Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

3

Skrevet af Maja Mejlby Larsen 60 dage siden - Direkte link

sjovt, jeg blev nu udenlandsk dansker, fordi jeg ikke kunne se hvordan jeg skulle spare op til min pension,( da jeg jo nok ikke kan få offentligt pension til den tid) samtidig med at jeg skulle betale så høj en skat,

- og lige betale for privatskole til mine børn, da folkeskolerne i Danmark ikke længere kunne betegnes som andet end en slåskamp arena for adhd og udenlandske børn.

- samtidig med at jeg også lige måtte betale for privatsygehus for at få almindelig normal pleje, hvor jeg ikke risikere MRSA, ligesom på de offentlige sygehuse,

- og derudover betale for privat børnehave fordi jeg ikke længere ville finde mig at mine børn blev gennembanket af små udenlandske krapyler der prøvede at slå dem ihjel, imens de 2 pædagoger passede de andre 90 børn i den offentlige børnehave

- imens jeg tog på arbejde med verdens dyreste offentlige transport.

- og min mor boede på et offentligt plejehjem hvor hun kom i bad en gang her 14, dag og fik skiftet hendes ble en gang om dagen.

- Og min søster der var slidt ned til sokkeholderne som SSH'er ikke kunne få den førtidspension hun havde krav på, da der jo skulle bruges penge på udenlandske folk der dasede den af derhjemme hele deres liv. 

 

Men at flygte fra min skattegæld (som jeg ikke har) var nu ikke en af grundene. 

Men det er måske kun mig, jeg skal jo ikke kunne tale for alle de andre....

 

Indse det inden det er for sent, og det er jer det går ud over: 

I betaler verdens højeste skat og gebyrer og afgifter, for en velfærd der aldrig kommer jer til gode i bedste fald, og i værste fald kun eksisterer på papiret. Men den dag I får brug for denne velfærd, vil I opdage at den er ikke-eksisterende. 

Tag det fra en udenlandsk dansker: 

Jeg har aldrig fortrudt at jeg flyttede ud af landet. Kun at jeg ikke flyttede før.

Jeg har aldrig haft så mange penge til mig selv.

Jeg har aldrig haft så mange muligheder når det gælder jobs.

Jeg har aldrig set mine børn have det så godt i skolen og børnehaven som nu.

Jeg har aldrig kunne spare så meget op til pension som nu.

Jeg har aldrig haft så meget og så god velfærd som jeg har nu i mit nye land, der tænker på deres egne beboere før de tænker på folkene fra MESAP landene..... 

Og vigtigst af alt: Jeg har ikke - som kvinde - følt mig så tryg når jeg går på gaden, som nu. 

At nogle stadig tror nok på at noget parti i Danmark kan rydde op i landet, og få det op at stå, er mig en gåde. 


+1 Skrevet af Torben Nielsen 59 dage siden - Direkte link
Tak for dit lange indlæg. Jeg påstår på ingen måde, at du har snydt i skat. Men du har dog nydt godt af samfundsindretningen i Danmark. Dine penge er jo ikke opstået ved, at du personligt har dyrket roer til salg, går jeg ud fra. Tro mig, jeg kender en del, hvis eneste formål i livet synes at have været at rage til sig. På alle måder og uanset, hvem der måtte betale for det. Og så flytte til skattely, hjulpet af smarte advokater. Deres opførsel minder lidt om Scrooge i Dickens, et juleeventyr. Jeg har selv betalt kæmpeskat, som jeg aldrig får tilbage. Måske gik det galt for Danmark, da flere og flere blev egoister, i stedet for at stå sammen og kæmpe for fællesskabet. Du er nok ikke enig, men vi kommer nok ikke videre. Lev vel på Costa del Sol! For du kommer vel ikke tilbage for at udsuge lidt mere, når du bliver gammel og syg, vel.

Skrevet af Hans Nielsen2 50 dage siden - Direkte link

Bare rolig. Så snart Maja skal have udført en dyr hospitalsindlæggelse og operation, er hun tilbage i Danmark med det vuns.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

14
9
6
7
11
10
7
5
7
8
16
8
15
10
13
12
9
14
12
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -