Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

73

Skrevet af Jacob Lund 1607 dage siden - Direkte link

Jo da, Karin Helweg-Larsen, det er op til de danske piger, at rette ind.

 

Ligesom i alle andre af den muslimske indvandrings facetter, så er det danskerne, der har en opgave, ikke muslimerne.

 

Seniorforsker, min bare røv.

 

Er der seriøst nogen, der undrer sig hvis der dukker en dansk Breivik op her på årsdagen?


Skrevet af slettet bruger 3780 1607 dage siden - Direkte link

Min frygt blev bekræftet. Karin Helweg-larsen er socialist.

"Tværtimod valgte hun at supplere sit fuldtidsforskerjob med et tidskrævende arbejde som politiker i Regionsrådet for Region Hovedstaden, hvortil hun blev valgt for Enhedslis­ten sidste år."

Det er ufatteligt, simpelthen ufatteligt, at hun nægter at se i øjnene at mennesker fra disse kulturer måske kunne have et kvindesyn, der leder til disse forbrydelser.

Vil Karin Helweg-Larsen også påstå at det er diskrimination når udlændinge stod bag hvert eneste voldtægtsoverfald i Oslo 06-09?


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Hvor er det grotesk, at vi betaler denne socialists løn. "Institut for Folkegesundheit"?! Luk lortet - NU!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Min frygt blev bekræftet. Karin Helweg-larsen er socialist.

 

Aaaah - så er hun jo lovligt undskyldt. Vi andre skal så bare filtrere hendes udtalelser med denne viden i baghovedet (læs: ignorere hende - for hun har intet at byde på).

 

Jeg kan kun ærgre mig over, at mine skattekroner går til at underholde hende og hendes evige politiseren.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1607 dage siden - Direkte link

Det forklare hendes "insanity" at Danskere skal rette sig ind, i forhold til invandrenes holdinger.


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Man kan nu også forstå det på en anden måde. Karin Helweg-Larsen forsker i "folkesundhed" med relation til bla udrednings- og forskningsopgaver vedrørende seksuelle overgreb, se profil her. Jeg kunne godt forestille mig at hun udtaler sig med afsæt i at ville undgå voldtægter, ikke et skyldsspørgsmål, men simpelthen som en slags vejledning, lidt ligesom man kunne sige det er en dum ide at gå midt på vejen kl 3 om natten. På den baggrund har hun jo helt og aldeles ret - danske piger skal tage sig i agt og opføre sig "anderledes" ift mellemøsttyper. 


Skrevet af Rene Hansen 1607 dage siden - Direkte link

"...det er op til de danske piger, at rette ind..."

 

Og mange vil blive forbavsede over, hvor mange piger, som faktisk gerne vil det.


Skrevet af slettet bruger 7320 1607 dage siden - Direkte link

Få bedre integration, færre voldtægter og lavere kriminalitet - tving alle danske piger til at gå med burka.

 

Det er kvindens egen skyld, hvis hun bliver voldtaget, lyder argumentet.

 

Og det kommer fra en kvinde. Man forstår simpelt hen ikke, at der findes mennesker som er så blanke, så ureflekterede - og samtidig kaldes "seniorforsker". Absurd grænsende til komisk!


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Det er helt absurd vanvittigt. Vi har en masseindvandring - pivåbne grænser - af fjernkulturelle mellemøsttyper, fuldkommen ubrugelige på arbejdsmarkedet, der nyder godt af et velfærdssamfundsmæssigt slaraffenland - og så skal de oprindelige beboere, skatteyderne, gå og være bange for at gå ned i kiosken for at købe en liter mælk, som vi læste forleden, politiet kan ikke operere, boligselskaberne har givet op, folkeskolerne er en joke, indvandrere bedriver voldtægt på Danmark og danskere, bogstavligt, økonomisk, civilisatorisk...Det glade vanvid. 

 

Og løsningen er som altid flere penge til indvandrere, endnu mere åbne grænser, endnu større forståelse, endnu mereselvopofrelse fra danskernes side, endnu flere ofre for indvandrernes helt bevidste - tilsyneladende - dominanskriminalitet og nedbrydelse af statens sammenhængskraft indefra.


Skrevet af Louis B. Knockel 1607 dage siden - Direkte link

Enig, det er fuldstændig vanvittigt. Men vi finder os i det.


Skrevet af roehakker 1607 dage siden - Direkte link

Indvanderer der anekterer et andet land skal indstille sig på at vedkomne indvandrer følger landets skik og vaner ellers er det meningsløst at flytte til et andet land , hvis man bliver dømt for en kriminel handling skal der naturligvis også idømmes udvisning for livstid , dette er måden et land kan bevare sin etnisitet .


Skrevet af Matti Petersen 1607 dage siden - Direkte link

Og fra samme Karin Helweg-Larsen: "Dommere kan også have en ubevist tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng, hvor han dømmer den unge fløs fra Nørrebro"

 

 - Eller med andre ord: Den danske dommerstand er racister. Måske ikke bevidst, men det er underordnet: Det vigtige i denne sammenhæng er, at racisme kan være årsag til overrepræsentationen.

 

Jamen det bliver da festligt, om dommere fremover, for ikke at blive påklistret dette hæslige mærkat, vil være lidt mere forstående og large overfor en voldtægtsmand, skulle denne ikke være etnisk dansker.

 

Så helt enig, Jacob (Lund): Seniorforsker, min bare røv.


Skrevet af Langbalde 1607 dage siden - Direkte link

Sådan er det jo allerede!


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Vi må løse problemet; der skal kvoter for voldtægtsdømte. Det kan ikke være rigtigt, at der ikke er lige mange voldtægtsdømte danskere som fremmede...


Skrevet af Lubas 1607 dage siden - Direkte link

Inden for nærmeste fremtid skal der være en 1:1 ratio mellem danske og udenlandske voldtægsforbrydere set i forhold til hvor stor en andel af den samlede befolkning de udgør. I ligestillingens tegn. Det er dommernes job.


Skrevet af slettet bruger 3623 1607 dage siden - Direkte link

Under tallet "danskere" gemmer der sig jo også en del de fleste ikke vil betragte som danskere. Hvordan er reglen, hvis man er født i Danmark hvor den ene forælder er dansk statsborger, så bliver man betragtet som etnisk dansker?


Skrevet af slettet bruger 3983 1607 dage siden - Direkte link

Og så skal danske piger også lære, at der er forskel på, hvordan man opfører sig overfor folk for forskellige kulturer, siger seniorforsker Karin Helweg-Larsen

*******************

 

Det kan jeg da hurtigt lære de Danske piger :-D

 

Hold jer væk fra de fremmede.


Skrevet af Søren jensen 1607 dage siden - Direkte link
Ja, først peberspray i fræsset på den grimme araber så han slipper grebet og så hurtigt væk.

Skrevet af slettet bruger 3983 1607 dage siden - Direkte link

Eller et spark i nosserne :-)


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

du er primitiv. Jeg har en hammer jeg ville knalde i kraniet på vedkommende. Alle der er hjemmerøveri-truet bør have en hammer ved sin side. Min gamle mor har en hammer, mine venner er eksperter udi hammere.


Skrevet af slettet bruger 3983 1607 dage siden - Direkte link

Ja men din hammer kan politiet tage fra dig,

men de kan IKKE tage mit knæ fra mig :-)


Skrevet af slettet bruger 8261 1607 dage siden - Direkte link

Min vrede giver mig nærmest fråde om munden, når idioter bliver ved med at påstå at det er de voldtagne der har skylden, og at voldtægtsmanden altså er et uskyldigt viljeløst offer, der simpelthen blev nødt til at voldtage pga. offerets uimodståelige sexuelle tiltrækningskraft.

 

Hvordan kan nogen overhovedet forvente at blive taget seriøst, når man påstår at kvinder skal lære at der er forskel på hvordan man opfører sig overfor mænd fra andre kulturer? Når en kvinde bliver overfaldet af en tilfældig gerningsmand midt om natten på vej hjem fra byen, en gerningsmand hun aldrig før havde set eller interageret med, er det så hendes skyld? Hun skulle ikke have opført sig så provokerende, tænk engang at hun tillader sig at ville hjem midt om natten? En klar provokation, der naturligvis skal straffes med voldtægt?

 

Hvis nogen af disse politisk korrekte apologister, disse dhimmi, der forsøger at give kvinderne skylden for at de blev ofre, hvis nogen af de selv skulle blive udsat for voldtægt eller anden kulturberigelse, vil jeg græde særdeles tørre tårer.

Hvis nogen af deres egne døtre skulle få den skæbne, vil jeg græde for dem, for døtrene skal ikke holdes skyldige for deres forældres idioti, men min finger vil pege meget klart på forældrene, og jeg vil spørge dem vis er skylden?

 

Hver eneste stemme for en fortsat indvandring fra disse kulturer der åbenlyst ringeagter kvinder og andre mennesker i det hele taget, er en stemme for fortsatte overgreb mod kvinder, en stemme for fortsatte angreb på andre minoriteter, seksualiteter og religioner, som af disse hadefulde indvandrere betragtes som urene.

En stemme for fortsat indvandring for disse kulturer er en stemme for mere had, mere vold, mere undertrykkelse, mere voldtægt, mere frygt.

 

Åbne grænser? Lukkede kasser? Luk røven!

 

Vågn op og SE på hvad der sker i vores samfund.

 

Hvor mange hundrede, hvor mange tusinde enkelstående tilfælde skal der til, før vi holder op med den latterlige politiske korrekthed, og SMÆKKER døren til den kultur der i den grad ringeagter vores?

HVORFOR skal vi lukke folk ind der med en sådan overbevisende frekvens forsøger at bekæmpe den frihed og det frisind der plejede at være vores vartegn?

 

Åbne grænser for kulturelt kompatible er fint - men kritikløst åbne grænser er lig med tomme hoveder.


Skrevet af madamim 1607 dage siden - Direkte link

+1000. Sådan! :-)

(Respekt)


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Heldigvis kan socialister og indvandrings-apologeter glæde sig over, at der i statistikkerne i fremtiden vil komme flere "danskere" som begår voldtægt. For Danmarks Statistik er så snedigt indrettet, at efter relativt kort tid, så transformeres udlændinge og fremmede i statistikkerne til at blive "danskere med dansk baggrund". Det er også sådan man er nået frem til nogle af de nonsense-statistikker om, at der i fremtiden vil være færre fremmede i Danmark.

Vi har et helt fundamentalt problem med Danmarks Statistik og den politisk manipulerende måde statistik bliver håndteret i Danmark indenfor dette område. Og de røde medier som DR slubrer det ukritisk i sig. Hvor er politikerne i denne sag? Er det for kompliceret?

Når vi har "seniorforskere" som røde Karin ansat for skattekroner til at udlægge virkeligheden, så illustrerer det, hvor slemt det står til. 


Skrevet af bjarnebinee 1607 dage siden - Direkte link

Hvorfor har BT ikke spurgt Den Danske Dommerforening om, hvad de mener om seniorfusker Karin Helweg-Larsens udtalelser?

Det er injurier og foragt for retten. Fuskeren kan da ikke rede situationen ved at tale om "ubevidst"


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Korrekt, det kunne have været interessant. Men dommerne er nu heller ikke ufejlbarlige og fortjener også ofte kriik. Men i dette tilfælde virker det bare som om den statsbetalte venstreorienterede propagandist har sat den på automatpilot.


Skrevet af bjarnebinee 1607 dage siden - Direkte link

Jeg er helt enig med dig. Domstolene er ligesom politiledelsen dybt ramt af politisk korrekthed

for nu at sige det pænt. Men da dette er et angreb på domstolene for "ubevidst" racisme, så undrer det mig, at BT ikke fyrer yderligere op under artiklen ved at spørge dommerforeningen om de kan genkende dette?.


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Det er da indlysende. Flere indvandrere bliver dømt for f.eks voldtægt, kan du overhovedet finde et bedre - og mere ugendriveligt - bevis på at domstolene er partiske og kryptoracistiske?? 


Skrevet af slettet bruger 3552 1607 dage siden - Direkte link

De gode gamle søforklaringer, instituionel racisme og socioøkonomiske faktorer.


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Ja, det må være nemt at være "seniorforsker". Man skal blot tænde for pladespilleren og sætte den på repeat.

For pokker, hvor er det nemt at spare penge i det offentlige. Denne nasserøv af en seniorfusker burde man eksempelvis aldrig have betalt løn til. 


Skrevet af LordNacho 1607 dage siden - Direkte link

Den her er for langt ude:

Ifølge seniorforsker Karin Helweg-Larsen hos Statens Institut for Folkesundhed, der har forsket i overgreb i en menneskealder, kan der være mange grunde til, at der er flere indvandrere blandt de voldtægtsdømte end folk med dansk baggrund.

- Dommere kan også have en ubevist tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng, hvor han dømmer den unge fløs fra Nørrebro.

Det er jo fuldstændigt ubeviseligt, at der foregår noget i hovedet på dommerne, og at det er racebaseret. Desuden er folk indenfor jura ikke ligefrem ubekendte med begrebet retssikkerhed. Det er noget i stil med falsk bevisthed og anden marxistisk hokus pokus.

 

Oven i det kunne man også spørge hvor mange sager der er i det hele taget med fremmede/danske tiltalte. Eller er politiet også ubevidste racister?


Skrevet af slettet bruger 8261 1607 dage siden - Direkte link

Så enten mener hun at dommeren dømmer fløsen FORDI han er fra nørrebro, hvilket må siges at være på grænsen til det injurierende... og måske endda på den gale side af grænsen.

Eller hun mener at der er skyldige der slipper fordi de har en pænere baggrund.

 

Så enten er hun igang med at udspy injurier imod den danske dommerstand, eller hun er enig i at i massevis af de fremmede altså bliver fundet skyldige i voldtægt med god grund. At andre skyldige evt slipper for dom, gør ikke de skyldige der bliver dømt mindre skyldige.

 

Måske vi skal tage brillerne på, og lægge nærsynet bag os - se på norge og sverige, de har også nogle fine statistikker for voldtægt... I Osle f.eks er det blevet så slemt at de har skåret offentlige buske og hække ned, samt opfordret kvinder til aldrig at færdes alene.

 

Jeg har en anden idé.

 

Giv danskere med pletfri strafattest lov og ret til at bære et håndvåben.

Så bliver stigningen af voldtægt hurtigt et hendøende problem.

 

Personligt ser jeg hellere en brat stigning i antallet af døde voldtægtsforbrydere, end jeg ser een eneste kvinde udsat for voldelig voldtægt af en fremmed i natten, alene fordi hun er kvinde og af en anden tro end gerningsmanden. (f.eks troen på at hun kunne få lov at færdes frit og sikkert i det land hun er født i.)

 

Uanset hvor mange steroider en gerningsmand har taget, og uanset hvor meget jern han har løftet, uanset hvor mange år han har gået til boksning - så er jeg temmeligt sikker på han ikke er skudsikker.

Dermed bliver gerningsmænd nødt til at tage det seriøst når en kvinde siger nej, hvis de vil have chancen for at lave flere fejltrin i deres forgæves liv.


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Vi burde jo helt bestemt have ret til at bære håndvåben. Tror dog virkningen af den genvundne frihed (som jeg desværre tror ligger umådeligt langt ude i fremtiden) på antallet af f.eks. voldtægter vil være yderst marginal. I lande med større frihed til at forsvare sig selv og naturligvis eje våben er det vist relativt sjældent at man hører om en voldtægt er blevet bremset af privatpersoner med håndvåben. Men det er da nok sket et par gange. Derudover er det en fantastisk equalizer (lighed er jo godt, hehe), at en lille kvinde pludselig er lige så stærk som den største mand, hvis hun har en pistol.


Skrevet af KimH 1607 dage siden - Direkte link
Karen Helweg-Larsen får da sagt tingene ligeud, så der er ikke efterlades tvivl om, hvad problemet er. KHL er i øvrigt en person, der oftest af medierne får adgang til at udlægge teksten. Det burde jo med den kommentar være svært for hende at stå tilbage med blot den mindste troværdighed, men mon ikke medierne ringer til hende igen og giver hende taletid som "ekspert" næste gang, der er brug for en sådan. I øvrigt altid interessant at se så mange fra den ældre generation af frigjorte flippere fra 70'erne, der prædikede fri sex, kvindekamp og ret til at gå uden bh, som nu bare mener, at de unge piger er nogen tøjter, der selv er uden om det (i hvert fald, når det er en mand "af anden etnisk herkomst). Hvis det ikke var så tragisk, kunne man jo næsten grine af det.

Skrevet af _slettet_bruger_9899 1607 dage siden - Direkte link

Mens de radikales retsordfører Jeppe Mikkelsen, mener at det kræver en lang integrationsindsats at stoppe problemet.

Skal kvinderne så bare lukke øjnene og tænke på noget rart indtil Jeppe Mikkelsen og de radigale bliver færdige med deres integrationsprojekt?

 

Umiddelbart virker det ligetil at fjerne ca halvdelen af voldtægtssagerne..


Skrevet af slettet bruger 9667 1607 dage siden - Direkte link

35 procent af de indsatte i fængsler og arrester har anden etnisk baggrund end dansk. 16 procent er indvandrere, 6 procent er efterkommere, og 13 procent er udlændinge uden tilknytning til Danmark.

 

Kilde Kriminalforsogen 2012

 

http://www.kriminalforsorgen.dk/Default.aspx?ID=422

 

Indvandrere og efterkommere udgjorde i alt 585.587 personer 1. april 2012.

 

Indvandrere og efterkommere 1 April 2005   270.133 personer

 

Kilde  dst.dk

 

Hvis man kender til procent regning, viser fremtiden kun problemer for Danmark.


Skrevet af Louis B. Knockel 1607 dage siden - Direkte link

Den jævne, betalende dansker må konstatere, at han/hun snart står helt op til halsen i noget brunt og boblende, som vist ikke er chokoladebudding. Hvem har tænkt sig at gøre noget ved problemet? 

 

Svar: Foreløbig ingen.

 


Skrevet af slettet bruger 8261 1607 dage siden - Direkte link

En del af problematikken er at det ikke engang er lovligt at diskutere problemet åbent.

Man skal hele tiden pakke sine meninger ind, således at Zenias stormtropper ikke kommer efter een med rascimeparagraffen i hånden.

Politisk korrekthed er blevet lovpligtigt, og ethvert forsøg på seriøs debat saboteres derved.

 

Når det er ulovligt at snakke om problemet, vil det i sidste ende føre til selvtægt.

 

Hvis vi får en dansk Breivik, placerer jeg ansvaret hos Zenia og hendes åndsfæller.


Skrevet af Kristian L 1607 dage siden - Direkte link

@Og så skal danske piger også lære, at der er forskel på, hvordan man opfører sig overfor folk for forskellige kulturer.

 

Det er simpelthen elendig journalistik ikke at kræve en uddybning , for hvad fanden er det Karin mener ?

Skal danske piger holde afstand til indvandre drenge generelt fordi det uden for den danske kulturkreds er ok at voldtage danske piger , og hvis ikke generel kultural afholdenhed .

Så mere præcist hvilke indvandre kultur(er)er det er som udgøre denne fare ?

 

Eller er hun racist ? (!)

 

Med en menneskealder lang besiddelses af akademiske viden omkring kultural voldtægt , og som folkevalgt politiker i vores hovedstad . Så ville det være på sin plads at den langhårede BT journalist i det mindste fik , kendissen , meningsdanneren , magthaveren , ja selveste eksperten! til at forklare sig så bare han selv forstod det .

Så gjorde resten af kongeriget det jo nok også !

 

Karin skal hjem og vaske op for sin mand , hun eller høn .

For magen til forkvaklet og ondskabsfuldt sludder kan kun komme fra en kvinde som ingen åbenbart nogen sinde har bedt om at holde sin kæft og vask op !

 

Hvis nu man var en del af en af de 37 "offer familie" , og søndag sad og læste Karin og den radigale på BT , måske kun dage eller timer efter retten eller politiet fordi den ældste tøs var blevet befamlet af Muhammed og banden. .

 

Hvor henholdsvis "overpisset" og "nøgen torturagtig misbrugt" tror i så man føler sig på en skala fra "fugtig og mørbanket" og så til "Mættet og hårdt kvæstet" ? ?

 

"Gennemblødt og semi-godyl smadret" som minimum er mit bud , og med 37+-soci® domme skulle der matematisk set sidde mindst en hel offer famillie med internet der kan give os svaret . . . . .


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1607 dage siden - Direkte link

Surprice surprice.


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Ja, man sidder jo som Karina Lorentzen hensat i chok ;-)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

5
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16
12

- Annonce -

- Annonce -