Værd at læse

18

Stop flygtningene fra starten.

g

Flugten til Europa vil aldrig stoppe, medmindre situationen engang bliver så desperat, at der udbryder folkelige opstande. Menneskesmuglerne fortæller vidt og bredt, at Europa flyder med mælk og honning, og ingen modsiger dem. De mange, der drukner, kan jo intet sige, og smuglerne holder helt sikkert mund med det. Dem, der kommer over, er sikkert glade nok for at have overlevet, men tier også, med mindre det er gået dem godt. Kun de allerheldigste kan meddele oprindelslandet, at det det der med mælk og honning passer. For dem altså.

Derfor har vi i Afrika en uvidende befolkning på millioner og atter millioner, der blot venter på, at det bliver deres tur. Og de må gerne tage Allah med. Europæerne er ligeglade.

Hvad kan man gøre? For mig at se er der kun én mulighed. Opsnap bådene og send dem retur. Hvis nogle når vore kyster alligevel, så send dem tilbage med en færge. Så vil det hurtigt rygtes overalt, både i Mellemøsten og Afrika, at flugt hertil er en umulighed.

Jeg er helt klar over, at vi har mange instanser, der taler om menneskerettigheder. Og vi præsterne med deres næstekærlighed. Og vi har de radikale. Det er måske også godt at have, men med en betonreligion som Islam vil der jo aldrig blive fred.

Skal vi så leve vores fremtid med frygten for terror? Skal vi i al fremtid underordne vor livstil islam? Det er jo en ondsindet religion. Bare læs koranen. Helt fra Mohammeds tid har dens udbredelse været baseret på krig og tvang, aldrig på forkyndelse. Og eftersom man kan bilde folk ind, at koranen er den sidste bog, og at den ikke må diskuteres, så får vi en paralelbefolkning, som ikke bare ønsker, men kræver, at vi accepterer regler, som er totalt uden værdi her.

Men de sølle fem procent, som er her nu, hvad med dem? De har jo en enorm indflydelse. Vi kan nok ikke sende dem hjem, men vi kunne måske stille nogle rimelige krav.

Først: Hvis I vil være anderledes, så betal selv.

Dernæst: Stop alle krav om ændringer i vores livsførelse.

Til sidst: Giv imamerne en slags universitetsuddannelse, så vi kan slippe for de allerdummeste udgydelser, som tilhængerne jo er tvunget til bare at tro på.

8 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere