Kontakt 180Grader.dk
11

Skrevet af Afskaftopskattennu 1371 dage siden - Direkte link

Hvor høj er troværdigheden hos Moodys & Co. De giver Spanien m.fl. lavere kreditvurdering end før kollapset på boligmarkedet, selvom de har gennemført betydelige strukturelle reformer. 

 

Moodys m.fl. downgradede omvendt ikke de lande der op til finanskrisen gearede deres økonomier gennem boligbobler m.m.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1371 dage siden - Direkte link

Jeg mener også, de ligger under for politisk pres, vækst i pengemængden og utidssvarende modeller. Men rating-bureauer etableret med det formål at bilde folk ind, at f.eks. græsk statsgæld er en glimrende investering, ville være åbent bedrag, og det er værre.


Skrevet af John Doe 1371 dage siden - Direkte link

Det er klart at samtlige ratingbureauer sov i timen op til 2008, men det er vel tilladt at lære af sine fejl? Deres nuværende ratings virker væsentligt mere troværdige, og ihvertfald uendelig meget mere troværdige end EUs eventuelle eget ratingbureau!

- Annonce -


Skrevet af Floejborg 1371 dage siden - Direkte link
Dog ikke overraskende hvis landene med AAA rate bliver downgradet.

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Den egentlige årsag ligger egentlig ikke der, derimod i den løbende vækst i pengemængden, der fik deres modeller til at fejle, fordi de ikke tog højde for de skadelige virkninger af inflationen, og tog de tilsyneladende gavnlige for ægte varer.

 

Jeg fandt for nogle år siden en genial artikel i New York Times om det. Den fik virkelig mange brikker til at falde på plads for mig, ikke mindst hvordan så mange eksperter kunne tage så meget fejl.

 

At Moodys & Co. er begyndt at levere mere hæderlige vurderinger er af åbenlyse grunde politisk uønsket, da det eksponerer staternes groft uansvarlige låne- og forbrugspolitik. Ønsket om mere politisk lydige rating-bureauer er forståeligt, da det kan være svært at holde tilliden til staterne oppe med den negative omtale, de får fra Moodys & Co.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

27
17
23
29
36
16
14
40
15
30
40
35
30
23
17
3
2
41
19
8

- Annonce -


Om Henrik Ræder Clausen
Ned med skatten, op med humøret!   Det handler om frihed: Ret og mulighed for at vi kan leve vores liv og opleve alle dets fornøjelser uden at...

Se Henrik Ræder Clausens profil
eller
Følg Henrik Ræder Clausen
- Annonce -