Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

7

+2 Skrevet af Cody Nielsen 246 dage siden - Direkte link
Muligheden for at skære i de sociale ydelser har eksisteret længe og det er ufatteligt at muligheden ikke bruges i langt større omfang. Utilpassede møgunger må og skal straffes og hellere igår end imorgen....

Skrevet af Marianne Minerva Andersen 245 dage siden - Direkte link

Muligheden bliver ikke brugt af den ganske simple årsag, at deres pågældne sagsbehandlere ikke kunne drømme om at straffe dem økonomisk. Længere er den bare ikke.

 

Der hersker endnu svenske tilstande på de fleste kommunekontorer, med berøringsangst og manglende vilje til at yde lige sagsbehandling for såvel Eli som for Ole og Ali og hvor ting som omgående ville give økonomiske sanktioner for en gammeldansk familie, overhovedet ingen konsekvens vil få, for familier af en vis unævnelig religiøs observans.

 

Angst for repressalier bliver i nogen tilfæde brugt som forklaring på hvorfor det er sådan, men det er i virkeligheden kun den mindste del af forklaringen, idet de fleste kommunekontorer i dag har vagter og alarm- og sikkerheds-systemer til at beskytte sagsbehandlerne.


+4 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 246 dage siden - Direkte link

Drengenes hærværk skal simpelthen betales af dem selv - eller deres familier. Derfor skal familien ikke kun trækkes på en børnecheck, men den skal trækkes på enhver form for social hjælp og eventuelt løn, dersom en eller to af de mange hundrede skulle være i arbejde. Kan de ikke betale skal deres lejemål opsiges, og de skal skriftligt informeres om, at uanset hvorledes hjemlandet ser ud, så udvises de administrativt (dvs uden mulighed for rettergang) ved børnenes gentagne hærværk. Så enkelt er det.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kaj Pedersen 243 dage siden - Direkte link

Jeg vil gerne fortælle de unge nu og en gang for alle, at hvis de laver noget, som er strafbart, så kan det få konsekvenser for ikke blot dem selv, men for hele deres familie. Vi vil ikke tøve med at opsige deres familiens lejemål, siger Ebbe Jens Ahlgren, som er formand for Bolig Korsørs godt 3000 beboere i 940 lejemål på Motalavej.

 

Hvis de ikke vil tøve med at opsige lejemål - hvorfor er det så ikke sket for længst??

 

Personligt ville jeg nok vælge at køre fra stedet hvis jeg følte mig truet af en bande indvandrere eller andre - uanset hvor mange jeg skulle køre hen over.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

14
9
6
7
11
10
7
5
7
8
16
8
15
10
13
12
9
14
12
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -