Værd at læse

12

Zenia kæmper mod grænsekontrol - Sverige styrker den

Der er nu noget naivt og uskyldigt over det Radikale Venstre. Senest har de efter 35 år indset at antallet af indvandrere betyder noget. Tænk dog, om der kommer 100 eller 10.000 - det gør rent faktisk en forskel.

Zenia Stampe kæmper for en afskaffelse af grænsekontrollen, som rammer de Radikale i deres inderste sjæl. Den er et direkte angreb på deres utopi om det grænseløse verdenssamfund, hvor folk rejser frit over grænserne og bosætter sig frit, og ulvene og lammene græsser fredeligt side om side ...

Senest har hun et nyt angreb på grænsekontrollen i sin blog på b.dk:

https://stampe.blogs.berlingske.dk/2017/10/10/graensekontrollen-er-danmarks-hijab/?_ga=2.163634815.197588882.1507684447-430357568.1505931407

Der er mange håbløse ytringer i hendes skriv, hermed nogle eksempler:

"Dansk politi er i knæ. Sagerne hober sig op i vindueskarmen. Borgerne ringer forgæves. Nærpolitistationer må lukke. Samtidig raser det seneste slag i en bandekrig, der bare bliver ved og ved, fordi de betjente, der skulle stoppe fødekæden til banderne, er udlånt til andre opgaver."

Det skal altså forstås, at problemet ikke skyldes de Radikales mangeårige politik om at importere 300.000 muslimer, men derimod grænsekontrollen. Hvis grænsekontrollen ophører og de 2-300 betjente overføres til andre opgaver, så tju-hej så er problemet væk.

Hun fabler videre:

"For det kan godt være, at det lyder flot, at grænsekontrollen har afvist godt 4300 personer siden 2016. Men det skal jo ses i lyset af de ekstra godt 750.000 polititimer og 200.000 hjemmeværnstimer, der er blevet brugt på grænsekontrol. Regner man lidt på det, så svarer det til, at der for hver afvist person er blevet brugt rundt regnet 170 polititimer og 45 hjemmeværnstimer. Altså lige omkring en måneds politiarbejde og en uges hjemmeværnsarbejde for at afvise én person.

Tænk, hvis man i stedet havde sat de samme betjente til at afsløre illegale indvandrere i Danmark? Mon ikke det var blevet til flere end én om måneden?"

Altså, der er slet ikke nogen præventiv effekt. Det kan slet ikke tænkes at nogle lader være med at forsøge at passere grænsen fordi der er kontrol ? Og det er simpelthen smartere at lukke alle ind i Danmark, og så senere fange dem der ikke må være her. Det er da mærkeligt at sportsstadioner og biografer ikke gør det samme. De burde jo ifølge Zenia's logik lukke alle ind, og så først senere checke om de har billet. Nå, men dem der bestemmer det har jo heller ikke Zenia's enestående begavelse :).

For at undgå at skulle høre pøbelens tale har Zenia lukket for kommentarer til bloggen.

Et andet sted i Berlingske er der en artikel om grænsekontrollen i Skåne:

https://www.b.dk/globalt/langt-flere-bliver-afvist-i-skaerpet-graensekontrol-i-skane

Her fremgår det:

"Sverige skærpede i midten af september grænsekontrollen i Malmø og Helsingborg, og siden er antallet af personer, som bliver afvist og sendt tilbage til Danmark, mere end fordoblet."

"14. september blev der sat yderligere 100 kontrollører ind til at tjekke indrejsendes pas ved Lernacken og Hyllie i Malmø samt ved Knutpunktet i Helsingborg."

"Dagligt sender svensk politi 25 indrejsende direkte tilbage til København eller Helsingør mod mellem syv og 13 personer, før der blev sat ekstra mandskab ind."

"Havde vi ikke været på plads, havde disse personer begivet sig ind i landet og opholdt sig illegalt i Sverige. Det er sådan, det er gået for sig tidligere, siger han."

Det er ikke så sjovt at være Zenia mere; før var svenskerne de gode, nu er de ikke gode længere, og danskerne vil heller ikke høre på hendes genialiteter.

Øv, øv, man kan godt forstå at hun vil have et nyt folk.

8 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere