Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Rikke Jakobsen 1578 dage siden - Direkte link

Dette er endnu et eksempel på systemets magtfuldkommenhed over individet for vores skattekroner. Det er overgreb som disse på landets svageste borgere, som ingen mulighed har for at blive hørt, der bør sætte skatteborgerne i bevægelse. 


Skrevet af _slettet_bruger_560 1578 dage siden - Direkte link

Nej, der er intet at udsætte på plejefamillien. Blot det faktum at de altså kun vil tage vare på pigen mod betaling. Havde de tilbudt at gøre det gratis, eller havde der været tale om en helt almindelg famillie med egne børn, ville jeg være enig i "systemet" skulle blande sig uden om og lade pigen være hvor hun var.

 

Dette er for mig at se ikke den almægtige kommune der bare kommer og fjerner et tilfældigt barn fra et tilfældigt hjem, sådan....bare fordi. Selvom du forsøger at få det til at lyde sådan. Det er, som du selv påpeger, langt mere kompliceret end den korte svada om politistat du serverer.

 

Og hvad så om barnet råber og skriger? Skulle det nu være et kriterium for om børn må fjernes? Pladder og følelsesargument.

 

Drop nu den offerretorik og kald tingene det de hedder. En tvangsfjernelse er ikke en kidnappning. Selvom der er ligheder så er det to vidt forskellige ting. Og det ved du jo godt.


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1578 dage siden - Direkte link

Jeg ser ikke problemet i at barnet skal væk fra plejefamilien og anbringes et andet sted. Det er metoden jeg finder problematisk. Man kunne jo starte med at snakke med plejefamilien og så findeen ordentlig måde, at lade overdragelsen finde sted på. Der er ingen til at sikre at barnet vil være modvilligt til at hjælpe sig selv. Den fremgangsmåde der er vist i videoen, kan kun føre noget dårligt med sig i fremtiden for det barn.

 

Jeg kunne forstå denne fremgangsmåde, hvis den familie, barnet blev fjernet fra mishandlede barnet, men dette er ikke tilfældet. Det har kommunen også sagt.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kristian Kragh 1578 dage siden - Direkte link

Amys adoptivforældre ønsker ikke at medvirke i artiklen. I en udtalelse skriver de blandt andet: 'Vi genkender på ingen måde Politikens udlægning af sagen. For at beskytte vores familie, ønsker vi ikke, at sagen skal udspille sig i medierne. Vi elsker vores datter og samarbejder med relevante myndigheder'.

Anbringelses-sager er ofte, om ikke altid, smertefulde og komplekse.

Denne sag, hvor pigens biologiske familie er fra Afrika, synes endda ekstra kompleks.

 

Artiklen i Politiken lugter af parts-indlæg, hvor sagen i helt overvejende grad skildres fra plejefamiliens side.

På det grundlag mener jeg, man skal være varsom med at komme med meget bombastiske udsagn om denne specifikke sag.

 

Generelt er der vel ingen tvivl om, at kommunen har stor magt i anbringelses-sager og hvem har overblik over hvor ofte kommunen optræder magtfuldkomment - også når kommunen fjerner børn fra svage biologiske forældre (og de biologiske forældres netværk), som ikke har ressourcer til et sådan setup med video-dokumentation fra kamera-1, kamera-2 m.m., som plejefamilien i denne specifikke sag.

 


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1578 dage siden - Direkte link

Det er som nævnt i dette svar ovenfor ikke selve det at barnet skal flyttes der er problemet. Det er den måde, det er foregået på, der er.


Skrevet af slettet bruger 1241 1578 dage siden - Direkte link

Sagen er kun fremstillet fra den ene parts side.

 

Det er et for tyndt grundlag at bedømme de stedfunne begivenheder på.

 

Mht. videoen, så husk på den ikke ville have fået en lignende mediedækning hvis pigen havde fulgt med uden fysisk modstand, f.eks. som følge af resignation overfor overmagten. Men det ville da have været måske endnu mere skadeligt for hende at være bragt i en sindstilstand af opgivelse.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

13
11
5
14
13
13
8
9
10
8
3
15
10
12
12
12
11
15
10
13

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -