Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12

Skrevet af Ulrik B. Petersen 220 dage siden - Direkte link

Tja, hvis elregningen indikerer at borgeren har boet i Danmark i den tid, han påstår at have været i Sverige, har SKAT vel en pointe? Med mindre, selvfølgelig, han kan bevise at en anden har boet på adressen.

Den sag, som SKAT tabte, beroede på at man ville sætte borgeren i skat af noget, man troede at han ville gøre i fremtiden, og derfor var det rimeligt at SKAT tabte ved domstolene. Det er en uskik at forvalte efter hvad man formoder, men det er der desværre en del myndigheder, bl.a. kommuner, der slipper afsted med at gøre, og hverken Statsforvaltning, Ombudsmand eller Indenrigsministeriet gider at gribe ind mod uvæsenet, der tilsidesætter Forvaltningsloven. Men nu har også SKAT altså forsøgt.

SKAT mener åbenbart at borgeren har løjet om historiken, og bruger nu den forkætrede og ikke ganske rimelige regel om omvendt bevisbyrde i skattesager til at få ram på borgeren.

Jeg kan dog ikke se at sagen har noget med den fejlagtigt udbetalte aktieudbytteskat at gøre.


+1 Skrevet af Gitte Nielsen 220 dage siden - Direkte link

Jeg kan dog ikke se at sagen har noget med den fejlagtigt udbetalte aktieudbytteskat at gøre.

 

Det er for at fortælle at mens SKAT bruger deres tid på en sag, som landsretsdommere har udtalt at de ikke har bevisbyrden i orden, så fosser der penge ud af SKAT til udenlandske svindlere.

 

Så mens SKATgår efter mindre beløb (som de måske bedre evner at inddrage) så sidder der idag en milliardær i Dubai, som SKAT har foræret 12,3 milliarder. 


+4 Skrevet af Thorbjørn Henriksen 220 dage siden - Direkte link

Jeg har endnu grotesk sag. 

 

En nystatet iværksætter havde foretage en del kontanthævninger, hvilket banken fandt mistænksomt og indberettede.

 

SKAT tog herefter alle pengene på kontoen med henvisning til, at han nok agtede at snyde i skat. Herfter gik selskabet falitet. Det han prøvede at anke sagen kunne han ikke betale sin advokat, da skat havde taget pengene. De ville ikke frigive nogle af pengene til advokaten.

 

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

9
11
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16

- Annonce -

- Annonce -