Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

+3 Skrevet af Gitte Nielsen 125 dage siden - Direkte link

Vi skal have grænsen til Danmark lukket straks.

 

Nu truer Italien med at udstede midlertidige visa til alle deres opsamlede økonomiske migranter, så de frit kan rejse videre op gennem Europa.

 

Vi skal simpelthen have ALLE grænser til EU lande lukket hermetisk og det med det samme.


+4 Skrevet af Christian K Hansen 125 dage siden - Direkte link

Idag skal EU folkene tale om flygtningeproblemerne i Bruxelles. Vi vil sikkert snart få præsenteret endnu et symbolsk skrivebordstiltag, som intet har med realiteterne at gøre.  De såkaldte menneskesmuglere er i realiteten mafiaen. Den får hjælp fra mange sider inkl. visse af de både, der samler de middelhavsrejsende op af vandet. Den egentlige kur ville være at få alle hjælpefartøjerne til at landsætte migranterne på den afrikanske kyst. Det vil ikke hjælpe at lave aftaler med forskellige afrikanske lande. Politikerne må lære, at sådanne aftaler er komplet nytteløse og kommer kun istand fordi EU tilbyder penge for at få et stykke aftalepapir. - Hvis man ikke kan tage kontant fat på retursendelser, så skal de europæiske lande indføre klare grænsekontroller, som simpelthen meddeler alle asylansøgere at "båden er fuld", så de kan ikke komme ind.


+5 Skrevet af Ulrik B. Petersen 125 dage siden - Direkte link

En nødvendig forudsætning for at stoppe migrantstrømmen er man bekvemmer sig til at give afkald på den politiske korrekthed og de deraf afledte konventioner, som så at sige har overskredet sidste salgsdato. 

Det ville næppe være noget problem for Europas almindelige befolkninger at sige farvel til disse overnationale regler, der fratager dem retten til at bestemme, hvem der invaderer deres lande, for de har aldrig haft mulighed for at stemme for eller imod denne statsautoriserede godgørenhed for andres penge. Der er desværre temmelig mange toppolitikere, der har svært ved at forlade deres drømmeverden. Men den brutale virkelighed er: Hvis ikke man stopper migrantstrømmen, går de europæiske, ordnede samfund under.

Der er sikker mange pæne og ordentlige mennesker blandt dem, der ville komme til Europa, men man har mere end vanskeligt ved at forestille sig at de kan komme til at bidrage intellektuelt til at udvikle vore lande positivt. Tværtimod tyder alt på at vi ville få en højrøstet og utilfreds underklasse med hang til ghettoisering og vold.

Det forstår politikere som Angela Merkel ikke, eller også synes hun at der yndigt, og derfor er det katastrofalt, hvis hun igen kan blive kansler i Europas mest betydende land. I Danmark har vi også en del, vi burde sige farvel til ved førstkommende valg.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Torben Nielsen 125 dage siden - Direkte link
Et godt indlæg JLC. Du har ret hele vejen igennem. Der sker intet før en folkelig opstand. De, der sidder på "flæsket" viger ikke pladsen. Men dagen vil komme - det er simpel logik.

+4 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 125 dage siden - Direkte link

Libyen er alligevel helt i opløsning, så lad NATO eller til nøds FN overtage bevogtningen af landets kyststrækning og lav flygtningelejre til de illegale emigranter dér.

Hver eneste plimsoller som så bliver opbragt vil blive bugseret dertil og de ombordværende vil blive registreret i Libyen.

Jeg vil æde min gamle hat på, at strømmen af illegale lykkeriddere med kurs mod Europa stopper øjeblikkelig.


Skrevet af Torben Nielsen 124 dage siden - Direkte link
Javist, det er god ide! I princippet. Desværre skal vi så lige erklære Libyen krig først. Det har vi gjort een gang. Det førte til Oberst Gadaffis fald. Nu er Libyen et ragnarok af klaner. Vil du selv drage i krig, Marianne? Har du sønner og døtre, du vil ofre? Nej, vel - NGO'erne og politikerne driver masseimport af migranter, muslimer og jidahister, mens vi proforma sender jagerpiloter, seals, osv, som skal bekæmpe præcis det samme. Det er politikerne, der er skurkene i den her western.

+4 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 124 dage siden - Direkte link

Nu véd du jo af gode grunde intet om mig, mit liv eller mine personlige famillierelationer, så din forespørgsel desangående forekommer mig faktisk noget underlig.

Men jeg kan da fortælle dig, at da jeg i hine tider havde alderen til at kunne "aftjene værnepligt" var man overhovedet ikke meget interesseret i kvinder i militæret og stort set samme ligegyldighed eksisterede stadigvæk da mine døtre kom i den alder, så ingen spurgte.

 

Selv du må da kunne se forskel på at skulle tage ned til Libyen for at holde en del af landet sikker og så tage derned for at fjerne en diktator.

Bevares vi var mange der dengang advarede imod det, men politikerne var jo i en rus af "arabisk forår" og ingen ville lytte til kritiske røster eller tage ved lære af erfaringerne fra Irak. Arabere og muhammedanere generelt ejer ikke evne for at leve i et demokrati, deres mentalitet er gearet til en "stærk mand".


+2 Skrevet af Flemming Kattrup 124 dage siden - Direkte link

Fin debat, når en Niels Ohlsen ikke blander sig, ser vi.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

13
6
12
11
9
9
9
10
10
11
12
14
9
6
5
12
6
8
9
3

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -