Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

45

Skrevet af ckh 1609 dage siden - Direkte link

Der er meget at spare ved at købe ind i Flensborg, og så skal dertil bemærkes, at priserne dér er højere end længere nede i Tyskland, sandsynligvis p.gr. af de mange ekstra danske kunder.


Skrevet af Jacob Lund 1609 dage siden - Direkte link

Ja, som sønderjyde skal man være noget lignende idiot, hvis man ikke lægger sine indkøb syd for grænsen.

 

Mindre end halv pris for bedre kvalitet = sund fornuft.

 

Men indkøbsnovicer, husk.:

 

Handl der, hvor tyskerne selv handler, glem alt om grænsebutikkerne bortset fra øl, vand og vin, det er ikke uden grund, at du aldrig ser en tysker i de butikker, priserne er i deres optik tårnhøje.


Skrevet af slettet bruger 3292 1609 dage siden - Direkte link

Helt rigtigt !

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_177 1609 dage siden - Direkte link

Men husk husk HUSK!! for pokker kontanter eller kreditkort, som almindelige tyske butikker tager imod. Jeg fik en vældig skammelig oplevelse ud af min seneste tur i ALDI dernede.

Det er desværre kun i "danskerbutikkerne" at dankortet kan bruges, og VISA, AE og mastercard var ikke gangbare. Kroner gik dog an. ;-)


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1609 dage siden - Direkte link

Yep, vi er helt holdt op med at købe vare i Danmark, vi handler 1 gang om måneden i tyskland..   Kroner og øre mæssigt spare vi ikke så meget ved det - fordi modsat når vi handlede i Danmark, købte vi kun det biligeste, og kun det mest nødvendige... Nu køber vi så bedre kvalitet, og flere varer og får langt mere for pengene..  


Skrevet af _slettet_bruger_7323 1609 dage siden - Direkte link

Det er nu lidt sjovt. Politikerne vil have os til, at bruge flere penge, men, de vil ikke sænke momsen og andre afgifter, så vi bruger flere penge i Danmark.

 

Vi bruger om året ca. 10 milliarder syd for grænsen, og vi bruger om året ca. 10 milliarder i udenlandske net burtikker. Begge med stigende tendens. Bravo Christiansborg!


Skrevet af slettet bruger 8119 1609 dage siden - Direkte link

Jeg har læst at tallet er mellem 50 og 70 milliarder. Men selvfølgelig er det i de rødes interesse at lade dette tal fremstå så lavt som muligt.


Skrevet af Tommy Jensen 1609 dage siden - Direkte link

Problemet med at handle i udenlanske netbutikker er man kommer til at betale moms alligevel -- og helt ærligt så er det vel det Engelske samfund jeg belaster når jeg køber en bog fra Amazon, så hvorfor skal jeg betale moms til den Danske stat?


Skrevet af slettet bruger 3292 1609 dage siden - Direkte link

Det kommer du heller ikke til hvis du køber i England, da de er med i EU. Man betaler ikke dansk moms når man handler i en netbutik der ligger inden for EU - kun hvis man køber i en netbutik uden for EU.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1609 dage siden - Direkte link

Som jeg forstår det hvis en netbutik handler for mere end 250 000 dkk om året, skal de iflg EU lov opkræve Dansk moms, men handler de for mindre skal de kun opkræve lokal moms...    I øverigt bliver momsen aldrig sendt til Danmark, så det er bare ekstra fortjeneste for virksomheden..

 

Så hvis man handler de små steder, eller dem som ikke direkte markedesfører til Danmark ungår man den Danske moms..

 

Men det kan være at reglerne er lavet om.


Skrevet af slettet bruger 3292 1609 dage siden - Direkte link

De kloge handler i Tyskland. Der er MANGE penge at spare på husholdningen ved at slippe for det danske regimes skatte- og afgiftshelvede.


Skrevet af Tommy Jensen 1609 dage siden - Direkte link
Ja det er populært. Fx har en af mine kammerater lige postet at han har set Villy (udenrigsministeren) syd for grænsen, igang med at købe ind. Desværre ikke noget billede til ekstra bladet, men det er jo nok ikke sidste gang han gør det.

Skrevet af _slettet_bruger_2660 1609 dage siden - Direkte link

Sidst jeg var dernede holdt der en stor bus fra det danske politi.

 

Det vrimlede ind i bussen med pansere med masser af diverse.

 

De har jo nok været på øvelse i Tyskland og så skulle proviantere på vej hjem.

 

Så selv strømerne handler i Tyskland. :)


Skrevet af Morten2006 1609 dage siden - Direkte link

Hvad angår køb af kød, er der så nogen der kan anbefale en butik i nærheden af Burg (dvs. ved Rødby - Puttgarden ruten)? Edeka måske?


Skrevet af slettet bruger 3292 1609 dage siden - Direkte link

Kan anbefale Real-butikkerne. De er generelt veludstyrede, har gode priser og et stort madudvalg. Tjek altid ugens tilbudskatalog inden I tager afsted, da der ofte er nogle gode slagtilbud - fx på smør (husk at medbringe en køletaske). http://www.real.de/


Skrevet af Badger Badger Badger 1609 dage siden - Direkte link

Der ligger både Sky og Penny med egen slagterafdeling.


Skrevet af slettet bruger 3292 1609 dage siden - Direkte link

Sky er også god, men anbefaler erfaringsmæssigt at undgå de tre afdelinger der fremgår på http://www.sky-graensebutikker.dk/ da de markedsføres som "grænsehandelsbutikker" for danskere og dermed har højere priser end i de almindelige Sky-forretninger.


Skrevet af _slettet_bruger_177 1609 dage siden - Direkte link

Kød kan faktisk med stor fordel endnu anskaffes i Danmark. Find nogen, der kender nogen, som selv har kvæg gående. 1/4 kalv er normalt til at betale direkte ved producenten, og så slipper begge parter for statens indblanding. Kvaliteten kommer gerne LANGT over, hvad man kan få i butikkerne. Metoden er desværre kun anvendelig for dem af os, som har store frysere. :-(


Skrevet af Anders Hessellund Jensen 1609 dage siden - Direkte link
Mens man så handler i Flensborg kan man også lige få klaret det årlige serviceeftersyn på bilen - til ca halv pris.

Skrevet af JohnD 1609 dage siden - Direkte link

Netop, kender flere som lige suser derned en fridag, og lige nupper et tandlæge-besøg, og sparer mellem 30 - 40 % på det også..

 

10 mia. kr. i grænsehandel?? Vil tro det reelle tal er nærmere 75 mia kr. Det var bedre vores købmænd, omsatte for det, og havde flere ansatte...

 

Men nej nej da, det ved vores højligt oplyste regering jo alt om.. ak og ve.. !!


Skrevet af Mogens Jensen 1609 dage siden - Direkte link

Stem på A socialdemokratiet og få et drligere samfund

Vi har for mange og for høje afgifter, og dyre engro led.Det er ikke "slaven" på gulvet men ledere der sidder i deres dyre palæer med al for høj løn,pension, gyldent håndtryk og al deres  store biler, frøns og hunser med "slaverne". og vil have lønnen ned så de kan få endnu mere.Det koster "slavernes" velfærd..

Fyr Folketinget og alle de dyre embedsmænd, og stop fradrag på unødvendig frøns, så bliver skatten lavere, momsen kan sættes ned og vi har igen et rigt land, for almindelige danskere.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

9
11
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16

- Annonce -

- Annonce -