Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

34

+1 Skrevet af ino 283 dage siden - Direkte link

Det er da altid et fremskridt at lastbilen denne gang ikke bevidst kørte i menneskemængden. Det gjorde lastbilen i Nice som bekendt.


+8 Skrevet af Erlend Ottar 283 dage siden - Direkte link

‘Lastbil påkører soldater’

I det hele taget er DR retorik noget tvetydigt noget. De seneste dage, har DR omtalt både Breivik og Dylann Roof som MASSEMORDER. Det er jeg helt enig med dem i. Det er det de er. Men når det kommer til de muslimske massemordere i Berlin og Nice, bliver de omtalt som GERNINGSMÆND.

Hvad fanden er det for noget. Damage control. Forsøger man bevidst, at dæmpe retorikken, når det handler om muslimer? Er det den samme censur og samarbejdspolitik, som blev udøvet under besættelsen i 1940/45.

Til sidst en lille solstråle historie fra DR. Jeg ved ikke om jeg skal le eller græde. Men sat på spidsen, kunne man argumentere for, at den danske stat var begyndt, at uddanne terrorister.

http://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/succesprojekt-bliv-lastbilchauffoer-og-laer-dansk


+4 Skrevet af Holm 282 dage siden - Direkte link

Forsøger man bevidst, at dæmpe retorikken, når det handler om muslimer?

 

Det og så de apologetiske kampagner for islam og muslimer er efterhånden så tydelige at nogen burde afdække hvem og hvad der sidder og trækker i trådene i propaganda senderen DR.

- Annonce -

- Annonce -


+5 Skrevet af ckh 283 dage siden - Direkte link

Det er i det hele taget en skamplet på public service tanken, at man ikke kan udtrykke sandheden med det samme. Her er hvad der skulle være sagt: Endnu en muslimsk terrorist kørte en lastbil ind i ............... o.s.v.


Skrevet af Peter Hankat 282 dage siden - Direkte link

Jeg hørte DdR P1 i bilen, og blev positivt overrasket over at de fortalte at en pestilensisk lastbilchauffør havde kørt over fortovet og direkte ind i en gruppe israelske soldater.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

8
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16
12

- Annonce -

- Annonce -