schweiz hvor han selv bor.

 

Lars Seier tror åbenbart, at liberalisme er en religion hvor alt er tilladt, selv når det medfører afskaffelsen af den enkelte borgers frihed, hvilket intolerante og totalitære ideologier som islam gør.

 

Hvad sker der når man lukker flere og flere trojanske heste fra de islamiske lande ind i Europa, og lader dem avle, og vokse hastigt i antal? Man får i det lange løb et islamisk Europa, og det er det som neoliberale fantaster som Lars Seier støtter. Ganske enkelt fordi de intet hat lært af 1400 års islamisk erobringstogt.

 

Der er nu over 53 millioner muslimer/islamister i Europa. Snart vil der på grund af islamisternes høje fødselstal være over 100 millioner. Mon Lars Seier overhovedet er klar over hvad der sker i Europa?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

12
10
11
14
5
15
14
10
10
5
3
4
17
20
5
8
12
14
12
11

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels- Annonce -