Kontakt 180Grader.dk
47

Skrevet af Thomas B. Rosenstand 1367 dage siden - Direkte link

Jeg har den største respekt for politiet i Danmark, og jeg er ikke enig i kritikken af dem her. Men jeg er enig i, at det havde været helt på sin plads at nedskyde de bøller i Odense. De er af en æt, der ikke forstår andet.


Skrevet af Ole Iburg 1367 dage siden - Direkte link

Politiet må da gerne låne min GPS,så de kan finde vej til lufthavnen med dem.


Skrevet af Kenneth Valbjørn van der Schaaf 1367 dage siden - Direkte link

Lad os prøve lige at køle lidt af, inden vi fordømmer politiet. Jeg bakker fuldt op om det danske politi. Jeg er enig i, at bøllerne fra Odense umiddelbart slap for let fra det, men sagen er ikke slut endnu. De kan stadig blive fanget og sigtet korrekt - som man gør i et ordentligt retssamfund. Ingen skal skydes af politiet, med mindre de finder det passende. Det gjorde de åbenbart ikke.

- Annonce -


Skrevet af Skovgaard 1367 dage siden - Direkte link

20 mennesker der smadrer en skadestue skal mødes med kugler. "That's MY policy!".

 

 


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1367 dage siden - Direkte link

Eventuelt overlevne kunne så afsone med starffearbejde indtil de har dækket skaderne. Og derpå afsted til hjemlandet, hvis de ikke er danske statsborgere. 


Skrevet af Asger Jon 1367 dage siden - Direkte link

Hehe, masseanholdelser er åbenbart forbeholdt folk, som politiet godt ved ikke har tænkt sig at gøre modstand.


Skrevet af Froggy 1367 dage siden - Direkte link

Problemet er at politiet var der for at beskytte "offeret" mod forventet opfølgende vold. Det gjorde de ikke og lod i stedet OUH rasere. Så vidt jeg har forstået, så slap "offeret" for yderligere skader, men det kunne politiet ikke vide ved synet af 40 vilde muslimer.

 

Ergo har man undergravet sin autoritet overfor både "offer" og voldsmænd. "Offeret" må nu ty til selvtægt og selvbeskyttelse, mens voldsmændene fortsat tør rasere. Hvis det "bare" var inventar, så skulle der ikke skydes, men ved personfare og beskyttelse, så bør indtrængere pløkkes.


Skrevet af Per T 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

nævn bare eet eksempel på en politimand der er blevet DØMT for at skyde en civil? det kan da godt være de bliver tiltalt af statsadvokaten men de bliver altid frifundet bagefter.

 

Jeg tror ikke frygten er juridiske represalier. Næeh, det er muhamedanernes tradition for blodhævn der holder politiet fra at gribe ind.


Skrevet af oecon 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Lige præcis - det her tydeliggør med al tydelig en samfundsmæssig patologi; alle andre steder var der blevet slået hårdt ned overfor et sådant egentlig angreb på en offentlig institution - de havde kun fået lov til at forlade stedet i håndjern eller i bodybags...


Skrevet af oecon 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er sgu da for tamt et argument, at det er ok ikke at udføre ens arbejde fordi det involverer papirarbejde :o Det er jo ligesom også deres arbejde...

 

Og der er jo ingen der taler om at skyde vildt omkring sig - de kunne jo netop bare have bedt alle om at sætte sig ned og dem der modsætter sig anholdelse med en kniv eller kølle i hånden må jo forvente at blive pasificeret med en kugle.


Skrevet af Flemming p 1367 dage siden - Direkte link

Jeg får godt nok nervøse trækninger når jeg læser hvor blodtørstige danskere er ved at blive, smitter islam?

Politiet gjorde deres arbejde.

 


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1367 dage siden - Direkte link

Politiet i Norge har diekte ansvaret for ca halvdelen af dem der døde på øen, da de gemte sig bag en container, mens civile fragtede folk der flygtede fra øen, igen politiet magter ikke deres opgave, det er netop i sådanne ekstreme tilfælde at politiet skal træde i karakter, det er det vi har dem for,  at fange nogen der kører 4km/time for stærkt, er ikke deres primære formål...   Ud over at ABB havde sagt han ville overgive sig til myndighederne, så er det politiets direkte ansvar at beskytte de civile.

 

Mens i Danmark ser vi en ligne situation, de er vældiggode til at hjælpe skat til at fange de farlige folk der unlader at betale afgift på deres bil, og jagte folk der overtræder nogle traffik regler (ja ja er er grove tilfælde, der skal fanges), men når det kommer til at Danskere bliver overfaldet for at være i det forkerte område i Danmark, eller store volds grupper som det der skete på skade stuen, så er der ikke noget politi..  på trods af det netop er den situation hvor politiet skal træde i karakter...   Hvad værre er at ude af de rapporteret 20-60 mennesker har de arrestere 2 ?

 

Beklager jeg oplevede en gang at stå mellem 2 grupper der havde drukket for meget og holde dem på afstand af hinanden - de ville slås, jeg fik fat i politiet, men de kunne desværre ikke komme, fordi de havde travlt...   Tog dem lidt over 3 timer at komme...  

 

Så nej jeg har meget lidt respekt for dem, de er der når det drejer sig om en fredlig traffikant, eller person der ikke har betalt afgifter i Danmark, eller en enkelt fuld person, men ellers, er de svære at få fat på.

 

Og hvordan kan det være at nogle områder af Danmark er nu så farlige at ambulance reddere ikke tør gå der ind, hvad med at bruge politiet på at få det ordnet..


Skrevet af Flemming p 1367 dage siden - Direkte link

Jeg holder nu fast i at politiet gør deres arbejde, det er og bliver politikerne og pressen(både rød og Blå stue),som har besluttet at fartkontrol skal prioriteres højere end voltægt, tyveri og optøjer.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

2
36
16
22
7
13
9
10
16
43
24
46
37
6
9
20
12
12
26
37

- Annonce -


- Annonce -