Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

46

Skrevet af Snor 1579 dage siden - Direkte link

Jamen vi er ligesom enooormt inkluderende og åbne og fredelige. Hvis du mener noget andet, så får du bare tæsk...


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1579 dage siden - Direkte link

Ja så lige på TV2 at de snakkede med en anden talsmand, det var SÅ tydeligt at hun kun tog afstand når hun blev presset og at hun i bund og grund mente at hvis man overtrådte deres selvopfundne og ikke-lovlige foto-forbud så var det helt logisk at man fik nogle stryg, blev afklædt og udsat for gade-røveri.

 

Kunne så også forstå at det da sleeeet ikke var rockerne som kørte hash-handlen men fredelige søde Christianitter.

 

Det var fornægtelse af virkeligheden i Helle Thorning Schmidt klassen...


Skrevet af roehakker 1579 dage siden - Direkte link

Christania tilhører det Danske forsvar , derfor bliver forsvaret nødt til at gribe ind og sikre området og om nødvendigt at rydde Christania , dette momsfrie cirkus bør omgående stoppes da det krænker retsfølelsen hos Danske skatte og momsbetalende individer .

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1579 dage siden - Direkte link

Jeg saa dem aerligt talt hellere rydde Christiansborg, saa Christianias momsfrie regler kunne udbredes til resten af landet - end den anden vej omkring.

 

Jeg skal ikke forsvare at nogle hashhandlere anvender vold overfor en skjult fotograf. Det er alt, alt for groft. Men vedkomne har ikke taenkt saerlig langt, da han undercover gik igang med at filme handlende, med henblik paa at haenge dem ud i medierne - og muligvis indirekte derved smadre deres liv og levebroed. Det er jo ikke alene hyggelige hippier, der staar for handlen derinde.

 

Kriminaliseringen af hash skaber et marked, hvor aktoerne staar udenfor alm. rets- og handelslov. Undercover journalisten truede menneskers liv og levned, og de overreagerede derfor paa den eneste maade man kan forvente, fra verden i graazonen, for hvem ingen juridisk instans yder sikkerhed. 


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1579 dage siden - Direkte link

smadre deres liv og levebroed.

Du mener, ligesom dengang Operation X smadrede Rudy Frederiksens liv da de afslørede at han var en pædofil forbryder.

 

Jeg kan ikke se hvordan det kan forsvares at man overfalder overfalder folk og frarøver dem deres tøj, mobiltelefon og kamera.

 

Mener du på samme måde at de folk der går i visse kvarterer af København selv er ude om at der kommer et par 2.gen invandrere og røver din mobiltelefon og værdigenstande...


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1579 dage siden - Direkte link

>Du mener, ligesom dengang Operation X smadrede Rudy Frederiksens liv da de afslørede at han var en pædofil forbryder.

 

Jeg betragter ikke noedvendigvis hash-handlere som forbrydere. Det samme kan jeg dog ikke sige om rigtig mange politifolk, og stort set alle der arbejder for SKAT.

Sandheden er jo, at forbuddet skaber forudsaetningen for de mange kriminelle i miljoet omkring hash-handel, og at gode, aerlige hash-handlere presses ud af markedet, fordi de staar uden retsbeskyttelse. Praecis som fx. under forbudstiden i USA.

 

>Jeg kan ikke se hvordan det kan forsvares at man overfalder overfalder folk og frarøver dem deres tøj, mobiltelefon og kamera.

 

Det goer jeg heller ikke. Proev at laese min kommentar en gang til.

Jeg forklarer derimod hvorfor det sker. Hvad der er den store forskel paa hash-handel og handel med fx. (afgiftsbelagt) Jack Daniels? Kriminaliseringen...

 

>Mener du på samme måde at de folk der går i visse kvarterer af København selv er ude om at der kommer et par 2.gen invandrere og røver din mobiltelefon og værdigenstande...

 

Nej, selvfoelgelig ikke.Skrevet af _slettet_bruger_2660 1579 dage siden - Direkte link

Sandheden er jo, at forbuddet skaber forudsaetningen for de mange kriminelle i miljoet omkring hash-handel

Sandheden omkring fartgrænserne er jo at de skaber forudsætningen for at kriminalisere masser af almindelige mennesker fordi de kommer til at køre en lille smule for hurtigt.

 

Så med din logik skal fartgrænserne altså afskaffes fordi det kriminaliserer en masse mennesker og ingen virkning har i forhold til at få folk til at lade være med at overtræde den lov ?


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1579 dage siden - Direkte link

>Sandheden omkring fartgrænserne er jo at de skaber forudsætningen for at kriminalisere masser af almindelige mennesker fordi de kommer til at køre en lille smule for hurtigt.

 

Uansvarlig koersel kan udsaette andre mennesker for fare, doed og oedelaeggelse. Derfor syntes jeg det er rimeligt, at ejere af veje opstiller visse regler, ligesom det heller ikke er rimeligt, at jeg i frihedens navn, med bind for oejnene, kaster tilfaeldigt med dartpile til hoejre og venstre, midt paa stroeget.

Det sagt, syntes jeg da at faerdselsreglerne i Danmark kunne lempes en hel del - og at man boer skele til andre lande, der med mere ureguleret trafik, faktisk har faerre alvorlige uheld.

 

At ryge, og at saelge hash er derimod en saakaldt offerloes forbrydelse. Nuvel, du kan forbyde den af hensyn til folkesundheden - men saa er der aerligt talt mange ting der skulle forbydes. Og i alle tilfaelde vil du skabe et trivende sort marked, hvor kriminalitet florerer.

Lad nu folk selv bestemme hvad de ryger og drikker. Det er det eneste rimelige, og det er det eneste praktiske. 


Skrevet af Frihed 1579 dage siden - Direkte link

Sammenligningen med færdselsloven er altså noget forbandet vrøvl, Henrik. Man kan derimod med langt større vægt sige, at netop kriminaliseringen af cannabis medfører en masse problemer, omkostninger og menneskelig lidelse og finansiering af voldelige gangstere. Foruden det argument, som er nok i sig selv; at det selvfølgelig bør være op til folk selv, om de vil drikke alkohol, ryge cannabis eller hvad de vil indtage eller ikke indtage.


Skrevet af Janus C. H. Knudsen 1579 dage siden - Direkte link

Bevar Christiania.


Skrevet af Mads M 1579 dage siden - Direkte link

....i formalin.


Skrevet af SHJensen 1579 dage siden - Direkte link

:-)


Skrevet af Schwein 1579 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke se hvordan det udplukkede citat på nogen måde understøtte din konklusion... Hun siger "Det er selvfølgeligt ikke ok",  og du skriver "men at Christiania og Christianitterne finder det totalt ok at lave et voldelige overfald"...

Når hun siger at journalisten selv er ude om det, kan man da kun give hende ret, da det ikke kan kræve mange hjerneceller at regne ud hvad hardcore kriminelle rockere gør når man filmer dem mit i deres "arbejde", især når de har prøvet at kommunikere at "deres regler" er imod det... Ikke at jeg siger han nødvendigvis skal følge deres regler, men han burde kunne regne ud hvordan det ender, og derfor er han selv skyld i det(Selv om vi er mange, inklusiv hende der talsmanden virker det til, der mener at det ikke burde ende på den måde).


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1579 dage siden - Direkte link

Sandheden er jo, at forbuddet skaber forudsaetningen for de mange kriminelle i miljoet omkring hash-handel

Men Christianitterne fastholder jo at der IKKE er nogle kriminelle som styrer miljøet men at hashsælgerne er ganske almindelige Christianitter.

 

Hvis det er tilfældet så er det jo ganske almindelige Christianitter som har lavet et røverisk overfald på en journalist fra TV2.

 

De kan ikke både holde på at det er dem selv der står for al hash handel og at der ikke er kriminelle med rockerrelationer som styrer salget og så bagefter give rockerne skylden.

 

Jeg kan ikke se hvordan det NOGENSINDE skulle kunne blive "hans egen skyld" at han bliver overfaldet, al den tid at han INTET ulovligt foretager sig.

 

Det eneste "ulovlige" han foretager sig er at han overtræder nogle selvtægtsregler som nogle folk på Christiania har opfundet men som INGEN hjemmel i nogen lov har.

 

Hvis jeg lavede et skilt hvor der stod "Jeg smadrer dig hvis du kører forbi mit hus" så er folk altså heller ikke "selv ude om det" hvis jeg smadrer dem ...


Skrevet af Schwein 1579 dage siden - Direkte link

Tror næppe det er alle "påståede" talsmænd, der nægter at det er rockerne der styrer hashsalget på christiania, jeg har ikke overskud til at finde kilder nu, så den påstand kan vi lade stå lidt...

Hvis jeg lavede et skilt hvor der stod "Jeg smadrer dig hvis du kører forbi mit hus" så er folk altså heller ikke "selv ude om det" hvis jeg smadrer dem ...

Nej, folk er ikke selv ude om det i dette tilfælde, medmindre det er et velkendt faktum at du fører truslen ud i livet, og endnu ikke er blevet stoppet af politiet eller nogen andre, for denne adfærd. Og desuden at personen det går ud over også kendte dette faktum før han "brudte din regel".

 

Den med at "hvis det ikke er ulovligt, er man ikke selv ude om det" holder heller ikke af andre grunde.

Man kan sammenligne det lidt med at have en løve som kæledyr. Man køber en løve der ikke er tam. Man går ind i løveburet, har stadig ikke brudt nogle love. Løven bider din højre arm af, da dette er naturligt for den at gøre. Er det ikke din egen skyld din arm blev bidt af?


Skrevet af Schwein 1579 dage siden - Direkte link

Desuden vil jeg lige fremhæve noget fra dit oprindelige indlæg

 

Ergo kan vi konstatere at der ikke er tale om at handlingen kun er begået af og billiget af narkohandlerne men at Christiania og Christianitterne finder det totalt ok at lave et voldelige overfald og gaderøveri hvor man frarøver en mand sit kamera og mobiltelefon hvis egne hjemmeskrevne regler overtrædes.

Her holder du narkohandlerne og christianitterne separat, derfor holder konklusionen(at christianitter synes det er totalt ok at lave voldelige overfald) ikke i forhold til dit første indlæg i hvert fald.


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1579 dage siden - Direkte link

>Men Christianitterne fastholder jo at der IKKE er nogle kriminelle som styrer miljøet men at hashsælgerne er ganske almindelige Christianitter.

 

Det skal jeg ikke kunne svare paa. Kender ikke detaljerne omkring hashhandlen paa Christiania.

 

>Hvis det er tilfældet så er det jo ganske almindelige Christianitter som har lavet et røverisk overfald på en journalist fra TV2.

 

Maaske, maaske ikke. Men som jeg siger, man har skabt et marked uden ret for loven. Derfor vil man se, at rimelighed fortraenges af den starekes ret, og at selvtaegt florerer. 

 

>Jeg kan ikke se hvordan det NOGENSINDE skulle kunne blive "hans egen skyld" at han bliver overfaldet, al den tid at han INTET ulovligt foretager sig.

 

Hvis det var ulovligt for dig og kysse din kaereste, og du fangede en lurernabo i at tage billeder af jer mens i gjorde det, med henblik paa at paakalde statspolitiet - ville du saa blive vred? Kan det taenkes, at et mindre godt menneske end du og jeg, ville blive voldelig?

Goer det paa nogen maade overfaldet i orden? Nej! Men - det har jeg jo ogsaa hele tiden staaet ved. Ikke desto mindre er dette en af aarsagerne til, at Christianitterne foeler at der var tale om "ret som forskyldt".

Det eneste jeg siger er, at journalisten ikke taenkte ret langt, da han gjorde som han gjorde. Hans motiver var naeppe heller saerlig noble. Men det skal ingen naturligvis sendes paa skadestuen for.

 

>Det eneste "ulovlige" han foretager sig er at han overtræder nogle selvtægtsregler som nogle folk på Christiania har opfundet men som INGEN hjemmel i nogen lov har.

Hvis jeg lavede et skilt hvor der stod "Jeg smadrer dig hvis du kører forbi mit hus" så er folk altså heller ikke "selv ude om det" hvis jeg smadrer dem ...

 

Mit eksempel er nok mere rammende end dit. Du bliver jo ikke udsat for fare af en forbikoerende, men det blev du derimod af en snagende nabo i en totalitaer stat, der havde kriminaliseret almindelige mennesker.

Men det er en tragisk haendelse, og det er blot en af tusind grunde til at faa afkriminaliseret hash-forbrug og handel.

 
Skrevet af slettet bruger 5235 1579 dage siden - Direkte link

Man kan godt selv være ude om at blive overfaldet. Selvfølgelig er det ikke ok at man bliver det, men man skal nok ikke forvente at gå hen til en rocker og sige noget grimt om hans mor og forlade stedet ude en skramme eller to...


Skrevet af Word 1579 dage siden - Direkte link

Free the weed

 

 

Coffee shops med dygtigt personale, der kan oplyse om produkterne, som selvfølgelig er underlagt kvalitetskontrol fra sundhedsmyndighederne, og vejlede myndige personer i brugen af cannabis - er løsningen. Statsindtægterne fra afgifterne vil kunne betale for behandling af de forbrugerer, som ikke kan kontrollerer deres forbrug


Skrevet af Frihed 1579 dage siden - Direkte link

Bemærk at DR har (fået) lavet og sender en pro-Christiania propaganda-serie på TV. Endnu et eksempel på DR venstreorienterede bias.

Interessant er det at bemærke, hvordan mere eller mindre anarkistiske samfund selvfølgelig opfinder regler og måder at håndhæve reglerne.

Det skørester er dog nok, at cannabis er ulovligt. Størstedelen af de problemer ville fordufte som dug for solen, hvis bare man liberaliserede cannabis-lovgivningen. 


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Det skøre her er måske din opfattelse af anarkisme :)


Skrevet af Frihed 1579 dage siden - Direkte link

Aha?


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Wow det var barskt. Men det er naturligvis konsekvensen af stigmatiseringen. Man kender det også fra dyrenes verden, hvis man trænger dem op i et hjørne bliver de aggresive og bider til sidst fra sig


Skrevet af slettet bruger 6902 1579 dage siden - Direkte link

...eller konsekvensen af årelangt (mis)brug af hash.

 

Lyt til en såkaldt talsmand eller denne her Joker, kalder han sig vist, som dukker op i alle sammenhænge og DR-TVdokumentar(?), og du hører en snadren af forvrøvlet sludder fra folk, som har røget det halve eller meste af hjernen bort, og som jeg undres over, at folketingsmedlemmer gider spilde tid på.

 

Drop alle disse parallelsamfund, der kun eksisterer for mine skattepenge. Inklusiv indvandrerghettoerne.

 

Ryd lortet derude, og så græs, rigtig græs forstås.

Vi mangler åndehuller i byen, ikke rottehuller.


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Du kan bare flytte


Skrevet af slettet bruger 1790 1579 dage siden - Direkte link

Det er dog utroligt, hvordan politi- og statsovergreb pludseligt kan bruges af de liberale mod nogen man ikke kan lide: "Lad militæret rydde lortet"

Journalisten må jo være idiot, når han ikke kender konsekvensen af sit arbejde. Hvis man lurer bag buske med kamera overfor folk der overtræder loven -som hashhandlere jo gør - må man regne med en form for afklapsning når man opdages. Han skulle hellere være lykkelig for, at han ikke blev gennembanket, men kun ydmyget.

Og så igen; - store dele af debatten bærer hele tiden præg af, at den foretages af velmenende folk uden kendskab til hashhandlere og rygere. "Hashen skal frigives" hedder det hele tiden. Men det der menes er; Hashen skal statskontrolleres angårnde salgsted, pris og kvalitet. Ligesom cigaretter. I mine år som ryger, er cigaretterne blevet dyrere og dårligere. Efter krav fra staten eller EU. Er det frit?

Hash skal sælges med afgift f.eks fra Apoteket, så forsvinder pusherne. Vel gør de da ej.

Som jeg ser det, så er hashen fri. Enhver kan importere det, sælge det og ryge det. Det er forbudt, ja - og hva´ så? Politiet er jo ikke den store trussel mod den slags, når de på stats-tv indrømmer at de har tabt kampen.

Jå - undskyld, men - go´daw´do!


Skrevet af Vivian Clayborn 1579 dage siden - Direkte link

Pilitiet bruger mia på bekæmpelse af narkotika, og kommer alligevel ingen vegne udover at lægge tungere byrder på skattebetalerne.
Stofferne er alligevel lige så tilgængelige, som var de lovlige. De er bare så dyre, at narkomaner skal begå andre olovlige handlinger for at skaffe penge til det. Røveri, indbrud etc går ud over almindelige mennesker og fængslerne kan snart ikke rumme flere.
Hash og andre former for euforiske stoffer bør sælges på samme betingelser som alkohol, Det bliver der ikke flere narkomaner og "pot heads" ud af.

Narkoforbuddet har haft samme effect som "the prohibition" havde i Amerika. Det har skabt narkokarteller og grov organiseret kriminalitet, der får Al Capone & Co at ligne spejdere. 


Skrevet af Frihed 1579 dage siden - Direkte link

Fuldstændig korrekt.


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1579 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af bjarnebinee 1579 dage siden - Direkte link

Nu må advokat Knud Foldschack da sagsøge TV2 med det formål at beskytte de stakkels beboere og erhvervsdrivende på Christiania.


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1579 dage siden - Direkte link

Den her er en af dem der ligger på tærsklen.Jeg går heller ikke ind for voldelig intervention,men hvis man ser det fra Christianiternes side,må man jo give dem ret langt hen af vejen.Der er enorme skilte og billeder overalt,der siger"fotografering forbudt" og lign.Og hvis man tænker på hvordan mange af dem er blevet behandlet af autoriteterne på grund af billeder der er blevet smuglet ud,forstår jeg ihvertfald godt at nogle af dem ser rødt hvis de opdager en fotograf,der tilsyneladende ved alt om forbuddende,men stadig insisterer på at tage chancen?


Skrevet af Jacob Lund 1579 dage siden - Direkte link

Konsekvens og inkonsekvens, tja.

 

Sharia i ghettoerne- fyda.

Noget tilsvarende på Christania, godt nok.

 

Legaliser  hash og problemet er løst, himmelråbende naivitet.

 

Det eneste, man opnår herved, er, at de kriminelle forstærker indsatsen, hvor der stadigvæk er forbud.

 

Hvad så, legaliser coke, heroin og crack?

 

Så er der kvindehandel, den bør vi så sandelig også legalisere og statsstyre da, ikke?

 

Alt sammen meget nemmere end at forholde sig til, at den kriminelle kerne, der udøver disse handlinger, aldrig vil komme til at gide at udføre almindeligt arbejde.

 

Dette faktum kunne man så eventuelt imødegå ved at konfrontere disse elementer med jernnæven, usle afsoningsforhold og tvangsarbejde i erkendelse af, at sådanne elementer aldrig kan nås pædagogisk.

 


Skrevet af Weihe 1579 dage siden - Direkte link

Min oplevelse (og det er min empri) så er det ikke ligefrem de skarpeniste knive i skuffen dem på "staden".

 

De er konservative, naive, urealistiske, konforme, socialister, dobbeltmoralske, umodne.

 

Det er ikke plads til forskellighed på christiania, dem der flytter ind skal først igennem en beslutnings process hvor man finder ud af om de er som dem eller ej, er du ikke det kan du ikke bo der.

Deres "samfund" ville blive kaos på en større skala,der er det jo den laveste fællesnævner der bestemmer og regerer.

 

Det er at sjovt de kalder det fristaden, når det ikke er så frit igen, det er proletarets diktatur.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

13
11
6
14
13
13
8
9
10
8
3
15
10
12
12
12
11
15
10
13

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -