Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

52

Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Hvad bilder disse personer sig også ind sådan at begive sig ind i hjertet af Bistanbul uden at have fået tilladelse fra dem som bestemmer på stedet.

 

EDIT : BT skriver at det var tilfældige turister.

 

Gad vide om venstrefløjen er glade for at turistindustrien nu er i fare fordi de har lukket alt for mange invandrere ind og de nu har mistet overblikket og styringen og mon de NU vil indrømme at der er områder i Danmark som er så voldsomt ude af kontrol at man risikerer at blive stukket ned ved højlys dag ...

 

Henrik Madsen


Skrevet af slettet bruger 5235 1603 dage siden - Direkte link

Tror ikke det var turister. Med mindre de har lejet en sort dansk mercedes.

 

http://politiken.dk/indland/ECE1616234/fire-personer-i-bil-overfaldet-ved-folkets-park-paa-noerrebro/


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

De fire danske turister - tre mænd og en kvinde, alle i tyverne - havde forvildet sig ud på Nørrebro, da overfaldet fandt sted. Da de passerede Folkets Park, blev bilen omringet af en gruppe mænd med anden etnisk baggrund end dansk.

Det lader til at det var danske turister.

 

Men tror du udenlandske medier som evt. samler op på denne historie skriver "turister" eller "danske turister" ?

 

Jeg fastholder at det er totalt uacceptabelt at samfundet finder sig i at der er steder hvor man risikerer, tilsyneladende umotiveret at blive stukket ned hvis man forvilder sig dertil.

 

Jeg fastholder også at dette potentielt kan blive en katastrofe for dansk turisme, det er jo ikke ligefrem første gang at kulturberigere har stukket tilfældige turister ned på åben gade i København.

 

Henrik Madsen

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Langbalde 1603 dage siden - Direkte link

Tre unge mænd og en kvinde i tyverne blev i eftermiddag overfaldet ved Blågaards Plads på Nørrebro af op til 12 indvandrere, da de fire ledte efter centrum af København i forbindelse med en koncert.

De tre af ofrene blev tildelt flere slag og spark slap som lettere tilskadekommende, mens den fjerde person blev stukket i maven med en kniv og kørt på Rigshospitalet.

Her har man nu reddet knivofret, der kan erklæres uden for livsfare.

- Vi har lgie fået oplyst, at hans situation er stabiliseret. Han er færdig på operationsbordet, og nu er han blevet flyttet over på intensiv afdeling, oplyser politiets centrale efterforskningsleder, Frank Blem-Nielsen, til ekstrabladet.dk

 

Synes du det lyder som folk der er stedkendt i KBH?


Skrevet af Kaare Thode Jørgensen 1603 dage siden - Direkte link

Turist betyder: "person der rejser el. opholder sig et sted på ferie el. for sin fornøjelses skyld", så medmindre de kom fra København eller var på arbejde, var de sandsynligvis turister.


Skrevet af vera madsen 1603 dage siden - Direkte link

Jeg bor og lever i København, ,men føler mig da som turist når jer f. eks. besøger Odense eller Århus selvom jeg kører i en bil med danske nummerplader.


Skrevet af Louis B. Knockel 1603 dage siden - Direkte link

Ifølge polititalsmanden i EB: Tilfældige personer, der havde "forvildet sig ind på Blågårds Plads".

 

Hvis Københavns kommune vil gøre turisterne en ægte tjeneste, sørger den for advarende skiltning, f.eks. en turist med en kniv i brystet og teksten: Occupation zone, stay out.

 


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Husk at dem som bor i området bl.a er af samme afstamning som dem Israel forsøger at spærre inde med en mur.

 

Måske vi skulle gøre det samme med disse områder ..

 

Sådan lidt ala "Flugtaktion new york"

 

Henrik Madsen


Skrevet af Langbalde 1603 dage siden - Direkte link

Det skal bare være et lidt mere effektivt flugtværn som skal oprettes:-)


Skrevet af slettet bruger 1099 1603 dage siden - Direkte link

Tilfældige personer, der havde "forvildet sig ind på Blågårds Plads"

Siger jo alt. 

 

Og der findes virkelig ikke fortilfælde i Danmarkshistorien, ikke i nyere moderne tid i hvert fald, dvs siden demokratiets fødsel. At man slet og ret og helt konkret kan risikere at blive knivoverfaldet, eller skudt, uanset hvem man er - bare fordi man forvilder sig ind på sjakalernes territorie er helt nyt og enestående. 


Skrevet af Frihed 1603 dage siden - Direkte link

Jeg havde i perioder jævnligt gang på Blågårds Plads, dengang CBS havde lokaler der. Jeg har ikke direkte oplevet episoder personligt, men stemningen er speciel og ikke behagelig og sjældent har jeg oplevet en gåtur som den over Blågårds Plads, hvor tasken med den bærbare computer blev båret så stramt og skridt taget med ekstra resolut målbevidsthed.

Der er som sådan sikkert ikke noget farligt, bare en stemning af, at man ikke har lyst til at blive involveret i noget. Og så kan man ellers gå og betragte pudsige ting, såsom diverse gangster-biler af tysk oprindelse tilsyneladende ikke lider under de parkeringsregler, der gælder os andre.


Skrevet af EnClair 1603 dage siden - Direkte link

Dette understreger, at LA bliver nødt til at revurdere deres politik på indvandrer område. Store dele af LA stammer fra Rad. Venstre, og de har taget den vanvittige indvandringspolitik med ind i LA. Så længe kasserne er piv-åbne, og retssystemet blødt som en våd svamp, må man fastholde lukkede grænser. Det gælder særligt indvandring af personer der er uintegrerbare, og fra lande,  hvor kulturen er meget anderledes end den danske.

 

Det er jo rystende, at somalieren der ville slå Vestergaard ihjel, ikke kan udvises. Det betyder jo, at bare de får en fod over grænsen, så kan de blive her for evigt.


Skrevet af roehakker 1603 dage siden - Direkte link

Dette er en opgave for militæret , ryk ind i området og sikre området , derefter genemsøg området for eventuelle effekter der er livsfarlige , pacificere områdets indbyggere og guide turister med militæreskorte , hvis beboerne kaster med sten skal de og deres familier udvises fra Danmark


Skrevet af Hans Und 1603 dage siden - Direkte link

Nogen der ved hvem der er ejer af reg. nr. FB 56 991? Samarbejds-Politiken er så venlige at offentliggøre...

 

Men ellers: Når vi nu ikke kan være den slags hændelser foruden pga bl.a. rød-nazierne i Einheilslistens import af kulturberigelse, så er det skæbnens ironi, at det ikke rammer nogen af deres medlemmer, når nu de holder årsmøde 100m fra gerningsstedet. Sidste årsmøde endte i øvrigt i kuturberigelse, da nogle berigerne rendte med Einheils-naziernes druk-kasse...

 

Og mens jeg er ved rød-naziernes årsmøde... I dette link kan man læse om hvordan den sovjetiske socialist, Semyon Krivoshein's tropper holder fælles "sejers" parade med den tyske socialist, Heinz Guderian's, efter at de har slagtet mennesker i bundter af titusinder.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Bilen er en Mercedes 190 årgang 1988 og den er senest synet i Ørsted ved Vejle så oplysningen om at der er tale om danske turister virker vel meget sandsynlig.

 

Henrik Madsen


Skrevet af _slettet_bruger_998 1603 dage siden - Direkte link

Meget bekvemt, at du sådan har adgang til CRM-registeret. For det er vel derfra, du har oplysningen? 


Skrevet af Langbalde 1603 dage siden - Direkte link

Det er offentligt tilgængelige oplysninger alene udfra registreringsnr, og alle autoværksteder bruger samme service når de bestille reservedele. Hvad man så ikke kan se på dette register er ejer og gældsforpligtelsesforhold!

 

Her er hjemmesiden!


Skrevet af _slettet_bruger_998 1603 dage siden - Direkte link

Tak for svaret, som er nyt for mig.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Jeg brugte nu dels :

 

selvbetjening.trafikstyrelsen.dk

 

og

 

www.biltorvet.dk

 

I det første link kan man endda se synsrapporter for syn foretaget efter 2005 samt bilens fulde stelnummer. Det sidste er rart fordi så kan man lave gratis opslag for at se om der skulle være noget gæld tinglyst i et køretøj.

 

Havde jeg haft adgang til CRM registret kunne jeg også se om bilens ejer rent faktisk kom fra Vejle området og ikke kun gætte mig frem til det baseret på den antagelse at folk får deres bil synet i det område de bor i.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Gold Standard 1603 dage siden - Direkte link
Enhver ansvarlig og handlekraftig politiker ved hvad der skal gøres: Det må igen være forbundet med ubetinget fængselsstraf for lystfiskere og håndværkere over hele landet, at have en hobbykniv i bagagerummet. Denne gang må vi slå endnu hårdere ned og også forbyde køkkenknive i private hjem, i hvert fald medmindre man har opnået blankvåbentilladelse hos politiet og opbevarer dem aflåst. Det er det eneste de der bander på Nørrebro har respekt for...

Skrevet af Rasmus J 1603 dage siden - Direkte link

Det mest effektive måde at gøre lovlydige borgere til forsvaresløse ofre er at afvæbne dem via loven. Så skal forbryderne ikke bekymre sig om, at de risikere at løbe ind i modstand.

 

Voldsforbrydere over hele landet sender deres tak til store dele af landets politikere, som igennem målrettet indsats har gjort det endnu lettere og mindre risikofyldt at udøve tilfældig vold.


Skrevet af slettet bruger 3552 1603 dage siden - Direkte link

blågårdsbanden har sikkert taget dem for rockere


Skrevet af slettet bruger 548 1603 dage siden - Direkte link

Nå men så er det jo i orden! Håber at de overfaldne husker at sende takkekort til Marianne Jelved.


Skrevet af slettet bruger 3552 1603 dage siden - Direkte link

næh det er ikke iorden.

men globalisering er et vilkår, overalt


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Du har stavet islamisering forkert.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Hans Und 1603 dage siden - Direkte link

Du har helt ret Madsen. P. Jensen er sikkert en af den type rød-nazier, som når man forholder dem islamiseringens mangfoldige negative konsekvenser, så slår de ud med armene og prøver at lyve sig ud af deres ansvar ved i stedet at kalde det "globalisering".

-

og det ved alle jo, at man intet kan gøre ved. Og er man skeptisk er man ikke bare skeptisk, men racistisk og reaktionær.

 

Den serbisk/amerikanskle filosof Thomas Nagel ("elev" af Rawls) har i øvrigt skrevet en udmærket artikel, hvor han forudser/argumentere for, at forsøget på at skabe en "global" retsorden nødvendigvis må ende i massemord, noget socialister jo altid har været glade for at deltage aktivt i.

 

Og blev jeg opmærksom på, der ligger et kort essay på wiki der gennemgår nogle af de positioner man kan have til spørgsmålet: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_justice


Skrevet af Rend_Mig 1603 dage siden - Direkte link

Det er danskerenes egen skyld! Jeg forestiller mig at de stakkels små indvandrerdrenge bare har været bange, da de er vant til at forbinde synet af danske racister med undertrykkelse og foragt. Det eneste ansvarlige at gøre må være at prædike budskabet om den hvide mands medfødte skyld til vores børn i landets institutioner, så de kan vokse op med evig dårlig samvittighed overfor minoriteter og stemme rødt. Ideen med at fjerne skarpe objekter fra landets befolkning er også god, men mest fordi jeg som rød mener at I, andre mennesker, er for dumme til at eje ting der er farlige i de forkerte hænder..

 

[/rød]

 

Det er helt utroligt at rigets tilstand har fået lov til at falde til dette niveau. Hvorfor blev dette problem ikke løst for 20 år siden?


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1603 dage siden - Direkte link

Jeg mener problemet er at der mangler væresteder med Playstation 3 til de unge. De går jo og keder sig og så er det klart man lige tæsker og stikker nogle tilfældige forbipasserende i frustation over at have søgt en lang række jobs man er meget kvalificeret til, men bliver forbigået på grund af grove generaliseringer fra danske racister.

 

Fy hvor vi skulle skamme os, sådan at svigte de 'unge'!


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Ja specielt det med jobbet som de på racistisk vis ikke får må være stigmatiserende.

 

Her har de gået delvist i skole indtil 5 klasse og så været et år på genopdragelsesrejse til hjemlandet (Må vel gå som international erfaring) og derefter har de gået delvist i skole i 7-8-9 klasse, er sluppet ud med en middel karakter og snakker ikke vildt godt dansk fordi forældrene mente det var vigtigere at de kunne arabisk end dansk.

 

Jeg mener....Hvem faen har ikke brug for en gut med de kvalifikationer som samtidigt har et godt had til Danmark og lever efter forældrens opdragelse om at kvinder er intet værd og at muslimer altid er mere værd end danskere.

 

Det MÅ være fordi der sidder en lille skabsnazist i toppen af ethvert firma og sorterer dem fra alene på grund af deres hudfarve.

 

Henrik Madsen


Skrevet af vera madsen 1603 dage siden - Direkte link

Og så er de måske oven i det alt sammen blevet tvunget til at hører på dybt krænkende salmevers i skolen, og - oh ve- sparegrise i bankens vindue, for ikke at tale om den kvinde der bag dem om at betale ved kassen i supermarkedet, eller den famøse person der ikke frivilligt udleverede sin iPhone.


