Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20

Skrevet af slettet bruger 9831 1580 dage siden - Direkte link

Den største trussel mod et diktatur, er retskafne borgere.

Jo flere der kriminaliseres, jo nemmere er det at kontrollere og styre pøbelen.

Ved at kriminalisere hele befolkningen med alverdens love, så har staten en "klemme" på enhver í det her land, og kan derfor fortsætte vejen mod det endelige mål.

 


Skrevet af hans01 1580 dage siden - Direkte link

Ren propaganda, fra BT side..


Skrevet af Traemanden 1580 dage siden - Direkte link

Hans, jeg håber da ikke at BT har opfundet de 400 forurettede bilister og citater fra politiet.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1580 dage siden - Direkte link

Det er chokerende læsning, for jeg ved at man ikke er en dårlig bilist dagen efter at man indtager cannabis, ihvertfald ikke på grund af cannabis'en.

Kender det......Jeg bliver også en bedre bilist når jeg har drukket 100 bajere, men vil politiet acceptere det.....Neeeeej da....

 

Som narkoman er du måske ikke den bedste til at vurdere dine egne evner bag et rat i påvirket tilstand.

 

....

 

Nå, jeg har det sgu egentligt ret godt med at man tager kørekortet fra folk som vælger at sætte sig bag rattet i en koger og så er det sgu ligemeget om det er sprut, piller eller narkotika som de er påvirkede af.

 

 


Skrevet af Niklas H 1580 dage siden - Direkte link

Ignorant.


Skrevet af hubert 1580 dage siden - Direkte link

  Rent sludder hmadsen. Her er tale om en fuldstændig tåbelig lovændring, som betyder at billister, som har indtaget hash for 4 uger siden mister kørekortet, hvis de bliver testet. Som alkoholiker er du måske ikke den bedst egnede til at vurdere andres evner bag et ret i upårvirket tilstand( som man jo sige en person er 3-4 uger efter indtagelse af hash)


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1580 dage siden - Direkte link

Problemet er jo at mange af dem som indtager hash gør det ugentligt og dermed er de aldrig helt clean og vil derfor altid i en eller anden form være narkotikapåvirkede.

 

Der er nogen der snakker om at frigive narko og der må jeg bare sige at det er fair nok at man frigiver det og laver statslige shops hvor man kan købe det men så må man også deponere sit kørekort for jeg gider ikke bliver smadret ude i trafikken fordi et eller andet pothoved ikke fatter at man bliver lam i roen i dagevis efter man har røget hash eller det der er værre.

 

Angående den med at drikke 100 bajere og køre bil, så var der tale om såkaldt ironi....Mon det var hashtågerne der gjorde at du ikke fangede den ? Man bliver jo lidt langsom oveni af at ryge hash...


Skrevet af Niklas H 1580 dage siden - Direkte link

Du taler som du har forstand mht effekten af cannabis.

Hvorfor er det, iøvrigt, du mener, at det skal være "statslige" fremfor private shops?


Skrevet af slettet bruger 9831 1580 dage siden - Direkte link

Fordi manden er en statsforsørget lemming, der ser staten som Gud.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1580 dage siden - Direkte link

Det er meget muligt at du som stofmisbruger mener at have et bedre kendskab til effekterne af dit narkotikum men det ændrer ikke ved at reaktionsevnen er nedsat i en længere periode efter du har røget hash.

 

Jeg foretrækker statslige shops netop fordi så er der kontrol med indlevering af kørekort som så kan få's tilbage efter 1 uge med mindre man igen køber og forbruger hash.

 

Har INGEN respekt hverken for spritbilister eller narkobilister og hvis det stod til mig så indførte man nultolerance overfor begge dele...Altså nul sporbarhed af narko i blodet og en promillegrænse på 0.0 ...

 

Derudover burde man indføre en minimumsgrænse på 1 md fængsel for spritkørsel første gang og en bøde som starter ved en månedsløn og stiger kraftigt ved gentagelsestilfælde.

 

Kørsel i frakendelsesperioden skulle resultere i konfiskation af bilen første gang man bliver stoppet uanset om man så er påvirket eller ej samt en ny bøde på en månedsløn.

 

Spritbilister og narkobilister er i mine øjne lige under slim på evolutions-rangstigen.


Skrevet af Niklas H 1580 dage siden - Direkte link

Det er meget muligt at du som stofmisbruger mener...

Så nu er jeg stofmisbruger fordi jeg stiller spørgsmålstegn ved dit kendskab til effekten af cannabis, som du ikke bringer nogen som helst dokumentation for?

 

Jøsses..

 

.Altså nul sporbarhed af narko i blodet

Du mener altså at tilstedeværelsen af metabolitter bør medføre frakendelse af kørekortet?

 

Jeg foretrækker statslige shops netop fordi så er der kontrol med indlevering af kørekort

Skal værtshuse og kiosker etc. så også nationaliseres?


Skrevet af Traemanden 1580 dage siden - Direkte link

hrmadsen: respekt for at du har en mening og ytrer den, men prøv lige at læse kilde nummer to inden du gør dig klog på, hvornår en cannabisbruger ikke er i stand til at føre en bil.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Tja, det er nemt nok - don't drink, smoke, or use  and drive..

 

Du vælger enten stoffer og alkohol, eller du kører.

 

Jeg mener personligt også at grænsen burde være nærmere 0%..

 

Men jeg er også realist.

 

Problemet er bare der findes mange former for medicin der vil give dig udslag op i mod 0.02% eller 0.2 promiller.   Derfor vil en 0.0% grænse medfører at næsten alle vil få en spiritus dom på et eller andet tidspunkt.


Skrevet af kommentaren 1580 dage siden - Direkte link

Jeg bliver simpelthen nød til at rette på dig her. For du er offer for en umådelig dum misforståelse omkring hvordan man måler cannabis kontra alkohol.

 

Cannabis måles på sine THC-metabolitter i urinen, disse er hvad din krop har metaboliseret substansen til, hvorefter den ikke længere er aktiv (Da det ikke længere er THC, men en række andre stoffer som kroppen har metaboliseret THC'en til).

 

Ligesom med Cannabis måles alcohol via metabolitter, men der er en stor forskel. Den metabolit der måles på ved alcohol er meget hurtigt ude af kroppen, men det er faktisk muligt at måle alkohol i blodet op til 1 uge efter indtagelse, hvis blot man leder efter andre metabolitter end dem der testes for pt.

 

Ville du også sige at du var fuld i 4 dage efter du har drukket 1 øl? nej vel? men det kan stadig måles.

 

Faktisk ville jeg påstå at en cannabis rus er hurtigere ovre end alkohol, men så vil du vel bare kalde mig en narkoman også, baseret på dine egne fordomme og had til folk der vælger anderledes end dig. :-)

 

Folk der er ude af stand til at basere deres holdninger på dokumenterede facts, er efter min mening slim under evolutions-rangstigen og hører i samme gruppe som konspirationsteoretikkere og UFO-entusiaster.


Skrevet af Fenster 1580 dage siden - Direkte link

Kan du finde videnskabeligt belæg for dine påstande ?
Jeg ved ihvertfald at en druktur kan ødelægge top-atleters præstation i op til flere måneder, hvorimod cannabis er relativt uskadeligt (det er ikke en gift).

At du tror folk der ryger hash kører galt, tegner vidst et tydeligere billede af dine fordomme, frem for din forståelse af videnskaben, dermed sagt, at langt færre ulykker begåes af cannabispåvirkede.

Men din lyst til frihedsberøvelse over latterlige harmløse bagateller siger vidst det hele :-)


Du bliver heller ikke varigt dum og sløv af hash, eller andre psykedelika, at skyde skylden på stofferne er en handling ofte set af enten dumme mennesker, eller mennesker der ikke har prøvet stofferne, men ikke kan lide dem, pga den statslige propagandapåvirkning.


Skrevet af Traemanden 1580 dage siden - Direkte link

Jeg har nu opfordret journalist Sanne Fahnøe (forfatter til artiklen fra BT) om at deltage her, og dele sine kilder med os.

Jeg, og flere andre har forgæves søgt efter i love, regler og på justitsministeriets hjemmeside, uden at finde noget, der kan bekræfte at man kan miste kørekortet en uge efter cannabisindtagelse. Aktuel lovgivning er fra før den nuværende regering, og dermed ikke ændret pr. 1/1 2012.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

13
11
6
14
13
13
8
9
10
8
3
15
10
12
12
12
11
15
10
13

- Annonce -


Om Traemanden
Aktiv samfundsdebattør medlem af LA

Se Traemandens profil
eller
Følg Traemanden
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -