Kontakt 180Grader.dk
73

Skrevet af Jacob Lund 1368 dage siden - Direkte link

Jo da, Karin Helweg-Larsen, det er op til de danske piger, at rette ind.

 

Ligesom i alle andre af den muslimske indvandrings facetter, så er det danskerne, der har en opgave, ikke muslimerne.

 

Seniorforsker, min bare røv.

 

Er der seriøst nogen, der undrer sig hvis der dukker en dansk Breivik op her på årsdagen?


Skrevet af Matti Petersen 1368 dage siden - Direkte link

Og fra samme Karin Helweg-Larsen: "Dommere kan også have en ubevist tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng, hvor han dømmer den unge fløs fra Nørrebro"

 

 - Eller med andre ord: Den danske dommerstand er racister. Måske ikke bevidst, men det er underordnet: Det vigtige i denne sammenhæng er, at racisme kan være årsag til overrepræsentationen.

 

Jamen det bliver da festligt, om dommere fremover, for ikke at blive påklistret dette hæslige mærkat, vil være lidt mere forstående og large overfor en voldtægtsmand, skulle denne ikke være etnisk dansker.

 

Så helt enig, Jacob (Lund): Seniorforsker, min bare røv.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Vi må løse problemet; der skal kvoter for voldtægtsdømte. Det kan ikke være rigtigt, at der ikke er lige mange voldtægtsdømte danskere som fremmede...

- Annonce -


Skrevet af Lubas 1368 dage siden - Direkte link

Inden for nærmeste fremtid skal der være en 1:1 ratio mellem danske og udenlandske voldtægsforbrydere set i forhold til hvor stor en andel af den samlede befolkning de udgør. I ligestillingens tegn. Det er dommernes job.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvor er det grotesk, at vi betaler denne socialists løn. "Institut for Folkegesundheit"?! Luk lortet - NU!


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Heldigvis kan socialister og indvandrings-apologeter glæde sig over, at der i statistikkerne i fremtiden vil komme flere "danskere" som begår voldtægt. For Danmarks Statistik er så snedigt indrettet, at efter relativt kort tid, så transformeres udlændinge og fremmede i statistikkerne til at blive "danskere med dansk baggrund". Det er også sådan man er nået frem til nogle af de nonsense-statistikker om, at der i fremtiden vil være færre fremmede i Danmark.

Vi har et helt fundamentalt problem med Danmarks Statistik og den politisk manipulerende måde statistik bliver håndteret i Danmark indenfor dette område. Og de røde medier som DR slubrer det ukritisk i sig. Hvor er politikerne i denne sag? Er det for kompliceret?

Når vi har "seniorforskere" som røde Karin ansat for skattekroner til at udlægge virkeligheden, så illustrerer det, hvor slemt det står til. 


Skrevet af bjarnebinee 1368 dage siden - Direkte link

Hvorfor har BT ikke spurgt Den Danske Dommerforening om, hvad de mener om seniorfusker Karin Helweg-Larsens udtalelser?

Det er injurier og foragt for retten. Fuskeren kan da ikke rede situationen ved at tale om "ubevidst"


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Korrekt, det kunne have været interessant. Men dommerne er nu heller ikke ufejlbarlige og fortjener også ofte kriik. Men i dette tilfælde virker det bare som om den statsbetalte venstreorienterede propagandist har sat den på automatpilot.


Skrevet af bjarnebinee 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er helt enig med dig. Domstolene er ligesom politiledelsen dybt ramt af politisk korrekthed

for nu at sige det pænt. Men da dette er et angreb på domstolene for "ubevidst" racisme, så undrer det mig, at BT ikke fyrer yderligere op under artiklen ved at spørge dommerforeningen om de kan genkende dette?.


Skrevet af Smother 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Min frygt blev bekræftet. Karin Helweg-larsen er socialist.

 

Aaaah - så er hun jo lovligt undskyldt. Vi andre skal så bare filtrere hendes udtalelser med denne viden i baghovedet (læs: ignorere hende - for hun har intet at byde på).

 

Jeg kan kun ærgre mig over, at mine skattekroner går til at underholde hende og hendes evige politiseren.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1368 dage siden - Direkte link

Det forklare hendes "insanity" at Danskere skal rette sig ind, i forhold til invandrenes holdinger.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ja, det må være nemt at være "seniorforsker". Man skal blot tænde for pladespilleren og sætte den på repeat.

For pokker, hvor er det nemt at spare penge i det offentlige. Denne nasserøv af en seniorfusker burde man eksempelvis aldrig have betalt løn til. 


Skrevet af LordNacho 1368 dage siden - Direkte link

Den her er for langt ude:

Ifølge seniorforsker Karin Helweg-Larsen hos Statens Institut for Folkesundhed, der har forsket i overgreb i en menneskealder, kan der være mange grunde til, at der er flere indvandrere blandt de voldtægtsdømte end folk med dansk baggrund.

- Dommere kan også have en ubevist tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng, hvor han dømmer den unge fløs fra Nørrebro.

Det er jo fuldstændigt ubeviseligt, at der foregår noget i hovedet på dommerne, og at det er racebaseret. Desuden er folk indenfor jura ikke ligefrem ubekendte med begrebet retssikkerhed. Det er noget i stil med falsk bevisthed og anden marxistisk hokus pokus.

 

Oven i det kunne man også spørge hvor mange sager der er i det hele taget med fremmede/danske tiltalte. Eller er politiet også ubevidste racister?


Skrevet af KimH 1368 dage siden - Direkte link
Karen Helweg-Larsen får da sagt tingene ligeud, så der er ikke efterlades tvivl om, hvad problemet er. KHL er i øvrigt en person, der oftest af medierne får adgang til at udlægge teksten. Det burde jo med den kommentar være svært for hende at stå tilbage med blot den mindste troværdighed, men mon ikke medierne ringer til hende igen og giver hende taletid som "ekspert" næste gang, der er brug for en sådan. I øvrigt altid interessant at se så mange fra den ældre generation af frigjorte flippere fra 70'erne, der prædikede fri sex, kvindekamp og ret til at gå uden bh, som nu bare mener, at de unge piger er nogen tøjter, der selv er uden om det (i hvert fald, når det er en mand "af anden etnisk herkomst). Hvis det ikke var så tragisk, kunne man jo næsten grine af det.

Skrevet af Kristian L 1368 dage siden - Direkte link

@Og så skal danske piger også lære, at der er forskel på, hvordan man opfører sig overfor folk for forskellige kulturer.

 

Det er simpelthen elendig journalistik ikke at kræve en uddybning , for hvad fanden er det Karin mener ?

Skal danske piger holde afstand til indvandre drenge generelt fordi det uden for den danske kulturkreds er ok at voldtage danske piger , og hvis ikke generel kultural afholdenhed .

Så mere præcist hvilke indvandre kultur(er)er det er som udgøre denne fare ?

 

Eller er hun racist ? (!)

 

Med en menneskealder lang besiddelses af akademiske viden omkring kultural voldtægt , og som folkevalgt politiker i vores hovedstad . Så ville det være på sin plads at den langhårede BT journalist i det mindste fik , kendissen , meningsdanneren , magthaveren , ja selveste eksperten! til at forklare sig så bare han selv forstod det .

Så gjorde resten af kongeriget det jo nok også !

 

Karin skal hjem og vaske op for sin mand , hun eller høn .

For magen til forkvaklet og ondskabsfuldt sludder kan kun komme fra en kvinde som ingen åbenbart nogen sinde har bedt om at holde sin kæft og vask op !

 

Hvis nu man var en del af en af de 37 "offer familie" , og søndag sad og læste Karin og den radigale på BT , måske kun dage eller timer efter retten eller politiet fordi den ældste tøs var blevet befamlet af Muhammed og banden. .

 

Hvor henholdsvis "overpisset" og "nøgen torturagtig misbrugt" tror i så man føler sig på en skala fra "fugtig og mørbanket" og så til "Mættet og hårdt kvæstet" ? ?

 

"Gennemblødt og semi-godyl smadret" som minimum er mit bud , og med 37+-soci® domme skulle der matematisk set sidde mindst en hel offer famillie med internet der kan give os svaret . . . . .


Skrevet af madamim 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

+1000. Sådan! :-)

(Respekt)


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Vi burde jo helt bestemt have ret til at bære håndvåben. Tror dog virkningen af den genvundne frihed (som jeg desværre tror ligger umådeligt langt ude i fremtiden) på antallet af f.eks. voldtægter vil være yderst marginal. I lande med større frihed til at forsvare sig selv og naturligvis eje våben er det vist relativt sjældent at man hører om en voldtægt er blevet bremset af privatpersoner med håndvåben. Men det er da nok sket et par gange. Derudover er det en fantastisk equalizer (lighed er jo godt, hehe), at en lille kvinde pludselig er lige så stærk som den største mand, hvis hun har en pistol.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

22
2
13
28
36
31
29
22
16
3
2
41
19
8
22
14
9
11
16
43

- Annonce -


- Annonce -