Værd at læse

00

Øzlem ude i et rigtigt dumt ærinde igen, igen!

Øzlem har ikke magt eller agt til at til at tilbyde herboende Tyrkere noget som helst, og det har hun ikke selvom hun åbenbart selv føler sig mere beslægtet med dem, end med danskerne som hun omtaler i tredje person, selvom hun så ofte påstår, at hun er dansk. 
Det viser sig selvfølgelig igen, at det er hun ikke. 
Hun er Kurder og hun kæmper en stædig kamp for mere Islam og bedre vilkår for Kurdere og Tyrkere i Danmark, som om Danmark ikke tilbyder dem, eller stryger dem nok med hårene, så hun føler sig selvfølgelig mere end hjemme hos sit nye parti Det absurde Radikale Venstre, der vil gøre Danmark større, gennem at afhænde alle former for selvstændighed til EU.

Som så meget andet Øzlem har misforstået, så er det ikke Øzlem's opgave at fortælle danskerne hvad de må eller ikke må acceptere, og jeg acceptere ikke, at der er tyrkere i Danmark, der stemmer for mere diktatur i Tyrkiet, mens de selv sidder sikkert i Danmark og blæser de fængslede Tyrkere en hatfuld.


Det er heller ikke op til Øzlem at lange ud efter politikere i Danmark hun er uenig med. Selv repræsenterer hun ingen! Hun er ikke længere i folketinget.


Hvis herboende tyrkere har stemt for Erdogans ændringer, så bør de tage hjem og nyde frugterne af deres afstemnings resultat. Det er ikke op til danskerne at prøve at forstå dem, eller ræsonere med afdemokratiserende vanvid der betyder mere fanatisk Islam og mindre demokrati. De må selv hjem og opleve hvad det er de har været medvirkende til.


Det er ikke op til Øzlem at afgøre om folketingsmedlem Yildiz Akdogan (S) og viceborgmester i Gladsaxe Serdal Benli (SF), har udtrykt sig forkert. De har brugt deres ytringsfrihed til at sige hvad de mener og det skal Øzlem ikke blande sig i, eller værdisætte.


Hvis Tyrkere i Danmark føler et nationalt fællesskab til Tyrkiet, så skal de hjem til Tyrkiet, hvor de også retteligt hører hjemme. Jeg kan slet ikke se hvorfor vi skal opdrage tyrkere til at føle et nationalt fællesskab med Danmark og vi skal absolut ikke være barnepiger for Tyrkere og bære over med dem, for at få dem til at være gladere for os og Danmark. Det har Øzlem totalt misforstået.


At Yildiz Akdogan (S) tweetede søndag, at tyrkere i Danmark, der fejrede Erdogans sejr, "bør bytte deres pas/& opholdstilladelser med fængslede journalister og kunstnere og akademikere i Tyrkiet". Lyder i mine ører mere end fornuftigt.


De tyrkere der har stemt for mere magt til Erdogan, har helt bevist lukket øjnene for hvad der foregår i Tyrkiet idag, og de er åbenbart total ligeglade med, at deres landsmand fængsles for at have andre holdninger, end dem Erdogan mener folk skal have.


De 60% Tyrkere i Danmark, der bakker op om Erdogan, bør selvfølgelig, som Serdal Benli (SF) tweetede søndag, glædeligt rejse tilbage til Erdogan, og leve i det diktatur der er opstået der.


Øzlem bliver efter min mening mere og mere pinlig i sine udtalelser. Hvis Erdogan mener at man ikke hører hjemme i Tyrkiet hvis man stemmer Nej, så betyder det selvfølgelig at man hører hjemme i Tyrkiet hvis man stemmer Ja. Så det ville være godt at bytte Tyrkiske Ja sigere ud med de Nej sigere der virkelig har brug for at flygte ud af Tyrkiet.

  
Øzlems idé om at der kun er en tredjedel, der har stemt, viser bestemt ikke at to tredjedele er ligeglade med Erdogan - Det viser at to tredjedele ikke tør at stemme Nej til Erdogan, eller at Tyrkiske mænd på vanlig mands chauvinistisk vis, ikke tillader deres kvinder at stemme, eller at Tyrkiske kvinder er så lidt engagerede i politik, at de bare ikke stemmer.


Ifølge det tyrkiske nyhedsbureau Anadolu sagde 60,63 procent af de tyrkere, der stemte i Danmark, ja til forfatningsændringen. 39,37 procent stemte nej. Det betyder at der er et flertal af Tyrkere der er for Erdogan og de bør ikke være her, hvor man er så kritisk over for Erdogan som ethvert demokratisk væsen naturligvis må være.


http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9510145/oezlem-cekic-vil-tilbyde-erdogans-tilhaeng

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere