Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

26

Skrevet af roehakker 1607 dage siden - Direkte link

Forbyd Islam i Danmark , Islam er en religion for negroide .


Skrevet af hammerlein 1607 dage siden - Direkte link

Grundlovsstridig er den jo. Organisationer der virker ved vold osv.


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Det er revnende ligegyldigt. Komplet irrelevant. Det er dybt uinteressant hvad muslimer render rundt og laver eller gør ved hinanden, det er kun interessant - og vedkommende - når det går ud over os andre. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jesper Ørsted 1607 dage siden - Direkte link

Det er jo desværre dét det også gør. Hvis musserne kan slippe afsted med den slags mod hinanden i et vestligt land, så er næste skridt at gøre det mod de vantro (os andre!).


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

"Slippe afsted med", fik de ikke livstidsstraf?

 

Jeg synes 180grader.dk langsomt er ved at udvikle sig til en platform for irrelevante anti-muslimske/islamiske links, frem for den væsentlige debat om indvandring og den politiske dimension.

 

Jeg tror ikke der er nogen der læser med her, som er uenige i, at vi her har et eksempel på en opsigtsvækkende forbrydelse. Men hvad skal vi bruge den til? Vi er enige om at vi ikke vil have den slags, vi kender alle til lignende eksempler fra andre sager, men det forbedrer jo ingenting blot bevidstløst at poste flere og flere eksempler. Tilmed eksempler der intet har med den danske debat at gøre. 

 

Det skader mediet, 180grader, hvis det blot bliver en endeløs tour de force ud  i hvad du og Nikolai Sennels kan google jer til af sindsoprivende aparte historier hvor muslimer er nævnt. Jeg kan ikke bruge det til noget, jeg behøves ikke at få min opfattelse gen-gen-gen-gen-gen-gen-gen-gen-bekræftet, og jeg kan dårligt tro jeg er alene.


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1607 dage siden - Direkte link

Ja, efter 6+ år kunne de ikke længere undslippe lovens lange arm. Og det skal vi prise os lykkelige for? Det er naturligvis rigtig godt, at de får deres velfortjente straf, men det var vist mere situationens tilfælde, at de blev fældet. Hvis dette ikke var sket, var de undsluppet. Men det må 180grader altså ikke være nervøse overfor?

 

...irrelevante anti-muslimske/islamiske links..

Irrelevante??? Der findes ikke nogen større trøssel for vores frihed og fremgang (selv for den liberale definition af "frihed") end islamiterne. Så det er bestemt på alle måder relevant OGSÅ på 180grader. Alternativet er jo, at den røde blok får underspillet relevansen af andre kulturer igen til næste valg. Er det dét, du vil have?

 

PS:

"Livstidsstraf" - hvis der er noget, der er misvisende som ind i helvede, så er det den sædvanlige brug af ordet "livstid", når det intet har med "livstid" at gøre! Endnu et eksempel på at prakke befolkningen en anden opfattelse af virkeligheden, end den reel er.


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Du misforstår helt og aldeles pointen. Hvis nu vores bekymring var folk der mente jorden er flad, ville det så ikke blive kedeligt i længden at se en 5-10-20 daglige links der bekræfter, at der findes folk som mener jorden er flad?

 

Vi har vist fået fastslået fokus, mit - og dit - syn bliver ikke klarere af en endeløs strøm af historier, tilmed fra andre lande. Derudover er kvaliteten af links og historier ikke specielt bred eller nuanceret. Det er ikke de store verdensfortællinger eller links der skaber bedre forståelse, Nicolai Sennels har f.eks en forkærlighed for historier hvor børn og sex er i fokus, og når han linker er det ofte til slående inferiøre websites. Jeg har allerede en holdning, jeg får det dårligt af nogle af historierne - hvad er formålet? Diise links skaber tilmed sjældent større debat, en masse stemmer dem bare op.

 

Ørsted er lidt bedre, han glemmer bare ofte at tjekke om historien ikke allerede er postet, så vi får dobbelt-links om en ligegyldig homovoldtægt og andre ting. Det interessante her er, at disse links aldrig ville blive bragt hvis ikke der var muslimer indblandet. Historierne er altså ikke i sig selv interessante! Det er kun muslim-aspektet der gør dem "relevante". Men er vi ikke allerede blevet enige?

 

Jeg har den allerstørste afsky for islam og muslimer, +18 år på vestegnen har lært mig et eller andet, men jeg kan overhovedet ikke se pointen i at bringe historierne til debat, og det er vel formålet med at bringe et link på 180grader.dk


Skrevet af slettet bruger 425 1607 dage siden - Direkte link

Sålænge vores mainstream medier intet foretager sig i den retning - disse

har jo blot fulgt linien fra "de glade halvfemsere" og ageret de 3 berømte aber.

Så skulle jeg mene, at sådanne uhyrligheder skal påpeges igen og igen.

 

Dertil skal vel siges, at de fleste herinde ved at lavere skatter hjælper på

beskæftigelsen. Eller at socialisme er noget lort ved vi jo også. Men med din

indstilling, ja så burde der ikke komme flere indlæg om disse emner.

 


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Har du tjekket emnerne for nylig, sådan på en forside af 180grader? Efterhånden handler 7 ud af 10 om islam eller muslimer, takket være Jesper Ørsted og Nicolai Sennels. Det er det med at jeg mener 180grader er ved at blive hijacket. Og det er for at skære det ud i pap ikke emnet jeg kritiserer, det kan bare ikke være en nyhed for 1237 gang at læse, at en indvandrer har begået vold, eller den klassiske "endnu et enkeltsåtende tilfælde" - vi ved det jo godt, så hvad er pointen?

 

Og at "mainstream medier intet foretager sig i den retning" er jo ikke korrekt, Jesper Ørsted linker primært fra BT og andre danske aviser.  De bringer altså OGSÅ historierne. 


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Disse links vil påvise et mønster, som fornægtes, hvorfor repetition er nødvendig. Vi kan jo ikke komme videre, så længe vores forsøg på at finde løsninger, forpurres af problemfornægtelse. Så kommer vi ikke videre - og godt: Så kommer vi ikke videre! Så bliver vi nødt til at fortsætte med at dokumentere, at Nej

 

- det kunne ikke lige så have været nogle unge kristne

- det er ikke den slags repressalier, Jehovas Vidner "også" udsætter deres medlemmer for

- det kunne ikke "nøjagtigt lige så godt have været nogle fregnede danskere"

 

Vi kommer ikke videre med vores samfundsprojekt, fordi alle vore visioner gør regning uden vært, hvis de ikke medtager den muslimske indvandring. Så hvorfor diskutere dem, før vi har taget konsekvensen af det?

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Disse links vil påvise et mønster, som fornægtes,

Fornægtes det her på 180grader? Fornægtes det på BT, EB, JP osv som Ørsted typisk linker til?

Vi kan jo ikke komme videre, så længe vores forsøg på at finde løsninger, forpurres af problemfornægtelse. 

Hvem fornægter? Det er der naturligvis mange der gør, men næppe på 180grader.dk. Og det er ret tvivlsomt om Sofie Carsten Nielsen eller Zenia Stampe læser 180grader og lader sig inspirere til ikke at fornægte.

Vi kommer ikke videre med vores samfundsprojekt, fordi alle vore visioner gør regning uden vært, hvis de ikke medtager den muslimske indvandring. Så hvorfor diskutere dem, før vi har taget konsekvensen af det?

Vi kommer heller ikke videre hvis 180grader bliver ekkokammeret par excellence


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Kommer vi ikke videre? Der er dog sket et skift i LAs retorik - eller i Simon Emils. - Det er formentlig kun kompensation for et kæmpesvigt, men i det mindste forpligter udtalelserne fremadrettet.

 

Det har været en ret udbredt antagelse, at problemer med muslimer klarer vi med "liberalisme". Sænk skatterne, så ordner det sig.

 

Det gør det ikke! Og det er ikke særligt svært at forstå de anderledes mekanismer, der gør sig gældende her.

 

LAs motto er "åbne grænser - lukkede kasser". Først åbnedes kasserne, og så åbnedes grænserne. Det gør selvfølgelig LA helt umuligt som option på valgdagen, med mindre man ikke har erkendt det mønster, som disse gentagne posteringer vil påvise.

 

Det har allerede kostet LA dyrt at medvirke til en "åbne grænser - åbne kasser"-politik, fordi det for selv ret tungnemme mennesker er tydeligt, at det relativerer partiets øvrige politik.

 

Men måske det lange, seje dokumentations- og tilkendegivelses-træk alligevel hjælper? Måske er en undskyldning lige på trapperne? Og vigtigst: En genopretning af de betydelige skader på folk, fremtidsudsigter, og økonomi, som LA har påført landet.

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Helt enig, fraset sidste afsnit.  For det første mener jeg det er noget af en tilsnigelse at kalde slaviske links fra bt.dk for "det lange, seje dokumentations- og tilkendegivelses-træk", for det andet tror jeg ikke det er debatten her på sitet der har fået LA til at skifte holdning, signalmæssigt om ikke andet, for det tredje findes "det lange, seje dokumentations- og tilkendegivelses-træk" allerede mange steder, f.eks uriasposten. 

 

En historie bliver ikke bedre af at blive repeteret 117 gange, og du kan gå tilbage og se hvor ofte Ørsteds BT-links egentlig fører til debat. Linket får nogle stemmer, en enkelt eller to giver sit besyv med, men det er det. For man har allerede læst det på BT, og EB kopierer gerne, og så nævnes det sikkert også på jp.dk og b.dk, går det helt højt vinkler politiken.dk samme historie med en "ekspert", og så kan vi læse om det på uriasposten.

 

Så jeg ser ærlig talt ikke det store behov for redundans her på 180grader


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Det er en fin, mekanisk beskrivelse. Men der er vel håb om, at netop denne hjemmeside bliver læst af folk fra LA, liberalistisk som den angiveligt er. Og det er jo, så vidt jeg kan se, også en kritik af LAs politik fra liberalistisk hold, vi ser her. Uanset kildens oprindelse.

 

Det må vel gøre mere indtryk, end havde det været skrevet på Uriasposten?

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Du kan være sikker på, at desto mere 180grader spammes til af muslimhistorier fra BT, desto mindre interesse har siden for LA's folketingermedlemmer og liberale vælgere generelt.

 


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Hmm. Ja. Det er et aspekt. Men i det mindste må de tage til efterretning, at emnet ikke kan behandles løsagtigt, fordi mange af deres menige tilhængere/potentielle tilhængere finder anliggendet centralt.

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Det må vel gøre mere indtryk, end havde det været skrevet på Uriasposten?

Folk læser jo bt.dk om de klikker sig ind på uriasposten.dk eller ej bagefter. Dem der har interesse forfølger det, der er absolut ingen grund til at ALLE links der handler om islam/muslimer skal redunderes på 180grader.dk, OGSÅ. 


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Jo - men stoffet er jo heller ikke kun nyhedsstof, men i endnu højere grad ment som opinionsstof.

 

Og et opråb til partiet fra folk, der anser det for at være et godt bud på et valg, når det engang modnes til ansvarlighed.

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1607 dage siden - Direkte link

Historien har gang på gang vist os, at befolkningen glemmer et faktum efter gennemsnitlig 10 dage, hvis det ikke bliver gentaget igen og igen. Se bare på resultatet, når vi har valg i DK. Alle grumme historier for mere end 2 år siden er glemt af flertallet, når de står i boksen.

 

Islams indvikrning på samfundet og alt andet skal dokumenteres igen og igen - ellers har vi ingen mulighed for at slippe af med deres fantasier!

 

Hvis vi prøver at løbe lidt med på dine ideer om, at der ikke må linkes til islam-kritisk materiale, da det er blevet linket til ofte nok (og du derfor HAR forstået budskabet), må der så heller ikke linkes til socialistisk materiale mere - budskabet om, at det (eftersigende) også er skadeligt, den har du vel også forstået?

 

Hvad må der efterhånden linkes til?


Skrevet af slettet bruger 8261 1607 dage siden - Direkte link

Det drejer sig netop om at gentage det og gentage og gentage det, indtil alle appologisterne og dhimmierne ikke længere kan mase fingrene ind i ørerne og bare hjerneløst gentage at det er enkeltstående tilfælde.

 

Det er IKKE enkeltstående tilfælde, det er en klar tendens, og det er en tendens vi hverken kan eller bør acceptere i vores samfund.

 

Vi kan ikke blive ved med at lukke mennesker ind i vores samfund, når de medbringer et livssyn og en kultur der i den grad er ukompatibel med vores egen, uden at vores samfund tager farve efter dem og det de har bragt med.

KIG på norge og sverige, og se på hvordan deres antal af voldelige voldtægter er steget, og se hvem det er der står for disse voldtægter.

År efter år.

Hvornår vågner dhimmierne op og ser at det de får i bytte for deres tavshed ikke er fred, men mere undertrykkelse, mindre frihed og mindre fred.

 

Vi er nødt til at råbe op, mens der endnu er tid.

 

Tavshed hjælper kun dem der vil os det ilde.


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Det, muslimerne slipper afsted med, er social kontrol via repressalier som disse. At truslerne er meget reelle, kan vi se af, at der virkelig står respekt om forbudet mod, at muslimske kvinder træffer frie valg.

 

Ellers ville langt flere naturligvis gøre det! Så indsigtsfulde må vi være, at vi kan sige os selv det.

 

De få, der har truffet frie eller alternative valg, er netop få. Vi kender dem som regel af navn. Det er kvinder som Rushy Rachid, der blev gift med Jens Højbjerg - og skrev en bog om det. Men Rushy's historie er ikke et eksempel på et frit valg. Den er et eksempel på, at hun fik trumfet sin vilje igennem. Og det er som bekendt ikke det samme.

 

Og det er kvinder som Sosun Sendi og enkelte andre.

 

Repressalierne siger derfor noget om, hvem vi fra nu af i stadigt højere grad deler land og vilkår med. Vi må derfor ikke foregøgle os, at vi kan diskutere andre emner, som vi kunne det tilforn.

 

Og det er ikke på grund af, at emnerne ikke længere er emner, men på grund af, at vi ikke længere er Vi. Vi er blevet Vi med muslimer!

 

Og vi er nødt til at undersøge, hvad det betyder for demokrati og andre samlivsformer.

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Det er en god argumentation, kan sagtens følge dig, men 

Og vi er nødt til at undersøge, hvad det betyder for demokrati og andre samlivsformer.

Vi undersøger ikke en pind ved at få massekoncentreret alle de historier vi sikkert i forvejen alligevel læser på de andre avisers hjemmesider, når det er fuldkommen samme emne, fuldkommen samme indhold - helt og aldeles "sådan er islam og muslimer kapitel #415.559" - her på 180grader.dk

 

Der var engang hvor 180grader var fyldt til bristepunktet med interessante links, links man ikke havde set før og hvis indhold var til debat. I dag kan jeg besøge bt.dk og eb.dk, og være helt sikker på at alle de historier der involverer islam eller muslimer kan jeg også se på 180grader, når jeg besøger denne side, typisk postet af hr. Ørsted.


Skrevet af Morten - - - 1607 dage siden - Direkte link

Jo ... men jeg ville også gerne gå til det principielle. Så selvfølgelig må vi finde på noget nyt. Det vigtigste er nok, at kampagnen med at dynge beviser ovenpå hinanden suppleres med noget andet. Vi trænger til nytænkning og nyorientering, men den slags er jo krævende. Og derfor er det kun de få, der vil påtage sig ansvaret for at lancere alment uerkendte tilgange.

 

Men en stadig fodring med dokumentation, har jo stadig aktualitet for nytilkomne. Så den skal vel fortsat være der i et vist omfang.

 

Vi må se, hvordan vi kan få det principielle og løsningsorienterede med ind. Godnat :)

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_4973 1607 dage siden - Direkte link

Den logiske konsekvens må jo være at følge Tage Voss opfordring til at forbyde plasticposer...!


Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16
12
8

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -