Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

25

Skrevet af Jacob Lund 1635 dage siden - Direkte link

Tja, hvem kan det undre?

 

De egentlige fjender i Systemdanmark.dk er bilister og motorcyklister, ikke narkopuahere. ekstreme islamister og østeuropæiske hjemmerøvere.

 

Vanviddet råber til himlen.


Skrevet af slettet bruger 6902 1635 dage siden - Direkte link

16 spritbilster fanget.

 

 

Vanvid.


Skrevet af Hans Und 1635 dage siden - Direkte link

ca 0,5% spritbilister er vidst lavt. Mon ikke der er noget slemmere at bruge tiden på?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Lounen 1635 dage siden - Direkte link
Fascismes tentakler vokser sig stærkere i den totalitære stat Danmark.

Skrevet af Julius Nissen 1635 dage siden - Direkte link

Det store antal kontroller er styret af, at folk snyder det bedste de kan! Hvorfor skal jeg betale ekstra for at andre snyder?

 

Danmark er et fælles projekt - som rigtig mange gør alt hvad de kan for ikke at betale til. Derfor.


Skrevet af Niklas H 1635 dage siden - Direkte link

Overordnet set har du ret: "Don't hate the player, hate the game".

(Bortset fra spritbillister, dem må man gerne hade).


Skrevet af John Doe 1635 dage siden - Direkte link

Nej det er symptombehandling af værste skuffe. I dette tilfælde omgås reglerne fordi systemet er grotesk urimeligt for den ydende del af samfundet. Hvis man fjernede afgiften på biler, var der ikke noget incitament til at snyde, og alle disse kontroller og mistænkeliggørelser kunne spares væk.

Det siger alt at politiet altid har resurser til at lave razziaer der indbringer penge i statskassen, mens bekæmpelse af voldelig kriminalitet nedprioriteres.


Skrevet af Julius Nissen 1635 dage siden - Direkte link

Jo jo, selvfølgelig! Der var 44 der kørte uden sikkerhedssele og 14 uden kørekort... hvis vi fjernede kravet om tvungen sele og kørekort, så havde der været 58 færre lovovertrædelser at straffe.

 

Er der andre love du vil have afskaffet? Hvad med våbenloven og voldsparagrafferne?


Skrevet af Jonas H 1635 dage siden - Direkte link

hvis vi fjernede kravet om tvungen sele og kørekort, så havde der været 58 færre lovovertrædelser at straffe

Hvordan og hvorfor er disse love overhovedet blevet vedtaget til at starte med.

Er der andre love du vil have afskaffet? Hvad med våbenloven

Et fremragende forslag.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1635 dage siden - Direkte link

Hvordan og hvorfor er disse love overhovedet blevet vedtaget til at starte med.

Skal dette forstås sådan at du seriøst mener at man burde afskaffe loven om brug af sikkerhedssele og at man ikke burde tage kørekort for at køre bil ?

 

Jeg foretrækker at folk har et kørekort...Ikke fordi det betyder at alle kører som de burde men fordi man så ikke har diverse hjerneblødninger som kører som en idiot hele tiden kørende lovligt på vejene.

 

Den med at afskaffe selepåbud er vel kun interessant at snakke om for folk som kører alene i bilen. Hvis man er flere i bilen og ikke har sele på så ryger man måske ind i de andre ved en ulykke og slår dem ihjel.

 

Hvis du seriøst mener at man skulle afskaffe selepåbud for alle så burde det som et minimum være sådan at kører man galt og det vurderes at man ikke ville have kvæstet andre i bilen hvis man brugte sele så blev man dømt for drabet, volden eller hvad der nu sker med modparten. Derudover burde man vel have en forsikring som dækkede kørsel uden sele, det er udenfor al tvivl at man kommer meget værre til skade uden sele end med.


Skrevet af Lounen 1635 dage siden - Direkte link
Jeg er også principelt modstander af ideen om, at man skal have kørekort for at køre bil, i den form ordningen fungerer i dag. Det bør være en menneskeret for alle i et frit samfund at kunne transportere sig som man finder det praktisk. Naturligvis i det omfang, at man ikke er til unødig fare eller gene for andre borgere. Alle over en given alder eksempelvis 10 år bør som udgangspunkt være udstyret med en licens til at bevæge sig rundt på offentlig vej. Alt afhængigt af køretøjets farlighed, bør der være en praktisk prøve, man skal bestå for at blive opgraderet til pågældende køretøj (cykel, elbil, firehjulstrækker, bæltekøretøj m.fl). Retten til at anvende bestemte typer køretøj kan herefter frakendes, hvis borgeren beviseligt ikke på forsvarlig vis er i stand til at styre køretøjet. Færdselsloven skal desuden ændres så regler, der ikke signifikant øger sikkerheden afskaffes, eksempelvis giver det ikke mening, at man ikke må tale i telefon, men gerne i radio osv.

Skrevet af Lounen 1635 dage siden - Direkte link
Danmark er et påtvunget projekt, hvor skiftende flertal via en misforstået demokratisk proces undertrykker befolkningen. Snydere er en konsekvens af tåbelige og uretfærdige regler. Jeg vil ikke finde mig i at få min dyrt betalte, skattebefængte ejendom ransaget af gestapo lignende myndigheder, uden skyggen af mistanke om, at jeg skulle have foretaget mig noget ulovligt.

Skrevet af Kristian Oestergaard 1635 dage siden - Direkte link

Far er ikke vred, far er skuffet (trist)

 

Jeg synes jeg har set den formulering før...


Skrevet af Klor 1635 dage siden - Direkte link

???

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

14
9
6
7
11
10
7
5
7
8
16
8
15
10
13
12
9
14
12
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -