Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

21

+4 Skrevet af Gitte Nielsen 187 dage siden - Direkte link

Mandag aften mødes Odense Kommune, Fyns Politi, tatovørerne i Odense og Odenses cityforening på Odense Rådhus for at diskutere problemerne med Black Army.

 

Familien Daabas kom til Danmark i 1986 og bestod dengang af en 57-årig mand samt hans kone og eks-kone og deres tilsammen 16 børn.I løbet af disse små 30 år er familien vokset kraftigt, og omfatter med tredje generation nu over 100 medlemmer, og de stiftede i 2013 banden Black Army.

 

Jeg kunne godt tænke mig at spørge Odense Kommune om, hvorfor man ikke har gjort noget for at standse den dybt kriminelle familie, de bor i Vollsmose og de fleste er på offentlig forsørgelse ?

 

Eller spørge politiet om hvorfor de ikke har brugt deres dyre "brobygger" Asmaa Abdol-hamid, til at skabe positive relationer til denne familie ?

 

Her en tidligere udtalelse fra Odense Politi:

 

Ifølge politiet er 15-20 medlemmer af Daabas-familien kendt for kriminalitet, hvor en stor del af det hører til i den grove ende med vold, trusler, sager om våben, narko og røverier.

- Der er ingen tvivl om, at vi meget ofte støder på den familie, når det handler om kriminelle aktiviteter i Odense, siger chef for organiseret kriminalitet på Fyn, Thomas Anderskov.

Kan man sige, at det er den familie i Odense, der står bag mest kriminalitet?

- Ja, det kan man godt sige. Det er i hvert fald en af de familier vi støder på igen og igen, siger Thomas Anderskov.

Han forklarer, at politiet gennem årene har brugt store ressourcer på at bekæmpe kriminalitet begået af medlemmer fra Daabas-familien. 

 

Det ene medlem er "FisFis", som nu er udvist af Danmark, hans kone (som er blevet i Danmark) er fuldtids husmor, indkasserer 190.000 kroner om året, og familien får henholdsvis 44.000 i børnetilskud plus 90.000 kroner i børnefamilieydelse om året. (I 2011), nu hvor manden er udvist, får hun også tilskud som eneforsørger.+4 Skrevet af Michael Loupis 187 dage siden - Direkte link

I Danmark har vi en ubehagelig cocktail af:

 

En våbenlov, der giver de kriminelle eneret til at bære skydevåben. En straffelov, der straffer selvforsvar. Et politi, der er mere interesseret i alt muligt uvedkommende, end at opklare egentlig kriminalitet. Et retssystem, der er en farce. Handlingslammede politikere, der har givet op. En forsørgerstat, der tiltrækker folk med tvivlsom moral som fluer om en lort.

 

Som glasur på flødeskumskagen har man så tildelt de kriminelle alle mulige lukrative monopoler at boltre sig på til at finansiere deres samfundsskadelige handlinger.

 

Det er altså ikke så underligt, at den type problemer er i eksplosiv vækst.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

13
11
6
14
13
13
8
9
10
8
3
15
10
12
12
12
11
15
10
13

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -