Kontakt 180Grader.dk
72

Skrevet af Fremskridt 1368 dage siden - Direkte link

At DR agerer mikrofonholder for de fremmede er desværre ingen nyhed.

 

Her er et eksempel fra 1981:

http://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/12/hvem-bestemmer-hvad-der-skal-undga-vores-opmaerksomhed/


Skrevet af Kenneth K 1368 dage siden - Direkte link

Egentligt ligeglad, betaler ikke til DDR, og kommer heller aldrig til det igen!


Skrevet af Linkai 1368 dage siden - Direkte link

Hvis du betaler skat så betaler du også til DR. Licensen dækker ikke DRs udgifter.

- Annonce -


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Er det noget har yderligere data på?


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Det her er ikke bare mikrofonholderi, det er licenspenge brugt til at fejre Ramadan og islam som sådan.

 

DR er ikke længere Danmarks Radio. Trist, men sådan kan det jo gå.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link

Danmarks Radio har aldrig været og kan aldrig blive "Danmarks radio", ligesom fodboldlandsholdet ikke er "hele Danmarks landshold". Statsradiofonien var et meget mere passende navn. 


Skrevet af Smother 1368 dage siden - Direkte link

Man ønsker at "oplyse om" islam.

 

Efter at have hørt en gang Ramadan-radio vil jeg gerne opfordre DR til at udskifte ordene "oplyse om" med "propagandere for". Der er ingen reel oplysning om de negative sider ved islam. Ingen - der bliver skøjtet let og elegant hen over alle emner, der kunne genere festlighederne.

 

Hvor er det dog latterligt og selvfedt. DR kan næsten ikke få luft ved tanken om, hvor gode de er.


Skrevet af Dagobert 1368 dage siden - Direkte link

DR's radioværter har samme selviscenesættende tendenser som deres tv-værter har. Hvis de kan føre sig selv frem og fremstå som gode mennesker ved at hylde islam, så er det dét som de bruger sendetiden på. Hvis oplysning var formålet, hvorfor transmiterer de så ikke fra fredagsbøn i ny og næ, så alle os uoplyste kan høre hvordan det foregår? Tror de fleste ved hvad ramadanen grundlæggende går ud på.


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link

En mere reel overskrift havde været: Højrenationale kalder radiovært for "landsforræder" og "perkerluder".


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Spade!

Hækkeklipper!

I min bog er folk som dig landsforræder. Mange år 100's generationer der har slidt, slæbt og kæmpet for Danmark, vender sig i graven.

Hvem er "folk som mig"? Hvad mener vi?


Skrevet af machiavelli 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

"Fordomme og uvidende." Manden er enten idiot eller direkte dum.

 

Over alt i den muslimske verden foregår der skånselsløst undertrykkelse af kvinden. Og muslimer der er imod fredsreligionen bliver myrdet. 5 unge piger som på en forsamling udtalte, at de ønskede retten til selv at vælge deres ægtemand, blev skudt og smidt i en grøft.

 

14 unge piger indebrændte fordi vagterne ikke ville lukke dem ud, da skoen brændte. Årsag: De bar ingen tørklæder. Og den sidste nye mode hos mænd, der er utilfredse med deres koner er en omgang syre i ansigtet. Sådan kører det derud af i  religionen fra helvede.

 

Og så skal man høre sådan en idiot lukke lort ud af munden i vores egen radio.


Skrevet af machiavelli 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Er du dum eller spiller du bare dum??


Skrevet af machiavelli 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvad med at sætte focus på menneskesynet, er det forbudt??


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Gad vide om DR vil fortælle om slaget ved Badr og andet historisk baggrundsstof..?


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Folk som dig som bifalder den langsomme overdragelse af Danmark til et muslimsk herrefolk som ikke har i sinde at acceptere vores eksistens så snart de er flere end "os".

Gør "vi" det, eller projekterer du dit eget verdensbillede over på andre? Hvis jeg skulle "bifalde" en sådan udvikling, så ville det jo til at starte med kræve at jeg rent faktisk var enig i at der var en sådan udvikling i gang.

Folk som dig som synes det er ok at lønnen af mit arbejde tvangsopkræves og bruges på formål som jeg på ingen måde bifalder.

Det har du da helt ret i, jeg synes licensen og Danmark Radio er vigtig med hensyn til at fastholde vores kultur og sprog. Det lyder helt nationalt ikke? Jeg har ikke tiltro til at disse ting kan opretholdes på kommerciel basis i et lille kultur- og sprogområde som det danske.

Folk som dig som ingen argumenter har men som mener at er på den god side og vi andre er onde, når det faktisk forholder sig omvendt.

Nå for Søren... Så du mener at det i virkeligheden er folk som dig, der er den gode side og ingen argumenter har?

Folk som dig som pisser på frihedskæmperne der døde for Danmark mod tyskerne.

...og præcist hvor og hvordan gør jeg det? Det var de der "argumenter" vi kom fra ;-)


Skrevet af Claus Dellgren 1368 dage siden - Direkte link
"Projicere"! ;)

Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så med andre ord så ser du en masse DR og sluger råt alt deres propaganda? Jeg får knopper hvis jeg kommer til at overvære noget de sender.

Hvad er det for noget propaganda de sender en masse af?

Det er en kendsgerning at der bliver flere og flere muslimer og at de bringer flere og flere problemer med til Danmark. Dette vil på sigt betyde at Danmark bliver ændret til noget der ikke bygger på kristne traditioner. Hvordan vil du overbevise mig om at dette ikke er sandheden?

Hvordan synes du at dette finder sted? Hvad er det for traditioner du mener at muslimers tilstedeværelse i landet p.t. forhindrer dig i at udøve?

Du synes det er vigtigt at jeg tvangsopkræves for at du kan se subjektive produktioner på DDR. Hvad med at du betalte min licens, fordi jeg hverken ser eller hører DDR. Eller er jeg bare dum og ved ikke hvad der er bedst for mig? Så det er vigtigt at bruge mine penge på formål som jeg er lodret uenig i? Vi lever jo i et demokrati og derfor er vi frie. Nej brug jeres egne penge og lod os andre være i fred.

Samfundet bruger masser af penge på alle mulige projekter som jeg heller ikke er enig i. Sådan er det at leve i et samfund. Uanset om du vil det eller ej, så er vi altså ikke bare et par millioner individer der er bosat tæt op af hinanden i hver vores osteklokke. Igennem skatten betaler jeg f.eks. også til opretholdelse af dine kristne traditioner igennem vedligeholdelse af kirker osv. Jeg betaler til en masse veje og anden infrastruktur som jeg ikke benytter. Jeg betaler for et forsvar som deltager i en masse operationer som jeg er modstander af. Der er utallige ting - men det finder jeg mig da i. Vi lever i et demokrati hvor vi sammen bliver enige om forskellige ting, eller accepterer at flertallet har besluttet noget vi er uenige i - som vi så selvfølgelig har ret til at forsøge at ændre på indenfor de demokratiske spilleregler. Licensen er altså ikke noget ekseptionelt hvad det angår.

Du pisser på Danmark fordi du ikke kan eller vil indse de massive problemer vi har og som bare eskalerer.

Nej jeg gør ikke, jeg er blot uenig i dit verdensbillede.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Grinagtigt. Det er det sædvanlige. De venstreorienterede kan slet ikke se hvad der er galt med DR. Sådan er det igen og igen. Højreorienterede er kritiske overfor DR og vil ikke støtte DRs venstreorienterede propaganda. Venstreorienterede synes derimod DR er god og fin og har ingen problemer med tvangslicens eller med DR generelt.

Det er i sig selv det stærkeste indicie på, at DR vitterlig er venstreorienteret. 


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link

Langt størstedelen af befolkningen, politisk ståsted uanset, har intet problem med DR. Det er kun en lille gruppe meget højreorienterede der har et problem med DR - og du vil også finde meget venstreorienterede der synes DR er biased. Så du har ikke et specielt stærkt indicie.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Det passer ikke. Men der er da mange som ikke kan undvære "Rejseholdet" og hvad ellers DRs middelmådige søndagsunderholdning hedder.

Jeg hører praktisk talt ingen højreorienterede være uenige i, at DR er venstreorienteret. Det er slående, at du som venstreorienteret netop forsvarer DR og synes DR er glimrende. Hvad du nok har sværere ved at forklare er, hvorfor vi andre skal være tvunget til at finansiere din venstreorienterede propagandakanal? Det er ligeså absurd som var man tvunget til at have abonnement på Politiken.


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link

Det passer ikke.

Jo det gør.

Jeg hører praktisk talt ingen højreorienterede være uenige i, at DR er venstreorienteret.

Hvor mange hører du overhovedet snakke om det ud over i diskussioner i fora som dette? Jeg har da mange borgerlige bekendte blandt både familie og venner, og ingen har nogensinde klaget over DR. Det eneste sted man hører det er på nettet blandt folk der enten er så økonomisk højreorienterede at alt til venstre for Liberal Alliance anses som venstreorienteret, eller så værdipolitisk højreorienterede at alt til venstre for Dansk Folkeparti anses som venstreorienteret. Eksempelvis vil mange af sidstnævnte også erklære et dagblad som Berlingske Tidende for venstreorienteret, eller endog Jyllands-Posten for at det ikke skal være løgn. Deres bedømmelse af hvad der er venstreorienteret er med andre ord helt hen i vejret.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Jeg ved godt, at det er et emne som er klinisk fjernet fra DR og andre røde medier. Men jeg diskuterer det med mange. Og selvom mange da ikke er synderligt interesserede i emnet eller tror at man kan gøre noget ved det - sådan har det jo været i hele vores liv - så er alle højreorienterede jeg kender fuldt ud klar over, at DR har venstreorienteret slagside. Mange venstreorienterede erkender det sågar også.

Angående Berlingske Tidende, så er flertallet af journalisterne som bekendt venstreorienterede, tydeligvis også på Berlingske. Og Berlingskes chef er socialdemokrat og tidligere DR-nyhedschef. Hvor meget vil du have?


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link

Jeg ved godt, at det er et emne som er klinisk fjernet fra DR og andre røde medier.

Hvorfor sender de så direkte et program om det: De Røde Lejesvende ?

 

Tja, vi kan starte med at se på hvad de rent faktisk skriver når de giver udtryk for politiske holdninger:

 

http://polyb.wordpress.com/2010/04/08/berlingske-og-det-borgerlige/


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

De Røde Lejesvende var en tynd kop te, som tilmed kun skrabede i lakken på fortidens synder lang tid tilbage. Der var ingen afdækning af nutidens problemer med DRs venstreorienterede bias overhovedet.

Det er fuldkommen grotesk, at DR tvangslicensfinansieres med ikke mindre end omkring fire milliarder om året. Det er lige så absurd som var man tvunget til at have abonnement på Politiken.


Skrevet af margate 1368 dage siden - Direkte link

Kan det tænkes at alle indvandre er DR's nye licensbetalere? nå nej de bruger vist kun SAT


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Takker, godt at blive citeret :)


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Og knæfald for uvidenhed, overtro og religiøs fanatisme.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link

Det samme kan man sige om deres mange faste udsendelser, som forkynder kristendommen. 


Skrevet af kongkret 1368 dage siden - Direkte link

Det er ufatteligt at venstreløjen over en kam har forelsket sig i islam. En bøssehadende, jødehadende, kvindefjendsk, krigerisk, fascistisk ideologi. Venstrefløjens had til det samfund de selv er født ind i, hadet til kapitalismen, USA, Israel og de individuelle frihedsrettigheder er så omfattende, at de er villige til at begå kulturelt selvmord. Og det er de så godt igang med. Husker ingen historien fra Iran, hvor de venstreorienterede tilkæmpede sig magten med islam på bagsmækken. Efter en hurtig udrensning - op at hænge i halsen fra en kran - så havde muslimerne snuppet magten fra de "allierede" venstreorienterede. Tror de røde tåber i Danmark, at deres skæbne bliver mildere, fordi de slikker hånden på islam nu?

 

Hvor var det modbydeligt idag at se også TV2 kaste sig i støvet for islam og sleske for Øslem Cekic. Hun og islam sejrer ad helvede til og endnu en skive af salamipølsen er skåret til fordel for islams magt i Danmark.


Skrevet af kongkret 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Korrekt! Tak.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvis problemet er knæfald for uvidenhed og overtro, så er det selvfølgelig relevant at påpege, at DR hver uge året rundt formidler kristen forkyndelse i form af direkte transmitioner fra gudstjenester.

At P3s såkaldte ramadanuge skulle fremme religiøs fanatisme er ren tåbesnak, som forudsætter, at muslimer som sådan er religiøse fanatikere, som alle til hobe ønsker at indføre et fascistisk styre efter religiøse foreskrifter.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link

som alle til hobe ønsker at indføre et fascistisk styre efter religiøse foreskrifter.

 

Der er vist flere undersøgelser der tyder på netop dette.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link

At de alle til hobe ønsker det? Mange gør, alt for mange, men tilnærmelsesvis alle? 


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link

Det er klart der er en minorotet der ikke ønsker det. De tilhører det meget stille ikke troende segment.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link

Okay. Sådan er det.


Skrevet af Andreas Baumann 1368 dage siden - Direkte link

Bum bum. Så vidt jeg husker fra CEPOS' undersøgelse var det ca. 10% der ønskede mere sharia. 10% for meget, men næppe en majoritet.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link

...der ønskede mere sharia.

Hvad dækker "mere" over?


Skrevet af Andreas Baumann 1368 dage siden - Direkte link

Finder du, at den danske lovgivning i højere grad bør afspejle
Sharialovgivningen? (Ja/nej)

Cepos-notatet her

Teknisk set kan det jo være fx. civilret man vil have indover, men der er en stor gruppe der er for forbyd mod forhånelse af religion (ca. 50%). En mere uddybende undersøgelse er Gundelach og Nørregård-Nielsens udredning, her.


Skrevet af JoolsD 1368 dage siden - Direkte link

"The enemies of our civilest society are not the Muslims. The enemies are the Non-Muslims who tolerate and even support the Islam instead of fighting it, who prevent to the people like us from fighting against the lie of Islam.

  These enemies are everywhere in the Western world, in the governments, in the jurisdiction, in the police organization and especially in the mass media.These enemies care for their diplomatic and economic relations with the Muslims states more than the future and safety of our future generations.

We Non-Muslims who have understood the truth and try to fight the evil ideology of Islam are often beaten by political correctness, called Nazis racists and Anti Islamists, encounter repressions at the work place and social life, ostracized by families and friends, being watched regularly by national secret services and treated like criminals. Why?

Just because we fight against something which is not true and dangerous for the future of our modern society? Is it so serious offence to help the billion of people to come out of a fake and extremely nonsense faith?

Is it a crime to stop a religion which orders to kill, hate and discriminate in the name of god? Is it a crime against humanity if we fight for our rights of liberty of expression and saving our western values? No, these all facts are not crime, but still we are being treated worst than the Islamic jihadists are being treated.

Instead of getting praised for our fight against injustice, we face a daily depression. Instead of putting our lives on the risk by opposing the Islam, we never get respected as we deserve.

Instead of the fact that we are trying to change the world towards a better direction, we always get created the obstacles by our own non Muslim people who call themselves western and modern but under the table shake their hands with those Muslims leaders who follow Muhammad and work for fulfilling his cunning desires"

 

Mundo Sin Islam (World Without Islam)

A proud Anti Islam Activist

Imran Firasat (Spain)

www.mundosinislam.com

 

og også dette link er god at blive klog(ere)af:

www.eticha.dk

 

ps. mit link-'værktøj' vil ikke virke.... ;-/


Skrevet af JoolsD 1368 dage siden - Direkte link

http://mundosinislam.com/english/

 

så!...nu skulle det vist virke...;-)


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Feks er de ikke kritiske omkring den muslimske indvandring. De holder mikrofoner.

Med andre ord er det "propaganda" når et medie ikke ligner Uriasposten? DR kommer fint rundt omkring mange aspekter af indvandringen i deres forskellige udsendelser, og din side får også jeres del taletid.

Bruger eksperter som ikke er det. osv

Hvem? ...og hvem burde de i stedet bruge?

På nuværrende tidspunkt kan "traditionen" omkring at spise svinekød nævnes som er besluttet i flere kommuner at det ikke skal serveres for børn.

Udbud og efterspørgsel. Hvad ungerne i institutioner skal og ikke skal tilbydes af mad, må være op til forældrebestyrelserne de enkelte steder. Mig bekendt er der ikke lavet nogen lovgivning på det område - det er ikke blevet forbudt at servere noget mad eller påbudt at servere andet.

Det du nævner er en form for demokrati. En meget dårlig form synes jeg. Specielt når man ser hvordan politiske beslutninger træffes hen over hovederne og stik i mod borgernes vilje.

Hvad er dit alternativ?

Infrastruktur er et dårligt eksempel. For det første dækker registreringsafgiften mv for prisen der bliver brugt på infrastruktur 2-3 gange.

Kilde?

 

Hvorfor springer du over mine eksempler med kristendommen og forsvaret?


Skrevet af Martin1 1368 dage siden - Direkte link

Infrastruktur er et dårligt eksempel. For det første dækker registreringsafgiften mv for prisen der bliver brugt på infrastruktur 2-3 gange.

Kilde?

Det passer ikke helt. Registreringsafgiften er på ca. 15 milliarder om året og de samlede udgifter til udbygning, vedligehold og kontrol af vejnet er omtrent 12-14 milliarder om året. Jeg tror der menes de samlede bilafgifter (benzin, registrering og grøn afgift) på 43 milliarder dækker infrastruktur omkostningerne en 2-3 gange. Da BaneDanmark, DSB og diverse busselskaber jo (proforma) drives uden statsstøtte klarer de jo selv deres investeringer. Så infrastruktur er et rigtig dårligt eksempel.

 

Når det så er sagt, så betaler samfundet ikke for noget og det er en mærkelig anvendelse af ordet. Staten (som har voldsmonopol) tvangsopkræver produktion (Staten producerer ikke selv noget) for at omallokere det efter et sindrigt regelsystem. DU betaler bl.a. for infrastruktur fordi man fra Voldsmonopolets side har besluttet, at det SKAL du.


Demokrati er Folkestyre ikke Flertalsstyre. Samfundet er ikke Staten og Staten er ikke samfundet. Det er mig uforståeligt, at man vitterligt kan være overbevist om at Staten (via tvang og uden konkurrence) er det eneste fællesskab der kan fungere.


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link

Tak for udredningen - jeg vedkender at infrastuktur i så fald er et dårligt eksempel. De andre eksempler står dog stadig ved magt. Licensen er ikke noget ekseptionelt fænomen hvad angår at betale til ting man ikke ønsker, ikke benytter eller er direkte modstander af.

Demokrati er Folkestyre ikke Flertalsstyre. Samfundet er ikke Staten og Staten er ikke samfundet. Det er mig uforståeligt, at man vitterligt kan være overbevist om at Staten (via tvang og uden konkurrence) er det eneste fællesskab der kan fungere.

Det er heller ikke det jeg siger - selvfølgelig kan man forestille sig andre former for fællesskab. Men det er nu engang sådan det p.t. fungerer her i landet.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

At manden ikke selv kan se det idiotiske i hans fordomsfulde snak :(


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du nævner EN ekspert og undlader at nævne nogle "rigtige" eksperter du mener skal bruges.

Når en hel kommune vedtager at der ikke må serveres svinekød?

Hvilken kommune? Hvornår?


Skrevet af Polyb 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg behøver ikke nævne nogen eksperter. Du troede ikke på påstanden om at de brugte eksperter som ikke var det. Det har jeg modbevist.

Nej, jeg er uenig i at det er et generelt fænomen og du har ikke bevist at det skulle være det. Selvfølgelig er ingen perfekte - det samme vil du finde hvis du undersøger alle mulige andre medier.


Skrevet af vera madsen 1368 dage siden - Direkte link

At DR dækker Ramadan er kritisabelt al den stund andre religioner ikke har samme dækning.

At Ramadan fejres på Christiansborg er ikke bare kritisabelt men en katastrofe. Christiansborg er landets Parlament, ikke en offentlig festsal som dette forvandler den til.


Skrevet af Jan Christensen 1368 dage siden - Direkte link

Det er nok heller ikke helt tilfældigt, at DR vover sig ud i dette propagandaridt for islam på et tidspunkt, da det igen er venstrefløjen, der sidder på magten her i landet. De behøver altså ikke at frygte for bevillingerne, og det tror jeg da bestemt kan have spillet en rolle.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er en god ide ikke at betale til DR.

Men problemet består; DR fortsætter, uanset om du vælger ikke at bruge DR, med at indoktrinere det store flertal af befolkningen som dagligt ser eller lytter til DR. Dermed påvirkes deres holdninger i venstreorienteret, stor-stats, formynderisk retning. Og de stemmer mere venstreorienteret end ellers og hele diskursen i Danmark trækkes i en mere venstreorienteret retning end hvis vi/de ikke blev så massivt påvirket af DR.

Derfor er det bestemt ikke nok personligt at "strejke" i forhold til DR. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

22
2
13
28
36
31
29
22
16
3
2
41
19
8
22
14
9
11
16
43

- Annonce -


- Annonce -