Værd at læse

00

Tyrkisk minister truer med Hellig Krig i Europa!

Det har alle politikere og folk ved deres fulde fem indset for længe siden, men som alt andet i den kaliber, magter pressen og politikerne ikke at tage stilling til det, hvilket forargelsen over en petit nyhed som Inger Støjbergs kage, viser med alle former for tydelighed.

Alt hvad man burde være rasende, forargede og chokerede over, det har den politiske elite og pressen ingen meninger om.
At Wilders gik frem og ikke tilbage, udlægges som en tilbagegang for Wilders.

Erdogan kan opfordre til 5 børn i stedet for 3 og forlange tyrkiske valg i Europa, det har eliten ingen meninger eller holdninger til.

At vi i virkeligheden allerede står midt i en borgerkrig, som er i kraftig tiltagende, det forholder ingen sig til i Dansk presse.

Afsløringer af psykopatisk, sadistisk og grove vold mod små børn i Godhavn, gruppevoldtægter af småbørn i flygtningecentre, det kan man leve med i stilhed. Det er ikke det man skammer sig over hos den politiske elite.

Det er ikke tiltagende overgreb på den Europæiske befolkning, afbrænding af biler og terrorangreb der bekymrer. Det er ikke de hjemløse der terroriseres af indvandrer bander der forsøger at udnytte de stakkels eksistenser, politikerne ikke har magtet at bygge et herberge med et suppekøkken til, vi finder det afgørende at diskutere hos Clement.

Pressen finder det i stedet rimeligt, at citere Saxo Bank millionæren Lars Seir på udenrigsminister Anders Samuelsens vegne, for at være bekymret over, at Inger Støjbergs kage vil kunne skade danskernes omdømme i udlandet, og at det i sig selv vil kunne få indflydelse på vores samhandel med resten af verden - Selvom han som bekvemmeligheds millionær er flygtet fra Danmark til skattely i Schweitz, og Anders Samuelsen selvfølgelig ikke vil udtale sig om en kage, der er blevet bestilt i glæde over de stramninger VKLA har været enige om at gennemføre med bistand fra DF og de forargede ikke på noget tidspunkt har krævet disse stramninger rullet tilbage.

Man kommer ikke ilenede med undskyldninger for at Danmark har opført sig som nazibødler over for børnehjemsbørn i Godhavn.

Den form for grotesk afstempethed i Danmark, skader åbenbart ikke vores moralsk etiske omdømme eller samhandel med udlandet.

Mette Frederiksen orkede ikke at tage sig af sagen, da hun var Justitsminister, og først fandt historien om drengene fra Godhavn interessant at beskæftige sig med, efter Lars Løkke blev Statsminister.

Alternativets Uffe Elbæk krævede sammen med pressen at Pia Kjærsgaard skulle sige undskyld for at have omtalt EU som en rotterede, men der er ingen krav om at give Godhavndrengene den undskyldning de i den grad har krav på.

Sophie Carsten Nielsen, Morten Østergaard og Zenia Stampe og andre High flyers fra moralsk oprustning, har heller ikke fundet det afgørende, at give udtryk for hvor forfærdende det er, at vi har haft en ledelse på et børnehjem, der har behandlet børn så grusomt, at man næsten ikke kan tåle at høre om det. Og det står heller ikke øverst på deres liste af nødvendige tiltag, at give ofrene den nødvendige undskyldning og en klækkelig erstatning for at have været udsat for en så grusom og kontinuerlig legemsbeskadigelse, under hele deres ophold på Godhavn, at de har været mærket af det hele livet. Selvom de i årevis har givet udtryk for, at det er afgørende for dem, at få den undskyldning.

Eliten er ikke bekymret over at det for stadig flere, føles farligt at bevæge sig rundt i København om natten, og at det også føles stadig mere skræmmende at tage toget en sen aftentime.

Nej, man finder det langt mere afgørende at hænge en politisk kollega ud, for at fejre at man har gennemført 50 stramninger af indvandringsreglerne med en kage!

Det er topmålet af hvad man kan finde ud af at forarge sig over i Danmark, selvom der givetvis er få, der vil stille sig op og forlange at disse stramninger rulles tilbage, så griber man chancen for at lade som om man er bedre end man er, med en moralsk kvababbelse over noget så uskyldigt som en kage, selvom vi spiser kage ved alle mulige lejligheder i Danmark.

Man vælger at fjerne fokus fra konsekvensen af Merkels politiske vanvid, ved at fortsætte med at kræve, at alle bøjer sig for den Tyske Kanslers krav om, at være den der fordeler de muslimske migranter, hun selv har inviteret til Europa, selvom det er de kristne der først og fremmest forfølges i mellemøsten.

Man har slet ikke lyst til at gå i Trumps fodspor og fremme indvandringen af kristne migranter fra mellemøsten, fordi man så kunne komme til at gøre hvad Trump gør, selvom det i virkeligheden rummer sund fornuft i den sammenhæng.

Man har heller ikke lyst til at fokusere på konsekvensen af Sveriges hovedløse immigrationspolitiske agenda, og den borgerkrig der udspiller sig i Frankrig på grund af den voksende muslimske befolkningstilvækst i Frankrig, fordi man ikke magter at se i øjnene, at mens ISIS og islamisterne sammen med Vesten og USA smadrer mellemøsten, så indtager muslimerne Europa gennem en migrations tilvækst, der i sit blotte antal, nu begynder at gøre sig gældende med krav om, at stadig flere muslimske dogmer overholdes i Vesten, og alle der peger på det faktum og faren ved at Europa totalt mister sit særpræg, sin ytringsfrihed, ligeværd mellem kønnene og en afslappet samlivsform, bliver udråbt som racister og islamophober, for at pege på den åbenlyse forandring Europa er inde i, på grund af Merkels hoveløse og uansvarlige migrations politiske agende for EU.

Man lader som om der ikke er noget at lære eller blive klogere på, selvom konsekvenserne af den øgede muslimske indvandring udspiller sig dagligt, bilafbrændinger efterhånden er en jævnlig begivenhed og muligheden for terrorhandlinger i Europa, er noget man er nødt til at afsætte stadig flere ressourcer til, for at kunne bekæmpe.

Alligevel er den Politiske elite ikke i alarm over den tiltagende forfølgelse af Jøder i Europa, selvom det igen har fået Europas Jøder til at immigrere til Israel.

Det er heller ikke det voldsomt stigende antal voldtægten af unge kvinder og børn man er alarmeret over, eller at de muslimske drenge tæver pæne folks børn og stjæler deres mobiltelefoner - Nej det er en kage på Inger Støjbergs FB side, man forbinder med topmålet af afstumpethed, som man finder det afgørende at tage afstand fra.

Pressen opfører sig, sammen med den politiske elite, så underlødigt, at folk med bare et nanogram af sund fornuft i sin reflektionsformåen, må føle afmagt over det.

At man ikke magter at forholde sig til, at EU har svigtet sin pligt til at sørge for velfungerende flygtningelejre i nærområderne, der kunne have hjulpet de mange i stedet for at overforkæle de få i Europa, og at man i stedet for at forsøge at udbredre konsekvenserne af det svigt man kunne have undgået, hvis man havde vist rettidig omhu - I stedet for at skælde folk ud for racisme og islamofobi, i samme øjeblik der bliver peget på de uheldige konsekvenser af umådeholden muslimsk indvandring.

Det er politisk spin af værste skuffe! Det er Radikalt når det er værst! Og det er det især, når man fører hele diskussionen om hjælp i nærområderne og migrationen til Europa, over i et grotesk fokus på en kage, hele pressen efterfølgende beskæftiger sig indgående med i mere end en uge på alle debatter og deadlines og Lars Seir påstår at en kage få mennesker spiser sammen, for at fejre en politisk milepæl, gøres til genstand for en fremtidig handelshindring for Danmark, mens Araberne i de muslimske lande, nægter at tage imod så meget om en eneste muslimsk flygtning.

Faktisk gider man ikke engang at debattere eller tænke over, hvorfor de muslimske lande ikke vil tage imod deres egne, og at det eneste man kan og vil tilbyde fra de rige oliestater, er at betale for moske byggeri i hele EU.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/dutch-elections-netherlands-geert-wilders-freedom-party-turkey-fascist-no-difference-rallies-islam-a7632571.html

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere