Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+5 Skrevet af Michael Thomsen 184 dage siden - Direkte link

Jeg er pænt træt af at være hvid-slave for muslimer og kommunister.


+3 Skrevet af Ulrik B. Petersen 184 dage siden - Direkte link

Det lyder jo flot, dette med at man gerne vil give. Men den underforståede dagsorden hos alle socialister er jo at pengene skal tages fra nogle andre. Gavmildheden er som sædvanligt på andres regning. Omfordeling i en uendelighed synes at være svaret på et hvilket som helst problem. Ingen kerer sig seriøst om værdiskabelse, så der kan være noget at omfordele.

Gad nok vide, hvornår det går op for de traditionelle ydere, nemlig dem, der tjener pengene ved arbejde, at det er dem, der skal til lommerne. Foruden de svage på plejehjemmene, der må at tage til takke med forringet sevice mange steder. Det bliver mere og mere almindeligt at borgerne brandskattes gennem livet, og hvis de selv kommer i nød, eller bliver gamle, får de en lang næse.

Det gode spørgsmål er, hvornår det går op for den brede befolkning at det hellige almindelige velfærdssamfund ikke er bæredygtigt. Der er tale om et pyramidespil, der synger på sidste vers, og det vil gå som det går for alle pyramidespil i sidste ende.


Skrevet af Tommy Leif Hasselager Jørgart 182 dage siden - Direkte link

Socialismens popularitet bygger på bestikkelse: De socialistiske partier kaprer stemmer ved at tildele ydelser for ingenting, undtagen een ting: Stemme socialistisk på valgdagen. Det gennemskues ikke, at det ikke er bæredygtigt. Som modvægt kan vi ikke slippe af sted med at nægte at betale skat. Det eneste vi kan gøre er at springe på den socialistiske vogn. Drop dit arbejde, sælg dit hus, gem pengene i madrassen, snylt alt hvad du orker. Vi får ikke det ulækre bestikkelsessystem væk ud at kæntre det. Sammenligningen med et pyramidespil rammer plet, Ulrik. Jeg håber, det holder hele vejen til og med kollapset.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

8
4
15
14
10
10
5
3
4
17
20
5
8
12
14
12
11
4
12
13

- Annonce -

- Annonce -