Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

81

Skrevet af slettet bruger 6196 1610 dage siden - Direkte link

Ja den artikel var kun meget kort tid på stiften.dk før den blev fjernet igen. Hvorfor mon?

Du kan spørge journalisten: jave@stiften.dk 


Skrevet af roehakker 1610 dage siden - Direkte link

Der er ikke noget overraskende i tallene for almuen i Danmark , der ved eget selvsyn kan betragte indvandere drøne rundt på alle tider af døgnet og lave balade , det kan kun lade sig gøre fordi disse personer ikke har et arbejde . Alle ved at tal og statestikker kan laves så de viser det politikerne kun vil  se , der er en hurtig vej ud af den forarmede problemstilling som ikke vestlig indvandrere befinder sig i , stop bistandshjælpen og førtidspensionen .


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Skal der ikke være nogle konsekvenser for de offentlige oppassere, der smider skattepengene ud og mere end fifler med tildelingerne af dette og hint?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1610 dage siden - Direkte link

Nej - selvfølgelig ikke. Som offentlig ansat, emnedsmand eller politiker - skal du slippe afsted med sågar folkemord, hvis du er lidt fingernem. Løgn, svindel og bedrag er normen, ikke undtagelsen - og kontraproduktiv og lemfeldig omgang med skatteborgernes penge er nærmest et ansættelseskrav.


Skrevet af GWT 1610 dage siden - Direkte link

Jeg har tidligere set en artikkel der beskrev hvordan Vammen lavede en studehandel med en Imam der betod at antallet af indvandrekvinder paa fortidspension i Aarhus eksploderede, mens Vammen fik en masse gode borgmester stemmer.

Saafremt det er rigtigt (det virker ikke usansynligt) er det godt nok kynisk karriere pleje.

Nu er Aarhus efterladt i et stort sort dybt hul mens Vammen er Minister.


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

Hvis dette er sandt, så bør man indføre nogle regler om politisk bestikkelse.

På samme måde mener jeg, at Carsten Hansens "løftebrud" om en bevarelse af akutfunktionen i Svendborg, burde have konsekvenser.

 

Jeg er ikke just fan af flere retsregler, men lige på dette her punkt burde der være strenge regler om løftebrud samt politisk bestikkelse.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Jeg gik ud fra at bestikkelse var der regler om. Lav moral henhører under de menneskelige

egenskaber. Det står rigtig skidt til med det meste. Løftebrud er vist ret almindeligt, når de såkaldt høje personager vil til fadet, for at godte deres egeninteresser.

 

Kan vi kommer længere ned? - uha, ja, så længe den menige befolkning holder kæft og vil tækkes, så er der langt til bunden.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Ja, et stort sort hul plus en utrolig jord og grus omkring en tunnel, han måtte opgive...det var ærgerligt, meldte han. DET VAR ANDET MERE END ÆRLIGT, at en borgmester kunne disponere

så idiotisk.


Skrevet af Michael J 1610 dage siden - Direkte link

Det siger også noget om den pseudo- og consensus-videnskab, psykiatri, som elsker at dele diagnoser ud på et yderst spinkelt grundlag.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Hvordan Gitte Krogh har dokumenteret sine psykiske begrundelser for førtidspension, læser jeg ingen steder.

 

Heller ikke hvordan hun i sin tid fik tilrejsende til at påberåbe sig asyl-adkomst for at kommunen kunne få staten og andre kommuner til at betale mere for hendes integrations-subjekter.


Skrevet af Louis B. Knockel 1610 dage siden - Direkte link

UD (af landet) med bedragerne, UD (af jobbet) med deres medskyldige. 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

HØRT!


Skrevet af Bolette Pedersen 1610 dage siden - Direkte link

 

Ud af landet siger du - det kan og må vi ikke. Konventionerne du ved osv. Det er no go. Det er blandt andet derfor, vi fremadrettet i stedet bør bør forsøge at få lukket disse grænser noget mere. 

Og derfor LA må ændre deres politik - det går ikke med de åbne grænser.  Vi skal have indvandringen begrænset - bortset fra ganske få højtuddannede. Det var synd, at DF stod alene med forslaget om grænsekontrol. Det ville også have hjulpet politiet mod de rumænske tyve mm. 

 

PS. I øvrigt ved jeg positivt, at det er meget lettere at få tilkendt førtidspension eller andre offentlige ydelser såsom kontanthjælpe osv. og komme i matchgruppe 3 eller 4 (hvor du får  mere fred) samt få nogle gode ydelser i det hele taget i Århus hos de kommunalansatte socialrådgivere, hvis du kommer fra Mellemøsten eller Nordafrika.

 

Hvem jeg ved det fra  ? Fra socialrådgiverne selv og nogle af kommunalpolitikerne samt andre, der kender til sagsgangen på rådhuset i Århus samt enkelte af "de fremmede", der faktisk selv synes, det ikke burde være sådan. 


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1610 dage siden - Direkte link

>Ud af landet siger du - det kan og må vi ikke. Konventionerne du ved osv. Det er no go. 

 

En konvention er et stykke papir. Ikke en naturlov.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

HØRT!


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Tænk hvilket jætteskridt det ville være, hvis LA erklærede det og indtog den holdning, at sund fornuft ikke skal modarbejdes af konventioner.

Men man er vel alt for optaget af at fremstå "pæne" og "politisk korrekte", for ikke at tale om alt for gennemsyrede af den pinlige radikale fortid. 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Partipolitik er for mig ulideligt, fordi jeg ikke ser nogen, der ikke hellere vil være noget, fremfor at gøre noget. Der var 10 år med faktisk flertal og intet skete andet end noget småfnidder.

Jeg ved dog at alle disse konventioner kan opsiges med et års opsigelsesfrist. Og jeg ved at næsten ingen med passende uddannelser kan lokkes hertil, da det er 25-30 år for sent og skattehøjden og adminstrationsbesværet kvæler de fleste hurtigt, hvis de forsøger alligevel. Disse erfaringer er også officielt dokumentret og dermed erkendt. Det er fortsat Mellemøsten, Sydvestasien og Afrika, der dominerer i indvandringen og med deres fødselsoverskud bliver de helt dominerende inden mange år. 


Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1610 dage siden - Direkte link

Michael J. er inde på noget væsentligt. Det siger nemlig noget om den fup-videnskab, som psykiatrien er. Det er utroligt, at den ikke kan gennemskue, at folk spiller psykisk syge for at opnå sociale goder.


Skrevet af mulan 1610 dage siden - Direkte link
Gad vide hvor meget (tilskuds-)medicin der ryger i skraldespanden hver måned.ser du - så længe du er medicineret kan man går fri men gad vide hvor mange der blot er interesseret i recepten for at blive fritaget.tro mig - markant flere end man drømner om

Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Ingen tvivl om at svindelen kører og de, der producerer og sælger medicin skal nok holde kæft:

En national katestrofe


Skrevet af ckh 1610 dage siden - Direkte link

Kære kommentatorer - der sker ingenting. Hvilken dansk politiker har mod og mandshjerte til at meddele Bruxelles, at vi nu ikke agter at tage flere ikke vestlige indvandrere, uanset hvad EU mener ??. Rent faktisk skulle vi begynde med at træde ud af Schengen aftalen. Lad så tyskerne buldre med lyn og brand osv. Deres trusler er i virkeligheden tomme. Reelt vil konsekvensen nemlig være ingenting, da EU rent faktisk ikke har styrke til at indføre sanktioner imod Danmark. De ved udmærket godt i Bruxelles, at både England og også visse andre blot venter på en anledning til at stække Bruxelles overordentligt kraftigt.


Skrevet af Louis B. Knockel 1610 dage siden - Direkte link

Aldeles rigtigt. Den jævne tysker (og englænder, franskmand, hollænder m.fl.) ville råbe hurra, hvis EUs sindssyge indvandringspolitik omsider fik en velrettet torpedo. Lad den komme fra Danmark, så har vi for første gang i mange år udvist selvstændigt mod og handlekraft.

 


Skrevet af Morten Rahbek Andersen 1610 dage siden - Direkte link

og gør takster på bistandsydelser afhængig af din tidligere indkomst.

Halver satserne for dem der ikke selv har været i ordinært job i minimun 5 år.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Det forudsætter at du og andre overalt lukker munden op ved busstoppesteder, i møntvasken,

i toget, you name it, fordi ingen, absolut ingen af de indvalgte skal have sagt noget, der virker.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Det sker desværre noget meget uhyggeligt, så snart de træder ind i kuvøsetinget. Det er lissom med en flok får med en bordercollie lige i hælene. Og udelukkende de typer, der agter at optræde som får og i egeninteresse, kunne man overhovedet forestille sig blive opstillet til et valg. Skulle en enkelt skeje ud, er der med garanti nul genopstilling, og indtil næste valgdag spiser han alene til frokost, og det kan de samme typer heller ikke udholde. Vi har set eksempler; jeg husker bl.a. den lille reklamemand hos de konservative. Han havde nogle ideer, men blev hurtigt meget klogere.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Artiklen beror på en kraftig misforståelse. Man kan for det første ikke spille psykisk syg. Psykiatere, læger og speciallæger er ikke bare til at løbe om hjørner med. Desuden kan man ikke filme sig til en førtidspension. For at få det i dag skal man være uarbejdsdygtig i alle erhverv.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Sikken en viden!

I Århus modtog f.eks. knap 1/3 af alle ikke-vestlige 40-64 årige kvinder førtidspension i 2008. Og det var henved den dobbelte andel i forhold til i Kbh. Jeg bedømmer på dette grundlag at skønnene ikke harmonerer fuldstændigt.

 

Vil du se på andelen af alle på førtidspension - den geografiske fordeling - går du til

http://www.ast.dk/Page_Pic/pdf/F%C3%B8rtidspensioner_%C3%A5rsstatistik_2010_08_06_2011_10_34.pdf, side 21. Det er en officiel opgørelse.

 

Derefter skal du måske til at tage ordene skøn og/eller administrativ praksis i din mund.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det kan da være, at der bor flere syge i Århus end i København. Hvorfor skulle der ikke gøre det?


Skrevet af Slave 1610 dage siden - Direkte link

... en tredjedel som er så syge, at de skal på førtidspension?

 

Du er meget naiv, hvis du mener det alvorligt.


Skrevet af Kim Ursin 1610 dage siden - Direkte link

Det er vel fordi man er "smart" i Århus, betaler staten ikke førtidspensionen, mens bistanden betales af kommunen. Åbenbart er det jo også sådan at er man tilpas "uintergrebar" så får man ligeledes pension (fx at insistere på at gå rundt tildækket).


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

At den slags kassetænkning kan foregå er fuldstændig utilgiveligt.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Der er højere refusion for kontanthjælp, og derfor kassetænker kommunerne, så de holder gerne folk på kontanthjælp i så mange år som muligt.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Det passer jo ikke.

"For kontanthjælp får kommunerne dækket 30 til 65 procent af udgiften, og for førtidspension 35 til 100 procent."

Jvf. http://www.ugebreveta4.dk/2011/201145/Mandag/fattige_kommuner_tynges_af_forsoergerbyrde.aspx


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Hvis der tænkes på Gitte Kroghs håndtering af indvandrerstrømmen til Aarhus, så var det sådan at samtlige udgifter til asylanter refunderedes ganske anderledes end udgifterne vedr. familiesammenførte. Asylanterne var betydeligt billigere for kommunen. Der var bl.a. en kæmpe såkaldt integreringsprogram, hvis udgifter staten refunderede en meget stor andel af (jeg husker desværre ikke lige procenterne for dette og hint, men det er vel også en ligegyldig deltalje).

Siden kom valget mellem kontanthjælp og førtidspension. Der var refusionsprocenten højest for pensionen og beløbet der udbetaltes også højere.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det er vist meget få kommuner, der stadig giver en refusion på 100 % for førtidspension. Den ligger typisk på 35 %.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Kommuner "giver" ikke refusion...


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg mente staten.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

...men det er "vist" stadig ikke noget du ved noget om.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Hvad er det, jeg ikke ved?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Så er læger, speciallæger, socialrådgivere, arbejdsmarkedsmedarbejdere og flere andre faggrupper også naive, for de har vurderet de pågældende personer.


Skrevet af Slave 1610 dage siden - Direkte link

Ja, og hvad fortæller det om læger, speciallæger, socialrådgivere, arbejdsmarkedsmedarbejdere og flere andre faggrupper?


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

KMH1990

 

Måske er det fordi, at man ser det sådan, at hvis man er muslim, så er det en psykisk lidelse i sig selv?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Så du mener, at de i kommunerne er racister?


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

Nææ, hvor skulle jeg have givet udtryk for dette?

Du er egentlig ikke særlig oplyst. Og så blander du tingene sammen.

 

Hvorfor skulle en sagsbehandler pludselig være racist for blot at stille en diagnose?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Du skriver, at det at være muslim er en psykisk lidelse i sig selv. Det er jo en trosretning.


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

kald det hvad du vil. Men nærliggende er det, at islam hjernevasker muslimer. Det samme kan siges om Jehovas Vidner.

 

Hjernevask = psykisk lidelse.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det er en meget grov generalisering, du her laver. Ikke alle muslimer hjernevasker deres børn.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Man kan for det første ikke spille psykisk syg.

 

Historien er fyldt med eksempler på at folk har bildt psykiatere ind at de er syge eller at psykiatere har erklæret syge mennesker raske. Læs gerne Jon Ronsons fine bog The Psycopath Test.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Men de tager sjældent fejl. Det er min påstand.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Så det vil altså sige at du indrømmer man godt kan spille psykisk syg?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg kan da ikke afvise, at der er enkelte tilfælde, hvor de faguddannede tager fejl, da man ikke kan måle sig frem til psykisk sygdom.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Hvordan kan du så vide det kun drejer sig om enkelte tilfælde? Jeg forstår ikke din skråsikkerhed.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg forstår ikke din manglende tiltro til andre mennesker.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Er du meget alene hjemme?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Nej, det er jeg ikke.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Har du overhovedet set hvad emnet for denne tråd er?

 

Hint: ....spillede psykisk syg......


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Ja, men det kan man ikke. De regner det ud før eller siden.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Er du evnesvag?

 

Du har selv indrømmet at det kan lade sig gøre. Vi har i original historien til denne tråd et eksempel på en person der har gjort det. Og aligevel bliver du ved med at benægte.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Ja, fordi mennesker er fejlbarlige, også hvis det gælder en gruppe. Men det stemmer mere overens med, at der ikke er regler uden undtagelser.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Og hvad er din baggrund for at sige snyd er untagelsen? De ved vi jo faktisk ingenting om.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg synes bare, at I nærer en dyb mistillid til mennesker, der har valgt at vie deres liv til at hjælpe mennesker. Hvorfor ikke stole på dem?


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Vi kører i ring.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det skyldes ikke mig.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Sikke dog en gang skinhelligt vås.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke religiøs.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Jøsses. Skinhellighed har netop intet at gøre med at være religiøs.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Hvordan er jeg skinhellig?


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Ved at du hævder at vi - i modsætning til dig - nærer en dyb mistillid ti mennesker der har "valgt at vie deres liv til at hjælpe andre mennesker" og i det hele taget påstå, at disse mennesker (hvem?) har "viet deres liv til at hjælpe andre". Hvis det er socialrådgivere og deslige, så er det en noget mærkværdig påstand. For det de gør er, at dele andres penge ud, hvilket ærligt talt er det nemmeste og ikke særligt ædle i verden - og endvidere få en løn for det, så de nok primært gør det pga. det er et job.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Deres primære job er ikke at dele andres penge ud, men at rådgive mennesker med sociale problemer om løsningsmodeller på disse. Derudover placerer de folk på overførselsindkomster, fordi de ligesom mig og mange andre godt ved, at de ikke kan varetage et normalt job på 37 timer. Du synes, at det er en ond handling, selvom de faktisk giver mennesker mulighed for at have et nogenlunde tåleligt liv.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Disse "socialrådgivere" får absolut ingen respekt for at dele andre folks penge ud. Jeg har ikke skrevet, at de er "onde", men det er noget skinhelligt vås, at de skulle have "viet deres liv til at hjælpe andre". Jeg ville gerne se hvor mange af dem mødte op på arbejde, hvis de ikke fik løn for det.

Og det er jo en sindssyg handling at sætte folk på overførselsindkomst, bare fordi de ikke kan varetage et normalt 37-timers job. Man gør en masse mennesker helt unødigt til "ofre". Og selvfølgelig er 1/3 af indvandrerkvinder ikke stærkt handicappede og syge, så det kunne give mening, at de fik førtidspension.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Arbejdsgiverne gør folk til ofre, fordi de ikke vil ansætte folk, når de har gået som ledige i en rum tid. Socialrådgiverne gør ikke noget forkert. Og omkring indvandrerkvinderne og indvandrere i det hele taget håber jeg, at du er klar over, at nogle arbejdsgivere konsekvent ikke ansætter indvandrere, hvilket alene sker på baggrund af et fremmedklingende navn.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Sikke dog en gang tanketomt vås. Arbejdsgiverne vil ansætte alle og enhver, der kan og vil yde en produktiv indsats som et positivt netto-resultat.

Derimod er det et problem, at ingen jo gider tage et arbejde, hvis de kan få det samme i overførselsindkomst. Så dem som har en arbejdskraft som kun er 10-15.000 kr. værd giver ikke tage et arbejde.

At beskylde arbejdsgiverne for at gøre noget forkert når de handler rationelt, er direkte stupidt. Du fatter jo brik.

Hvis disse indvandrere har noget at byde på for arbejdsgivere, så kan de sagtens finde et job.  Hvis det endelig er, så kan de jo også bare starte deres egen virksomhed, hvis de er så dygtige og så meget værd.

Spar mig for det offer-nonsense om "fremmedklingende navne". Virkeligheden er, at virkelig mange af disse indvandrere er dårlig arbejdskraft. De er simpelthen ikke ret meget værd på arbejdsmarkedet. De er f.eks. dårlige til sproget, dårlige til at forstå kulturen, dårligt uddannede etc. Meget få arbejdsgivere er irrationelle racister. Det private erhvervsliv er derimod så rationelt som muligt, da det er måden at maximere profitten, hvilket er hovedformålet for private virksomheder. Det gør, at man naturligvis ikke ser på ting som er ligegyldige. 

Du fermstår simpelthen godt gammeldags dum, når du ikke forstå disse helt enkle og logiske sammenhænge. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det er svært at diskutere med en, der åbenbart er så klog, som du giver udtryk for at være. Jeg har bare oplevet flere af disse ting med mine egne øjne, så det er ikke offerkortet, jeg spiller. Derimod er det den skinbarlige virkelighed.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Det overrasker mig ikke, at du finder det svært at diskutere med en, som er så meget klogere end dig selv.

Hvad har du oplevet? At en person med indvandrerbaggrund ikke har fået et job? Surprise, det sker for alle - og mon ikke grunden har været, at personen ville være en dårligere medarbejder end en anden person?  


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg sagde ikke, at du var klogere end mig, men at du gav udtryk for at være det.

 

Nej, jeg har oplevet, at en indvandrer, der var bedre kvalificeret til en stilling end en anden, som var etnisk dansker, blev fravalgt, fordi han var indvandrer.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Nej, jeg har oplevet, at en indvandrer, der var bedre kvalificeret til en stilling end en anden, som var etnisk dansker, blev fravalgt, fordi han var indvandrer.

 

Aha, og hvordan kan dig der aldrig har haft et job vide det? Var du med til virksomhedns samtaler hvor de besluttede hvem der skulle ansættes?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det var jeg faktisk. Men det var som led i et aktiveringsforløb, hvor en skulle ansættes i en rigtig stilling.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Men sad du med til ansættelsesamtalen? Det at være "kvalificeret" ikke en kvantitativ størrelse. Der kan være mange gode grunde til at fravælge en indvandrer, hvis man mener det vil give problemer pga. manglende kultur-forståelse, manglende perfekte sprogegenskaber etc.

Hvordan du skulle være i stand til at vurdere, hvorvidt en given indvandrer var mere kvalificeret end en anden kandidat til et job, vil jeg gerne sætte et stort spørgsmålstegn ved. 


Skrevet af Slave 1610 dage siden - Direkte link

... fordi de har alle mulige grunde til at misbruge den magt de har fået givet; f.eks. at det enkleste er at parkere folk på en varig pension, hvis man ikke finder andre kasser at putte dem i. Gud nåde det, om man blev nødt til at afvise dem jo.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Naturligvis kan man det, KMH. Man slår op på en side som denne:

http://www.helpguide.org/mental/post_traumatic_stress_disorder_symptoms_treatment.htm

og lærer sig symptomerne på den alvorlige mentale lidelse, PTSD, Post-Traumatisk Stress-Syndrom. Især godt hvis man kommer fra et land med noget krig eller borgerkrig eller noget.

Kommunerne har været stærkt motiverede til at parkere disse personer. Førtidspension er i den forbindelse yderst belejligt. De pågældende, især indvandrerkvinder, har haft så lille markedsværdi, at de ikke har kunnet få regulære jobs og ikke kunne gøre sig særlig store forhåbninger om at kunne tjene ligeså meget som de kunne få som førtidspensionist. Og så kan de tilmed tjene den opgave de har som gode hustruer; at blive hjemme og føde en masse børn. Børn åbner derudover op for endnu flere penge. 

Det synes fuldstændig umuligt at forklare hvorfor så ekstremt mange i denne gruppe er på førtidspension uden at ty til forklaringer som ovenfor som i bund og grund handler om svindel og humbug.

Din påstand runger ligeså tomt som når Johanne Schmidt-Nielsen påstår, at der er ingen arbejdsløse som ikke prøver alt hvad de kan på at få et job og at der var intet i hele verden de hellere ville have end et job. Samtidig kunne vi se en teletekniker i Debatten på DR2 stå og sige, at han gad sgu ikke flytte til Jylland for at få et teleteknikker-job og han gad heller ikke tage et ikke-teleteknikker-job i København, for han ville arbejde som det han var uddannet til... Goddagmand økseskaft. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Nu har jeg selv været flere steder, hvor indvandrere har været i arbejdsprøvning, og de virkede alle sammen temmelig medtaget af de frygtelige oplevelser, de har været udsat for. Hvis man har været udsat for krig, er det vel meget nærliggende at gå ned med dyb stress og dybe depressioner.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Fis i en hornlygte. Man opnår ikke så ekstremt høje tal for førtidspensionstildelinger uden at en massiv andel af dem er fusk.

Det er meget meget få af indvandrerne som reelt har været udsat for traumatiske ting, og endnu færre for hvem det burde medføre så alvorlige konsekvenser at det kan retfærdiggøre en førtidspension.

Min farfar sad i nazistisk KZ-lejr. Jeg kan love dig for, at han blev udsat for ting der nok var mange gange værre end langt de fleste af de værste tilfælde blandt indvandrerne i Danmark har været ude for. Vi taler tortur, slavearbejde, sult, at se folk dø, hængt etc. etc. Da han kom tilbage til Danmark efter krigen gik han på arbejde. Havde han og de andre KZ-fanger voldsomme sår på sjælen, posttraumatisk stress og fysiske mén? Ja. Men langt langt de fleste gik på arbejde. Skulle man have været bedre til at håndtere folk med den slags oplevelser dengang? Ja, men det har næppe noget at gøre med at det havde været bedre at sende dem på førtidspension, tværtimod.

Prøv at forholde dig til det jeg skriver.:

Kommunerne har været stærkt motiverede til at parkere disse personer. Førtidspension er i den forbindelse yderst belejligt. De pågældende, især indvandrerkvinder, har haft så lille markedsværdi, at de ikke har kunnet få regulære jobs og ikke kunne gøre sig særlig store forhåbninger om at kunne tjene ligeså meget som de kunne få som førtidspensionist. Og så kan de tilmed tjene den opgave de har som gode hustruer; at blive hjemme og føde en masse børn. Børn åbner derudover op for endnu flere penge. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Kommunerne giver ikke folk førtidspension, fordi de ikke kan tjene det samme i et regulært job. Man tildeles pension, fordi ens arbejdsevne er lig nul.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Dream on. En tredjedel af indvandrer-kvinder har naturligvis ikke en arbejdsevne lig nul. De får tilmed stadig masser af børn. Hvis ens arbejdsevne er lig nul kan man naturligvis ikke få eller passe børn.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg har fået at vide af socialrådgiverne, at deres arbejdsevne ikke skal eksistere, før man kan blive tilkendt pension.


Skrevet af Badger Badger Badger 1610 dage siden - Direkte link

Det, du mener, er formentlig et af følgende:

(1) … at ens arbejdsevne skal være ikkeeksisterende, før man kan blive tilkendt pension.

(2) … at deres arbejdsevne skal være ikkeeksisterende, før de kan blive tilkendt pension.

Du mener næppe, at de ikke behøver have arbejdsevne for at blive tilkendt pension.

 

Og uanset din manglende formuleringsevne er det sikkert i teorien korrekt, mens praksis er en ganske anden.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Du virker fuldkommen virkelighedsfornægtende. Er det fordi du selv er på nasser-ydelser og prøver at retfærdiggøre det og er bange for, at kommer nogen efter de værste svindlere og nasserøve såsom langt de fleste af disse indvandrerkvinder, så kommer de måske også efter dig?

Det er fuldkommen urealistisk at de har nul arbejdsevne! PRØV NU AT FORHOLDE DIG TIL DE TING JEG SKRIVER! Hvordan kan de have NUL arbejdsevne, men stadig få børn? Man kan sgu da ikke tage sig af børn, hvis man har NUL arbejdsevne! INGEN med NUL arbejdsevne med bare lidt omgang i hovedet vil få børn, for man kan naturligvis ikke tage sig af børn, hvis man ingen arbejdsevne har.

Problemet er nærmere, at de pågældende ikke har en markedsværdi på arbejdsmarkedet som kan retfærdiggøre en løn som er ligeså høj som understøttelse og slet ikke førtidspension. Så er det langt mere fordelagtigt at få penge fra det offentlige så man kan gå hjemme og servicere familien/manden og få børn. Det er imidlertid ikke rimeligt og er rendyrket nasseri. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Mange af dem får jo også tvangsfjernet deres børn, fordi opvæksten ikke er god nok.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Og du svarer stadig ikke på de ting jeg spørger dig om, endsige forholder dig til hvad jeg skriver.

Fattig-Carina har IKKE fået tvangsfjernet sit barn, vel? Det er ikke reglen, at disse mennesker, du påstår har nul arbejdsevne, får tvangsfjernet deres børn, vel? 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det gør mange af dem faktisk.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Den er næsten ubærlig den viderebragte usandhed:

Kun 5 pct. af de fremmede, der kommer til Europa er reelle flygtninge. Resten, de 95 pct., er almindelige indvandrere. Derfor kan vi sende de fremmede hjem uden at krænke nogen af de såkaldte konventioner (der i øvrigt kan opsiges med 1 års varsel), [I flg. FN’s Flygtningehøjkommisariat’s Jonas Widgrens oplysninger i 1990, og i flg. flere flygtningeeksperters udtalelser]

 

BEKLAGER, denne bemærkning var til KBH1990 lige over


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Hvor har du de tal fra? Det koster jo langt over 20.000 kr. at rejse fra fx Afghanistan til Danmark, hvor man måske ikke engang kommer ind.


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Det er almindeligt kendt at de låner af menneskesmuglere og afdrager igennem mange år. Jeg skrev hvor jeg havde det fra. Her er et lille supplement, hvor du også finder FN's Flygtningehøjkommissariat's koordinator Jonas Widgren med dato og klokkeslet:

 

"Flygtningeproblemet er også hos os i altovervejende grad en følge af overbefolkningen. Da jeg gik rundt og havde stærke nerver i Berlin efter krigen, udgjorde de frie, vestlige demokratier ca. 25% af verdens samlede befolkningstal... I dag er dette tal på grund af befolkningseksplosionen i den 3. verden sunket til nær ved 10%... Nu kommer de, og det vil de blive ved med, indtil det ender ligesom sidst. Medmindre vi foretager os noget". (Thorkild Hansen, forfatter, Politiken 5/10 1986)    

 

"De forringede arbejdsmuligheder i Mellemøsten er en af forklaringerne på, hvorfor et stigende antal unge fra Mellemøsten rejser til Vesteuropa som asylsøgere". (FN's flygtningehøjkommissariat, refereret efter Jyllands-Posten 13/2 1990)   "Det er det forøgede befolkningstryk, der forøger trykket på grænserne". (FN's flygtningehøjkommissær T. Stoltenberg i Svenska Dagbladet 18/3 1990)  

 

"Ved udgangen af 1989 var der 300.000, der ventede på at få svar på deres ansøgning om asyl i et vesteuropæisk land. I år regner FN's flygtningehøjkommissariat med, antallet vil stige til over en halv million, men af dem vil de 95% søge til Vesteuropa af økonomiske grunde. Kun omkring 5% vil kunne anerkendes som politiske flygtninge. Det store antal arbejdssøgende udlændinge truer med at slå bunden ud af FN's flygtningepolitik, siger svenskeren Jonas Widgren som flygtningehøjkommissariatets koordinator for de rige vestlige lande. - Widgren forlanger, at disse lande skal opstille en officiel, målrettet og kontrolleret indvandringspolitik og tilkendegive, hvor mange arbejdssøgende fra den øvrige verden de vil optage hvert år. Så længe de ikke gør det, sker der misbrug af økonomiske midler, som FN har hårdt brug for til hjælp for de mennesker, der flygter af politiske grunde". (DR, P III, 17/4 1990 kl. 6.00 - kilden kontrolleret af DDF)  

 

"Hovedproblemet ..... er den enorme vækst i antallet af asylsøgere, som ikke har noget berettiget krav på asyl". (FN's flygtningekoordinator for Vesteuropa, Jonas Widgren, Movements of Refugees and Asylum-seekers: Recent-Trends in a Comparative Perspective" 1991, s. 5)    

 

"Vi ved, at 90 pct. af asylansøgerne er økonomiske immigranter, som søger til et europæisk land.... Der er tale om en regulær investering for de pågældende, og hvis risikoen for at få afslag er stor, bliver det risikabelt at forsøge." (Henrik Olsen, koordinator for konsultationer mellem de vesteuropæiske lande i flygtninge- og immigrationsspørgsmål, Jyllands-Posten 13/10 1993)    

 

"I Europa, hvor de fleste muligheder for indvandring er lukket, med undtagelse af familiesammenføring, har håbefulde indvandrere i mange tilfælde brugt asylprocedurerne for at omgå indvandrerstop, og derved bragt disse procedurer på randen af sammenbrud". (Sadako Ogata, FN's flygtningehøjkommissær, Politiken 17/1 1993)  

 

"Som mange andre kan jeg da undre mig over, at så mange flygtninge holder ferie i det land, flygtningen kommer fra." (Politikommissær Ove Holst, lufthavnspolitiet, Jyllands-Posten 11/8 1994 om de tusinder af "flygtninge", der var rejst hjem på ferie)  

 

"Kun ganske få af de mennesker fra krigsområdet i Bosnien-Hercegovina, der får midlertidig opholdstilladelse i Danmark, kommer direkte fra deres hjemland. Langt de fleste har opholdt sig lagt væk fra kampene og faren i månedsvis. - Det dokumenteres af en undersøgelse, som indenrigsminister Birte Weiss i går valgte at lægge åbent frem for offentligheden." (Aktuelt 3/6 1993)  

 

"Der var imidlertid også nogen, som flygtede på grund af frygt og ikke var rede til at forsvare fædrelandet. Disse venter nu bekymringsløst et sted i udlandet på, at andre befrier landet for dem og vender så tilbage, når det hele er ovre. Dette giver anledning til al mulig fordømmelse, for dét ikke at hjælpe sit fædreland, er en forbrydelse og forræderi af den aller værste slags." (Fra bosnisk skolebog, jf. Politiken 17/11 1994)  

 

"... vi trænger til en ny måde at se hele flygtningeproblemet på. Det er jo klart, at vores høje levestandard og sociale sikkerhedsniveau tiltrækker mennesker fra den 3. verden som en magnet. For én, som kommer fra et udviklingsland, betyder blot det at blive sluset ind i det danske bistandssystem jo en utrolig forøgelse af levestandarden. Derfor må hele dette spørgsmål løses på internationalt plan.... Jeg tror ikke, vores asylsystem kan holde. jeg tror, det bryder sammen. Og jeg kan se fra rapporter, at dét frygter FN også.... det er jo et fuldstændig spild af penge. Tænk, hvad de samme penge kunne have udrettet de steder, asylsøgerne kommer fra." (professor, dr. polit P. C. Matthiessen, befolkningsekspert, Københavns Universitet, Ekstra Bladet 25/3 1995)    

 

"Der er en stigende tendens til, at flere og flere forsøger at omgå indvandringsstoppet gennem asylproceduren. Det sker ofte i erkendelse af, at de pågældendes bevæggrunde for at forlade hjemlandet - hvor forståeligt det end måtte være - ikke vil kunne medføre asyl, hvorfor man slører sin identitet." (Udlændingedirektoratets Årsberetning 1994, s. 16)  


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Selvom de afdrager det over mange år, er det stadig mange penge for fattige mennesker.


Skrevet af Annette Højrup 1610 dage siden - Direkte link

Det er jo belvet slået fast siden Carina-sagen, at man ikke er fattig, når man er forsørger og på offentlig ydelse i Danmark. Spørg bare Ödslem


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg siger det gerne igen: Ikke alle, der modtager kontanthjælp, er forsørgere.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Og hvad så!

Men ja, det er fuldkommen absurd og forkert, at man får mere i overførselsindkomst bare fordi man har sat børn i verden. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det er det da ikke. Børn koster jo mange penge i drift.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Der er mange ting, som koster mange penge i drift. Det er et valg og bør ikke udløse penge fra skatteyderne.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Hvorfor skal folk på kontanthjælp ikke have lov til at få børn?


Skrevet af Annette Højrup 1610 dage siden - Direkte link

En af mine veninder, der bor i Århus, kunne ikke få førtidspension gundet fysisk sygdom. Da hun bare ikke ville arbejde, kørte hun på det psykiske. Det tog kun 6 måneder, så fik hun bevilget evig ferie - Det er sgu for groft, og det er åbenbart ret nemt.

 

Hun siger selv, at hun da sagtens kunne arbejde, men går den, så går den. Sikke en indstilling...


Skrevet af _slettet_bruger_177 1610 dage siden - Direkte link

Jeg vil lige indskyde, at du næppe bør bebrejde din veninde ret meget. Problemet er systemet!


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Omvendt kan jeg så fortælle dig, at jeg kender flere, der pga. psykisk sygdom har været 20 år om at få førtidspension, hvor de så har været holdt på kontanthjælp. Tænk sig at skulle overleve (man kan jo ikke leve et normalt liv på den ydelse) i 20 år. Det må være ganske forfærdeligt.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Ja, vi så jo hvordan "Fattig-Carina" slet ikke kunne overleve på kontanthjælp... Hvilken verden lever du i?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Hun er forsørger og får dermed langt mere end en single. Nu er det jo ikke alle, der har en kæreste og får barn/børn med vedkommende. 


Skrevet af Annette Højrup 1610 dage siden - Direkte link

Kasper: Jeg ville også bare påpege, at det generelt er ret nemt at få førtidspension i Århus, uanset hudfarve

 

KMH: Kontanthjælp i alle andre lande syd for Danmark er med en meget lavere ydelse, og der har folk jo også et liv.. Kontanthjælp er til overlevelse, ikke smøger, Store TV-pakker, sport og kæledyr.

Hvad er det for en indstilling at have, at man skal have samme levefod på kontanthjælp, som hvis man går på arbejde..??!!


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Man har jo heller ikke samme levefod på kontanthjælp, som hvis man var i arbejde. Din præmis er forkert.


Skrevet af Annette Højrup 1610 dage siden - Direkte link

En person med et barn på kontanthjælp i DK, har flere penge en den samme person med job ved kasselinjen i Bilka. Og der er bare så sørgeligt og nedværdigende for de mennesker, der gider arbejde.

Dermed mener jeg bestemt ikke, at lønnen i Bilka er for lav, men at de offentlige ydelser er alt for høje.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det er direkte faktuelt forkert. Du glemte at medregne feriepengene i din beregning. Hvad med en single uden børn på kontanthjælp?


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Aha.

Ikke desto mindre kan det jvf. denne beregning ikke betale sig at arbejde for 151.000 danskere:

http://www.180grader.dk/Krimi/arbejde-kan-ikke-betale-sig-for-151-000-danskere-dr-dk-nyheder-penge


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Kunne der måske være fejl i disse beregninger?


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Ja, tallet er sandsynligvis meget højere.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Eller lavere.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Måske. Men det er der jo intet der tyder på, vel?

Eksempelvis indregner det ikke de mange som er på førtidspension, men ikke burde være det og godt kunne arbejde (men måske ikke tjene ligeså meget som man får på overførselsindkomst). 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Man får kun førtidspension, fordi man er syg i længere tid. Det er derfor ikke relevant at medregne dem. Det samme gælder for øvrigt kontanthjælpsmodtagere, da mange af dem også har massive sociale problemer.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Er du tungnem?

Prøv lige at læse artiklen, som denne debat udgår fra. Der LØJ en person sig til førtidspension!

Vi har endvidere set på tal, hvor 1/3 af alle indvandrerkvinder i en vis aldersgruppe er på førtidspension. Hvilke forfærdelige epidemier, ærre end enhver anden epidemi i historien, er det de er udsat for, uden at vi hører om det?!

Enhver idiot kan regne ud, at de IKKE tilnærmelsesværdigt allesammen er syge og derfor IKKE burde få førtidspension. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg har også medgivet, at det kan lade sig gøre i meget få tilfælde.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Du ved da ikke noget om det drejer sig om meget få tilfælde.

Og når 1/3 af disse indvandrerkvinder har fået førtidspension, så er der derimod meget der tyder på, at det let kan være flertallet af dem, som ikke burde være på førtidspension. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det kunne jo være, at 1/3 af kvinderne er så krigstraumatiserede, at de ikke kan bestride et arbejde, hvilket nok er mere sandsynligt, end at de alle har snydt sig til førtidspension.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Ja, men det er de ikke. Det er jo fuldkommen urealistisk, tænk dig nu om! Det er meget meget få af indvandrerne til Danmark som har krigstraumer.

Og som jeg forklarede dig, så fortsatte min farfar også med at arbejde efter han havde været i tysk KZ-lejr under anden verdenskrig, selvom han der havde oplevet de mest forfærdelige ting man kan forestille sig. Men det har du vel allerede glemt, og det mener du ikke du behøver forholde dig til. 

Det mest sandsynlige er som oftest den sande forklaring. At 1/3-del af indvandrerkvinder i alderen 40-65 skulle have været så hårdt ramt af "krigstraumer", at de ikke kan arbejde, er fuldstændig nonsense usandsynligt vås. Brug dog indersiden af hovedet. Du fremstår direkte dum.  


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg ved, at man ikke bare får førtidspension, fordi man ikke gider at arbejde, eller fordi de høje lønninger på arbejdsmarkedet præger en i retning af permanent overførselsindkomst.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

...men det kan man jo så tydeligvis godt alligevel. Hvad får dig dog til at tro, at systemet er fejlfrit? Vi kan jo se, at det ikke er fejlfrit.

Artiklen her handler om, at en person har løjet sig psykisk syg og fået førtidspension. Naturligvis gælder det mange, ikke mindst når en tredjedel af alle kvinder i den aldersgruppe har fået førtidspension, så siger det sig selv, at ægte sygdom ikke har været grundlaget for førtidspensionen. Det har været den bedst tænkelige karrieremulighed for kvinderne, for de har sikkert dårlige kultur- og sprogegenskaber og er uuddannede, så de kunne aldrig finde et job der giver ligeså meget som førtidspension. Derudover har det været belejligt for kommunerne og socialrådgiverne at få placeret disse personer på en varig ydelse, hvor de kan passe sig selv - og hvor refusionen fra staten er højere end kontanthjælp.

Det er en skandale, og en katastrofe for alle dem som betaler for dette massive nasseri. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Ligegyldigt, hvor godt fungerende stystemet måtte være, vil der altid være mennesker, der kan snyde det. Sådan har det altid været, men det var også sværere at få pension i gamle dage (for 30-40 år siden). Jeg kender fx en, der dengang fik pension, fordi hun var kommet til skade med sin storetå, hvilket gik udover balanceevnen i mild grad. Hun har senere fået at vide, at det ikke var nok til pension i dag. Så der er sket meget på den front.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Der er sket noget - men alt for mange har fået førtidspension, alt for mange er på førtidspension.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg synes også, at man skal skulle genoptage førtidspensionisternes sag hvert tredje år, så vi kunne finde ud af, om de kan noget eller ej. Det ville både hjælpe dem selv og samfundsøkonomien, for det er bedst for mennesket at holde sig beskæftiget. Lediggang er roden til alt ondt.


Skrevet af Annette Højrup 1610 dage siden - Direkte link

Det er ikke forkert. Feriepengene udgør en væsentlig lavere del, end de 8% i bruttoskat, som kontanthjælpsmodtageren IKKE betaler. Den midlertidige skat, der blev gjort permanent af nodle uduelige politikere, der hellere vil fastholde folk i offentlig forsørgelse, end  at de skal kunne klare sig selv.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Ja, det er fuldkommen grotesk, at det giver flere penge bare fordi man har været så uansvarlig at få et eller flere børn, når man ikke engang kan forsørge sig selv. Jeg er fuldstændig enig i, at det ikke skal udløse penge overhovedet at få børn.

Desuagtet, at hun nasser ekstra hårdt ved at lave "jackpot" med at få et barn, så er det STADIG ikke fordi hun uden denne ekstra-støtte (som dog delvist går til at finansiere driften af barnet) "dårligt kunne overleve" og ikke kunne "leve et normalt liv" på den slags overførselsindkomst. Se på hendes budget. Hun lever som top 1% eller 2% rigeste i verden. Hun bor i dyr lejlighed og har meget af det man måtte forvente i et moderne liv, sågar luksus som husdyr, rygning etc.

Det er som om det slet ikke er gået op for dig, at hver eneste krone som folk modtager i overførselsindkomst skal være tjent ved at gå på arbejde og betalt i skat af andre mennesker.


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det er bestemt gået op for mig, men jeg forstår ikke, hvorfor hun skal straffes for at være ledig og syg, som du går ind for.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Straffes? Hvordan er det en straf at modtage 15.768 kr. om måneden efter skat fra skatteyderne?

Jeg kender ikke noget til, at hun skulle være syg. Syge mennesker går vel ikke og får børn, når de ikke engang kan forsørge sig selv? Hun har været på kontanthjælp hele sit liv. Det er en livsstil. Hun er levebrødsnasser. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Der havde vi den med menneskesynet igen, Frihed.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Hvad havde vi igen?


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Du har et meget uhyggeligt menneskesyn.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Hvorfor?

Tag dig sammen. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Det mener jeg faktisk, at du har.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

HVORFOR?!


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Dit syn på folk, der er på overførselsindkomst, herunder dem, der er det ufrivilligt, og folk, der arbejder inden for det sociale system. Har du måske et job til alle de ledige i Danmark? Synes du ikke, at det er okay, at de har retten til at leve?


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Hvor har jeg bare tilnærmelsesvist alluderet til eller på nogen måde givet udtryk for, at de ikke har retten til at leve?!

Hvad fanden er det for noget at skrive?

Jeg har ikke stor respekt for nassere. Som teleteknikeren, som sagtens kunne arbejde, hvis han gad, men det gider han ikke og han vil hellere gå på dagpenge. 

Fordi vi har så mange nassere, så er der en mistænkelighed overfor og færre ressourcer til at hjælpe dem som er rigtigt syge. 

Lad mig endvidere tilføje, at jeg, ulig dig, ønsker at folk har retten og friheden til at leve som de selv ønsker det. Ikke som nogle formyndere, politikere eller bureaukrater ønsker at de skal leve. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er ifølge fagfolk meget syg. Dels lider jeg jævnligt af depressioner, og jeg er født med nogle træk af Aspergers syndrom. Er jeg så en nasser, der bare skal ud og arbejde for mine penge, eller er jeg syg og skal hjælpes?


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke fjerndiagnosticere dig, men hvis det bare er nogle depressioner og nogle "træk" af en ikke-fysisk sygdom, så har jeg svært ved at se hvad arbejde skulle skade.

Du er jo ikke fysisk syg. Du har ikke smerter og deraf alvorlige problemer. Du lyder som en der er kommet ind i systemet, og så kører møllen. Tragisk. 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg deltager i aktivering så godt, som jeg evner. Men psykisk sygdom er jo det, de fleste får tilkendt førtidspension og fleksjob på i dag, selvom jeg aldrig håber, at jeg kommer på det.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Jeg giver ikke en dyt for "aktivering". 

Hvorfor søger du ikke nogle almindelige jobs? 


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Hvad er der galt med aktivering? Vil du hellere have, at folk bare får sat penge ind på deres konto uden modkrav?

 

Jeg søger en masse jobs og er snart oppe på 300 ansøgninger uden gevinst endnu.


Skrevet af Havkatten 1610 dage siden - Direkte link

Daniel Carlsen har et godt tilbud til dig. Men skynd dig - det gælder kun i dag.

 

Fra partiprogrammet:

Personer, der på grund af usund livsførelse eller arvelig sygdom må kategoriseres som uegnede til at forplante sig, skal på en human måde forhindres i at gøre børn til ofre for deres egen ulykke.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Du fatter tydeligvis intet og kan øjensynligt ikke læse.

Jeg støtter ikke det citat. Men endnu et nuttet forsøg på Godwins Law. 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

At bekæmpe kendsgerninger med tro kommer der ikke noget ud af. Og samtidig opfordrer du til at jeg modviser din tro på en særegen forestilling/tro. Det ligger under mit niveau. Jeg kan kun sige du er stærk i troen, men hverken læge, psykiater eller speciallæge. Hvorfor mon Den Sociale Ankestyrelse

har lavet en landsdækkende undersøgelse i 2011 af andele, der varierer endog mere end jeg anførte?


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Så hvis vi alene ser på førtidspension og det drejer sig om ca. 60.000 kulturberigere, så er det i runde til 12 milliarder om året. Alene på dén konto. 

Det svarer næsten til provenuet fra topskatten.

Enhver som prøver at underspille alvorligheden af emnet udlændingepolitik, masseindvandring er fuldkommen på vildspor. Og ulig tåbeligheder som efterlønnen, så kunne kunne den afskaffes næsten fra dag til dag. Så let slipper vi ikke af med indvandrerbyrden.

At LA indtil videre har blameret sig med at indgå aftaler med regeringen om at øge overførselsindkomsterne til indvandrere samt sørge for, at vi får endnu flere problemindvandrere til Danmark, er mere end pinligt og mere end uansvarligt og mere end dumt. 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Nu er der mange andre sociale træk på velfærdsbudgettet end førtidspensionen. 60.000 kunne nemt blive til 175.000-200.000.

Nu bliver man heller ikke overskudgivende ved at modtage et brev fra Indfødsretsudvalget, og heller ikke ved at at være barn af naturaliserede.

Af samtlige sociale udgifter napper de henved 90 mia.

Af det samlede velfærdsbudget på ca. 760 mia: 230-250 mia.


Skrevet af Frihed 1610 dage siden - Direkte link

Den er jeg med på, det var også bare ét hurtigt let overskueligt eksempel, som burde være tankevækkende og burde få også de liberale som ikke rigtig har øje for problemet med islamisk masseindvandring.

Hvorvidt dine regnestykker holder vand og nærmere efterforskning ved jeg ikke. Men jeg er ikke i tvivl om at tallene for de direkte omkosninger som følge af udlændingeloven af '83 og den efterfølgende masseindvandring som især de Radikale er skyld i, koster dansker et gigantisk milliardbeløb hvert år. Vi kunne have været meget rigere uden denne uansvarlige masseindvandring, vores skoler, hospitaler etc. kunne have været langt bedre og vi kunne have haft et langt lavere skattetryk og dermed også været mere konkurrencedygtige og derfor endnu rigere. Dertil kommer alle de ikke-økonomiske konsekvenser, de menneskelige konsekvenser af kriminalitet, vold, voldtægt etc.

Det er mærkeligt, at der ikke er en større debat og en større kritik og at især de radikale og andre medansvarlige ikke stilles til regnskab. Vi har en bunke følgagtige og uduelige medier. 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Ja, de radikale er pludselig i nøgleposition igen, men de seneste 10 år forud for 2011 sad der en regering - blårød eller rødblå - og den foretog sig simpelthen intet andet end noget småfnidder. Den havde flertal næsten hele tiden, og kunne bestemme hvad som helst.


Skrevet af NNielsen 1610 dage siden - Direkte link

Jeg synes det er trist - vore folkevalgte - intelligente eller direkte hjernedøde - er aldeles fraværende når vi taler om den økonomiske byrde indvandrere fra ikke vestlige lande belaster det danske samfund.

Det påståes at man forsøger at rydde op - og hvordan gør man så det - ja skoler, børnehaver, sygehuse, de ældre belastes.

Det skal netop ikke forståes som om disse institutioner kører upåklageligt, såfremt de bare har de økononiske midler, som de og deres politiske fortalere skriger om.

Det offentlige har glemt at de er til for borgerne.

Halvdelen beskæftiger sig med kontrol( i min ungdom var det ikke just de bedst kvalificerede der blev ansat indenfor det offentlige - resultaterne viser at dette desværre stadig er tilfældet.

Man er holdt op med at forvalte efter lovgivningen - nu forvaltes der efter de politiske milepæle .

Slendrian, politisk fusk er daglidags uden at nogen har ansvar for dette.

 

Hvorfor er det nemmere at få førtispension for en tyrkisk kvinde efter 5 år i Danmark eller en offentlig ansat end som for en endslidt 55 årig slagteriarbejder.

De radiakle bærer en stor del af skylden - de er stadig de sidste dages Hellige - men den tidligere regering bærer også en stor del af skylden - de skulle have ryddet op, da de havede muligheden - men det var åbenbart vigtigere at få Anders Fogh til et internationalt topjob.

Og hvad har vi nu en udsalggsregering i højeste gear styret af de radikale- som formentlig er den mest betydningsfulde studiekreds i Danmark - og uden for demokratisk rækkevidde


Skrevet af slettet bruger 7018 1610 dage siden - Direkte link

Udvisning tak


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

HØRT, HØRT!


Skrevet af vera madsen 1610 dage siden - Direkte link

I øvrigt mener jeg, at der i forbindelse med den såkaldte udligningslov, burde stilles krav om grundig dokumentation for begrundelsen til, og antallet af udbetalte førtidspensioner mm i de kommuner der forventer penge fra de"rige" kommuner, og at disse burde kunne stille krav om tilbageholdenhed og omtanke inden der ydes af skatteyderpenge. 


Skrevet af Bolette Pedersen 1610 dage siden - Direkte link

Blot til JVIG og N Nicolajsen vedr. konventionerne (ca. 14 timer siden som en kommentar til mig). Jeg er enig - for mig må de gerne siges op. Hellere i dag end i morgen, men det er der ikke politisk udsigt til - og det hører jeg heller ikke det parti, der diskuteres så meget lige nu, nemlig LA foreslå.

Så vi bliver nødt til at agere politisk og indrette os på, at når først folk er kommer ind i Danmark og begyndt at få vores offentlige ydelser, så er det meget, meget svært at få dem ud igen. 

Derfor bliver vi nødt til at begænse indvandringen og genindføre en grænsekontrol.


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er absolut ikke optimist hvad indvandrig og islamisering angår.

 

Mit eneste håb for, at den nuværende udvikling stopper er, at vi i fremtiden bliver vidne til et islamisk kvindeoprør.

 

Hvis vi bliver vidne til et sådan oprør, hvor muslimske kvinder vil løsrive sig for "voldsideologien", så vil islam falde fra hinanden i løbet af nogle få generationer.

 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Det er var ikke meget håb - men godt nok ikke rigtig nok - 'det arabiske forår' taget i betragtning.

Nogle få generationer? - I GUDER!

Men håbet er lysegrønt og lyserødt.

Jeg foretrækker bøgeskoven.


Skrevet af Havkatten 1610 dage siden - Direkte link

Jeg foretrækker bøgeskoven.

 

Nemlig. Alt det forvrøvlede sludder, som du og Den Danske Forening bringer til torvs, er altid helt ude i skoven.  


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

NATURLIGVIS, havkat, vil du vise én ting, der er sludder?


Skrevet af cicero 1610 dage siden - Direkte link

Tror du selv på, at indvandringen til vesten, i form af muslimer, stille og roligt vil blive en integreret del af vores samfund?

 

Nej vel? Historien fortæller os i hvert fald noget helt andet. Derfor tror jeg ikke et sekund på, at masseindvandringen vil føre til et harmonisk samfund.

 

Jeg ser islam som det alt overskyggende problem. Men jeg har et lille håb om, at muslimske kvinder en dag gør oprør (går på gaden). Vi bor i en oplyst verden, så mon ikke vi en dag ser muslimske kvinder kræve denne "frihed" som vestlige kvinder har?

 

Jeg kender selv et eksempel på en muslimsk pige som er veluddannet. Hun vil ikke vide af arrangerede ægteskaber, og muhammedanske mænd tiltaler hende ikke.

 


Skrevet af israel1948 1610 dage siden - Direkte link

@anklager

Nu ligger det altså sådan at de radikale muslimer har et trumf kort oppe i ærmet og det hedder æresdrab et par stykker af dem og alle muslimske kvinder falder til ro ikke mere oprør fra den kant, kvinder er slaver af både ill-allah, deres = mænd og drenge. 


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Det er i grunden ikke så meget det med den skalten og valten der foregår, eftersom det officielle Danmark selv har erkendt, at tildelingen af førtidspension sker på meget tilfældigt grundlag rundtom i landet, og det har kørt siden den aktive arbejdsmarkedspolitik sattes igang.

 

Det er afgørende er udsigterne med de samlede sociale udgifter. De samlede sociale udgifter vedr. ikke-alderdom udgjorde 354,39 mia. kr, i 2010, og det er 140 mia. kr mere end der brugtes på alderdom.

 

Disse 354,39 mia. kr. har Danmarks Statistik og Arbejdsmarkedsstyrelsen er kendt i 2011 og i 2012 at de ikke-vestlige forbruger 3 gange så mange af i gennemsnit i sammenligning med danskerne:

 

Så er det ren forholdsregning: Æbleeksemplet og du skal blot udskifte æbler med mia. kr. til sidst:

Der er 10 piger og 90 drenge, der skal dele 354,39 æbler, og alle pigerne skal have 3 gange flere æbler end hver af de 90 drenge.

 

Pigeantallet af 100 svarer til 10% ikke-vestlige, vi kommer ikke længere ned, når vi stryger al kamouflagen, der er lagt på med alle mulige midler gennem årene. De 90 drenge af 100 svarer til 90%, som danskerne og vestlige udgør af folketallet. 90 + 10 = 100, (90*1) + (10 * 3) = 120. Hvor mange gange kan denne deling af æblerne foregå: 354,39 / 120 = 2,953 gange 10 * 3 * 2,953 = 88,597 æbler eller milliarder til de 10 piger, og de 90 drenge kan få resten, 265,79 æbler eller milliarder, også selvom de er mange flere, men samtidig skal de hver især have 3 gange færre end hver af pigerne.

 

”Det er feminisme-stygt”. Så vidt så godt. Men piger var i denne lille udregning at ligne ved ikke-vestlige, og drengene var at ligne ved danskerne og øvrige vestlige, som nævnt. Og det var ikke noget med at få æbler, men om at forbruge sociale udgifter.

 

Prøve: 88,597 + 265,79 = 354,39 og de 10 piger får 8,8597 æbler hver, der er tre gange mere end hver dreng, der får 265,79/90 = 2,9532. Tænke sig, de fortæller os det hele indirekte, men de går ud fra vi ikke kan forholdsregning og nå til erkendelsen udgifternes deling. Meget tyder på de ikke kan selv.

 

Det var de sociale udgifter. Så kommer resten af velfærdsposter: sygehuse/lægehjælp, undervisning, uddannelser, retssystem, fængsler, o.s.v.

 

Velfærdskommissionen meldte i martsrapporten 2005, side 26, at ikke-vestlige forbrugte 3,47 gange mere velfærd i gennemsnit end danskerne. Alle velfærdsposter beløb sig til 752 mia. kr. i 2010.

Samme regneteknik som med æbler overfor viser så 225,6 mia. kr. vedr. velfærd til ikke-vestlige.

 

At det pr. automatik og ren matematisk sikkert fører til landets kollaps er ikke svært at begribe, hvis man bare kan forstå en simpel taludvikling: Her

 

Og så skal vi høre fra partipolitisk hold i kuvøsetinget, at det kan vi jo ikke gøre så meget ved, når de først er kommet og kommet på støtten. Nej, det så vi igennem de knap 10 flertalsår.

 

GUDERNE MÅ SIG FORBARME - JEG GØR DET IKKE!


Skrevet af JVIG 1610 dage siden - Direkte link

Hvis du er af den opfattelse at ikke-vestliges andel er større eller mindre end de 10% jeg har brugt her,

kan du tage denne her med flere link, der udbygger problemstillingen  : Her

 

Det vises samtidig at jeg gennem årene har begået meget forsigtige analyser, hvor der kunne være tvivl.


Skrevet af NNielsen 1610 dage siden - Direkte link

undskyld

 

men er KMH1990 almindelig dum eller bare radikal dum

 

Unge mennesker vil gerne opleve og opdage verden - desværre lever mange af disse i en anden verden,hvor de bliver plejet og vartet op - så deres opfattelse af dagligdagen er langt fra den virkelighed som alm. borgere opleverer


Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Jeg har selv været flere steder, hvor folk har været i arbejdsprøvning, så jeg har oplevet virkeligheden.


Skrevet af Mads M 1610 dage siden - Direkte link

Skriver du ikke et andet sted at du aldrig har haft et arbejde?


Skrevet af slettet bruger 834 1610 dage siden - Direkte link

Jo, det skrev han i morges, ca 10 min efter ovenstående.

Jeg har aldrig været en del af arbejdsmarkedet, så det er svært at spare op.Skrevet af slettet bruger 1681 1610 dage siden - Direkte link

Når man er i arbejdsprøvning, er det ikke på en rigtig arbejdsplads. Så er det gennem kommunen.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

12
7
10
10
11
10
12
7
12
10
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -