Kontakt 180Grader.dk
49

Skrevet af Smother 1192 dage siden - Direkte link

Smid dem i Østersøen og lad dem svømme hjem.


Skrevet af LeeKuanYew 1192 dage siden - Direkte link

Umuligt at sende dem til afsoning i hjemlandet.

Ifølge en EU-aftale fra 2008 skulle det i dag være muligt at sende blandt andet østeuropæiske kriminelle til afsoning i deres hjemland.

 

Aftalen skulle have været implementeret i EU-landenes lovgivning sidste år, men hidtil er Danmark stort set det eneste land, der har gennemført det.

 

Det er fucking 4 år siden nu! Hvorfor finder vi os i det fra de andre lande? Hvor er vores stemme i EU? Jens Rohde din skide EU-lakaj. 

 


Skrevet af hammerlein 1192 dage siden - Direkte link

Send dem til Bruxelles med samt regningen. Mon ikke det kunne få en politiker eller 2 til at rejse sig???

- Annonce -


Skrevet af Per T 1192 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

.....og hvordan kan modstanderne af at lukke den Dansk-Tyske grænse med kontrolposter så lige forklare "at der ikke er nogen påviselig forøgelse af kriminalitet begået af østeuropæere".

 

Hvor mange kører på arbejde uden at låse døren? Vel formodentlig kun dem der glemmer at låse. Hvorfor må vi så ikke "låse døren" i Padborg og Kruså så vi kan være trygt i eget hjem?

 

Er de "åbne grænser" en slags "tak for sidst" til os der bor tæt på grænsen og dermed handler dernede i stedet for at betale danske afgifter? Jeg begynder at tro det...


Skrevet af Kurt Birk 1192 dage siden - Direkte link

Per, der er også feminister der hader danske mænd så meget at de ønsker en fremmed indvandring - netop for at danske mænd ikke skal gå rundt og føle (mene) at Danmark, med kvinder og børn, er deres land.

Feminister omfatter både mænd og kvinder og de findes især på humanistiske grene af universiteterne.


Skrevet af Gold Standard 1192 dage siden - Direkte link

Giv danskerne retten til at forsvare deres eget liv og ejendom tilbage - det vil sige tillad folk at have skydevåben derhjemme. I dag er den "værste" konsekvens for disse folk hvis de bliver taget et spa-ophold i Vestre Fængsel - som de ovenikøbet får lommepenge for. Så det er bare en win-win situation.Hvis der derimod er en reel risiko for at blive pumpet fuld af bly, hjemme hos fru Hansen, går cost-benefit analysen pludselig ikke længere op. Selv for en litauer er det ikke det værd at dø for at nappe en iPhone og DVD afspilleren.


Skrevet af Nevi 1192 dage siden - Direkte link

Det er jo sandt at Danskerne er vold naive.Og så længe der er den indstilling i folketinget, der stadig taler om dejlig mangfoldighed,mange farver,multietnisk skønhed og der skal være plads til alle..blah blah etc,vil vores lille (allerede tydeligt decimerede) fædreland blive så udnyttet,at vi absolut ikke er noget rigt land mere.Vores politikere har tilsyneladende et helt andet indtryk af indvandrede Somaliere,Palestinænsere og Tyrkere osv,end gennemsnits Danskeren.

De skulle tvinges til at bo ved siden af en masse muslimer,så kan det være piben pludslig får en helt anden skinger lyd.:)


Skrevet af hammerlein 1192 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tror du bliver nød til at true med at tage taburetten.

 

Ja det har du sgu nok ret i, men der bliver det lidt sværere. Desværre.:-))

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

32
11
14
22
24
23
16
29
29
20
15
17
25
27
11
21
15
17
8
21

- Annonce -


- Annonce -