Skrevet af Nina Storm 1603 dage siden - Direkte link

Jepper


Skrevet af mohqal 1603 dage siden - Direkte link

Jeg skulle engang arrangere en studietur til Malmø, og den skulle også omfatte ghetto-bydelen Rosengården. Få dage inden læste vi i avisen, at ghettobeboerne var blev så trætte af "turister", at de var begyndt at byde dem velkommen med brosten og tæsk, og det der var værre. Vi valgte at aflyse denne del af studieturen. Mindstereglen bør være, at man låser bildørene indefra, hvilket var utilrådeligt for år tilbage af hensyn til, at andre skulle kunne komme én til hjælp i tilfælde af en ulykke. Men tiderne ændres, og nye skikke skal indlæres.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

I nyere biler kan den slags slå's til så dørene automatisk låser når man sætter igang og ikke låser op før man tager tændingsnøglen ud.

 

Samtidigt er der indbygget i systemet at udløses en airbag eller bilen på anden vis mærker en ulykke så låser den selv dørene op ..

 

Henrik Madsen


Skrevet af MaxSecret 1603 dage siden - Direkte link

One word: Nørrebro...

 


Skrevet af Nina Storm 1603 dage siden - Direkte link

En lille quizz denne råkolde nat.

Hvad er forskellen på en muslim og en islamist?


Skrevet af Langbalde 1603 dage siden - Direkte link

Den er for nem Nina!

 

En muslim er en islamist som stadig befinder sig på puppestadiet!


Skrevet af Nina Storm 1603 dage siden - Direkte link

Tæt på :-) En islamist følger koranen, det gør en muslim ikke.


Skrevet af Langbalde 1603 dage siden - Direkte link

Vil du så venligst forklare forskellen på de 2 definationer?

 

Selv Bin Laden var moderat muslim da han studerede i United Bluff og UK, og det er hvad jeg kalder en islamist på puppestadiet:-)

 

Kender du i øvrigt dette citat fra hedengangne Nostradamus Glistrup?

 

»Islamlobbyister og andre vesteuropæere trøster sig med, at mange muslimer i vore lande nok ikke er farlige fundamentalister. Men ingen af os ved, hvem dét vil være, når udryddelsesdjihad mod os er dekreteret. F.eks. fra Teheran eller andre muslimmagtbaser. Derfor er det nødvendigt at rykke alle op med rode. Som ukrudt bekæmpes.«

 


Skrevet af Nina Storm 1603 dage siden - Direkte link

Bare en lille joke.

 

Glistrup som mange engang grinede ad, er nu gået hen og blevet et nyt orakel. Han havde jo ret. Han virkede bare så latterlig dengang med sin latterlige bornholmske accent osv.


Skrevet af TM 1603 dage siden - Direkte link

Hvad mener du med " latterlige bornholmske accent " ??

Er du racist ?!


Skrevet af Daimar 1603 dage siden - Direkte link

Hvor er det dog utroligt at vi skal blive ved med at finde os i den slags. Fuck S-SF-R og alle de andre partier der har lagt stemmer til at importere disse tabere.


Skrevet af inga hansen 1603 dage siden - Direkte link

nu må vi slutte os sammen. så vi kan bekæmpe

det ugræs der er fløjet over hegnet!!!


Skrevet af Nina Storm 1603 dage siden - Direkte link

Jeg kæmper alene i fronlinjen. Politiet gider ikke engang komme ud.

Hvis I skulle læse at jeg blev slået ihjel. Håber jeg I husker mig.


Skrevet af slettet bruger 4443 1603 dage siden - Direkte link
I hvert fald uden mig. Jeg smuttede et sted hen hvor man ikke accepterer den slags pis - overhovedet. Det er virkelig rart, forstår ikke hvorfor det skulle være så positivt at samfundet tager mere hensyn til kriminelle end ordentlige borgere. Men al respekt for dem der kæmper for sagen, jeg ville bare ikke spilde mit liv på et projekt jeg ikke gav en synderlig stor chance for succes - især ikke når de fleste af dem man ville kæmpe for hverken er det værdige eller ville have tak tilovers for indsatsen.

Skrevet af Nina Storm 1603 dage siden - Direkte link

Rart for dig. Flygt du bare

Jeg tror på Danmark, med ord og handling. Det er nok værd at kæmpe for.

 

Hvis I andre tror på mig. Støt mig og væg "Følg mig"

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16
12
8
17
11
12
13
7
13

- Annonce -

- Annonce -