Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

+1 Skrevet af Harry Taae Lindberg 71 dage siden - Direkte link

Politiet nået til en 100% forøgelse af voldtægter og 100% er det højste man kan nå i deres procent regning. Eller måske løb de tør for finger.

 

Eller mere sandsynligt hvis voldtægter stiger og de siger at det gør det ikke: det er det som de har fået besked på at sige 


+5 Skrevet af Jens Knudsen 71 dage siden - Direkte link

Personligt er jeg ikke i tvivl om at politiet er blevet bedre til at håndtere anmeldelser om seksualforbrydelser, og at det kan være en del af forklaringen på de stigende tal der kan aflæses i statistikkerne. Og tak for det, ethvert fremskridt er velkomment, også de ganske små og tøvende skridt.

 

Jeg er dog heller ikke et øjeblik i tvivl om at stigningen i antallet af anmeldte seksualforbrydelser og deraf følgende domfældelser skyldes en udbredt accept af et middelalderligt kvindesyn i de voksende indvandrergrupper der via gruppepres samt kulturel og religøs inddoktrinering lader sig fastholde i traditionelle mellemøstligt inspirerede kulturmønstre.

 

Når stigningen på den måde tales ned af politiet og den politiske 'elite', så har den lighedsfascistiske politisk korrekte berøringsangst vundet endnu en ufortjent sejr - samtidig med at politiets politiserende ledelse, i en uhellige alliance med toneangivende elitære gutmenchen, benytter sig af lejligheden til at polere glorien.

 

Hvis det ikke er et eksempel 'fake news', så er historien efter min vurdering som absolut minimum udtryk for endnu en klam omgang unuanceret ideologisk fordrejning, fisket op fra den kæmpestore 'skuffe' med letkøbte pladderhumanistiske bortforklaringer.

 

Suk! Suk! Suk!


+1 Skrevet af Ole Nielsen 71 dage siden - Direkte link

    Følger bare parolen : Ikke se, ikke høre, ikke bruge hjernen. - Hurtig ind under en sten.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Maria Kvolbæk 71 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig ved borgerne at den oplysning ik passerm,for tavshed er bedre redskab eller hvad? det giver utryghed og uvished og betyder frygt,

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

14
9
6
7
11
10
7
5
7
8
16
8
15
10
13
12
9
14
12
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -