Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

24

Skrevet af Christian Frederiksen 1609 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig kan det ikke bruges som et bevis for noget som helst - men jeg har brugt "lykkepiller". Nu bruger jeg dem ikke mere. Og jeg føler mig hverken sindssyg, afhængig eller noget som helst.


Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1609 dage siden - Direkte link

Du har ret, Christian Frederiksen. Men hemmeligheden ligger i serotonin omsætningen. Du har så tilsyneladende enten haft en depression, fået en ganske lille dosis, eller fået midlet i en begrænset periode, som ikke har skadet dig. 

Problemerne opstår, når man giver midlerne til mennesker, der ikke har brug for dem, sådan som de fandt ud af i Dachau og under Mk-Ultra. Og især hvis de gives i overdosis, hvilket de ofte gør.


Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1609 dage siden - Direkte link

Og Christian Frederiksen. Her er hemmeligheden:

"I hjernen produceres serotonin, som forskerne mente, kunne medføre depression,
hvis der var for lidt.

Hjernen har omkring 100 milliarder neuroner (nerveceller).
Inden i dem findes såkaldte axoner, der er små ”ledninger”, som serotonin suser
igennem. For enden af neuronet findes en udløber, dendritten, som serotonin
springer ud igennem. Det sted hvor neuronerne mødes kaldes synapsen, der er en
lille kløft, kaldet den synaptiske kløft, som serotoninen springer over for at
blive opfanget af neuroner på den anden side af kløften, så det kan suse
videre. I springet dannes et stofskifteprodukt kaldet serotonin 5 HIAA, som der
ikke må komme for meget af i hjernen, da forsøg har vist, at for meget 5 HIAA
medfører depression, angst, psykoser, aggressioner eller hallucinationer ."

Når du ved det, kan du selv regne ud, hvad der sker, hvis du ikke har brug for pillerne eller får overdosis. Så skabes der for meget serotonin 5 HIAA, og det er her, hemmeligheden bag fremstillingen af sindslidende ligger.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_7796 1609 dage siden - Direkte link

Relevant: http://www.180grader.dk/Video/the-story-of-your-enslavement-1


Skrevet af Juhl HH 1609 dage siden - Direkte link

I anledning af det danske EU formandskab 2012, interviewer Snuff Street Journal menneskerettighedsadvokat Claus Bonnez der udtaler at de danske domstole systematisk overtræder menneskerettighedskonventionens artiklel 5, i forbindelse med den juridiske sagsbehandling af danske psykiatriske patienter.

See Documentary with subtitles in: dansk, Deutsch, English, français

http://snuffstreetjournal.com/manipulations-in-the-danish-courtrooms/ 


http://snuffstreetjournal.com/wp-content/uploads/2012/05/Aktindsigt-Arbejds-tilsynet-Risskov-Universitets-Hospital-4-sider-komprimeret.pdf


Skrevet af slettet bruger 9244 1609 dage siden - Direkte link

Hver gang nogle læger har fundet på at udskrive psykofarmaka til mine nære, har jeg altid sagt, at de ikke må tage den.

 

Jeg hader hvordan man på et par måneder ser ens ven eller nære, blive zombie, opslugt af psykiatrien og dens løgne om at man er syg.

 

Er enig i at ingen mennesker er syge, men accepten er til stede, folk vil jo gerne sygliggøres. Et råb om hjælp.

 

Har selv indtaget flere af de stoffer du nævner, og har altid følt mig mere afklaret med mit liv efterfølgende. Måden fx psilocybin, meskalin og LSD åbner op for ens indre, gør at man virkelig kan se hvad det er man som menneske behøver at ændre for at, komme tæt på sig selv igen.

 

Jeg tror der er stor forskel på præperater som SSRI og så full blow psychedelic experiences.

 

Det ene behandler, det andet hæmmer din udvikling.

 


Skrevet af Jimmi K 1609 dage siden - Direkte link

Interessant, Hvilke kurser i dianetik, efter L. Ron Hubbards metodologi skal folk så tage istedet????


Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1609 dage siden - Direkte link

Fin lille film Christoffer G. Thomsen. Den illustrerer problematikken meget godt.

 

Pladdrepade: meskalin, LSD og "lykkepiller" virker på samme måde, men "lykkepiller" er ikke så stærke som meskalin og LSD. Nogle mennesker mener dog, de får det godt og et "løft" med "lykkepiller", hvorimod andre får det ganske rædselsfuldt. Sidstnævnte i reglen fordi de ikke har brug for pillerne, der jo udskrives mod hvad som helst og til hvem som helst. Herved er der tale om en overmedicinering, som skaber for meget serotonin 5 HIAA i hjernen, hvorved de beskrevne tilstande opstår.I de tilfælde udskrives så bare en højere dosis, hvorved zombiestadet indtræffer.

Det hele er kun et kæmpe eksperiment med levende menneskers hjerner og et håb fra psykiatrien om at skabe skizofrene, så de kan lege lidt med antipsykotisk medicin, som bliver medicinalindustriens næste store satsning, så psykiatrien måske kan løse skizofreniens gåde, hvilket aldrig er lykkedes dem.

 

Jimmy K: Jeg forstår ikke, hvad du mener. I stedet for hvad? I stedet for piller der kan gøre dem sindssyge, fordi de er kede af, at Piphans faldt død ned fra pinden i sit bur? Det burde ikke være nødvendigt at behandle nogen mennesker for det, hverken med psykofarmaka eller Ron Hubbard.


Skrevet af slettet bruger 8119 1609 dage siden - Direkte link

Livet er hårdt og man skal have sin del tæsk. Der er ingen mirakel piller uden bivirkninger og man skal altid overveje om der er andre måder at løse sine problemer, end at tage medicin. Det bør være sidste udvej.


Skrevet af Juhl HH 1609 dage siden - Direkte link
Hjælp til depressionsbehandling stopper ved 37 år http://politiken.dk/indland/article822353.ece

Skrevet af rene51 1609 dage siden - Direkte link

ja, det er så stor et bedrag, at den almindelige dansker har svært ved at tro det - men ved at focusere på de mennesker, der lider af bivirkningerne, er det muligt at forstå det.


Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1609 dage siden - Direkte link

Nej, der findes ingen mirakelpiller, og det er et stort bedrag, hvor man lokker mennesker til at indtage stoffer, som beviseligt er skadelige for dem.

Det er en forbrydelse så stor, at den almindelige dansker slet ikke kan rumme det. Det er ligesom under WWII. Mange vidste kz-lejrene eksisterede, og at der nok foregik noget skummelt, men alle lukkede øjnene for det. Det gjorde de også, da forbrydelsen blev afsløret. Det var så voldsomt, at almindelige mennesker blev rystede i deres grundvold. Det vil de også blive, når psykiatriens forbrydelser engang bliver afsløret. En forbrydelse som i dag er større end Dachau, Bluebird, Artichoke og MK-Ultra tilsammen, da eksperimentet i dag omfatter alle borgere i de vestlige lande. Børn som voksne, og ofrene tælles i millioner på verdensplan - i tusinder i Danmark.


Skrevet af Sigrid Bluhme 1609 dage siden - Direkte link

Lykken er ikke ''lykkepiller''. Et familiemedlem, der hopper på den giftvogn, er et mistet familiemedlem. Forslag: Fjern alle tilskud til medicin, der ikke er direkte livsnødvendig. Hvis vi selv skal til lommerne og betale for medicin-giften, så vil mange sikkert takke nej tak.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

9
11
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16

- Annonce -

- Annonce -