Valget 3. december

På torsdag skal vi stemme om retsforbeholdet

Ikke angivet Ikke angivet,

29/11/2015

På torsdag skal vi stemme om retsforbeholdet. Derfor oplever vi flere og flere politiske skænderier, som skal få os til at sætte kryds ved enten JA eller NEJ. Diskussionerne krydres nu også med mudderkastning. Der svælges i Morten Messerschmidts forbrug af 120.000 kroner, som hans parti nu skal tilbagebetale. For nogle år siden var det selveste vor statsminister, som havde brugt en million på flyrejser. Dog erindrer jeg ikke mere om også hans parti betalte merforbruget tilbage. Stol ikke på hvad der fremføres af partierne på Christiansborg. Ingen af politikerne fortæller hele sandheden, hvorfor det kan være svært for mange at kunne tage stilling til, hvor de skal sætte krydset, og hvilke konsekvenser deres valg vil få

Mit råd er derfor: Glem alt hvad politikerne siger, de er nemlig ikke klogere end du selv er. Brug i stedet din egen fornuft, og stem så efter hvad den fortæller dig om konsekvenserne.

Afstemningen drejer sig om hvilket samarbejde vi skal have med andre europæiske lande. - For et år siden blev alle europæiske lande sammen med mange oversøiske lande enige om, at få afskaffet skattely. Det betød f.eks. at Luxembourg, Østrig, Schweiz, Liechtenstein og Andorra måtte revidere deres lovgivning vedrørende bankhemmelighed. Mange af landene i aftalen er ikke medlemmer af EU. Men man kan ikke have bare et enkelt land, som står udenfor selve aftalen. Så vil det jo simpelthen være dér al "sort" kapital vil søge hen.

Forholdet er nøjagtig det samme med Europol. Danmark er idag med i såvel Interpol som Europol. Hvadenten der stemmes JA eller NEJ vil dette fortsætte. Man kan fornuftmæssigt ikke have et land, som ikke er med. Det vil jo så blive derfra Mafiaen, de pædofile, de økonomisk kriminelle o.s.v. vil operere, da de øvrige lande ikke vil kunne spore sagerne grundet en manglende Europol aftale.

Valget handler derfor overhovedet ikke om medlemskabet af Europol.

Valgets egentlige hovedtema er, om politikerne skal have lov til at omgå vor grundlov. Vi har ikke i Danmark en forfatningsdomstol. For at sikre vort demokrati mod overtagelse af diktatorer eller udenlandske institutioner, bestemmer grundloven, at der skal være fem sjettedels flertal i folketinget, for at kunne afstå suverænitet. Hvis dette flertal ikke er opnåeligt, så skal folket bestemme ved en folkeafstemning. Stemmer vi nu JA, så giver vi både den nuværende som fremtidige regeringer lov til at omgå denne bestemmelse. Ganske vist siger statsministeren, at han vil holde visse elementer udenfor, men han vil ikke skrive dette ind i loven, så adskillige jurister har allerede bedømt, at hans udtalelser er intet værd.

En enkelt af de mange ting, som er indeholdt i retsforbeholdet er spørgsmålet vedrørende flygtninge og indvandrere. Angela Merkels forslag om at strømmen af flygtninge skal fordeles på alle EUlande er allerede akcepteret af flertallet af kommissærer i Bruxelles. Der oprettes derfor nu to registreringslejre i Sydtyskland, hvor alle fremover skal registreres med køn, alder, familie, sygdom, uddannelse o.s.v.  Derefter beholder Tyskland så sin kvote, som utvivlsomt vil være dem der uddannelsesmæssigt passer ind i tysk industri og erhverv. Derefter overgives resten til fordelingen på de øvrige lande. Danmark er idag ikke med i dette grundet vort retsforbehold. Stemmer vi JA vil det fremtidig ikke mere være os selv, som bestemmer hvor mange og hvilke fremmede vi skal lukke ind. Ganske vist udtaler hele JAsiden, at man netop vil holde flygtningesagen udenfor, men man vil ikke sætte det på tryk i selve loven, og som nævnt ovenfor, er denne propaganda udtalelse allerede juridisk skudt ned.

Så kære vælger, når du skal sætte dit kryds på torsdag, så brug din egen fornuft til bedømmelse af hvilke konsekvenser dit kryds vil få.

ckh

.

Kilde: