Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

9

+6 Skrevet af _slettet_bruger_560 246 dage siden - Direkte link

Bare vent. Vi kommer stadig til at få megen fornøjelse og berigelse af ham i mange år endnu. Mit bud er, for bestandigt. Nu kommer hele hæren af advokater, lobbyister, godhedsriddere, venligboere og fascisterne fra Nørrebro ham til hjælp. Zenia Stampe skal formentlig også i det statsfinancierede mikrofonholderinstitut og hyle op om menneskerettigheder og vræle grådkvalt over at det er de hadefulde nationalister og manglende penge til 'integration' som har gjort ham til den skiderik han er.

 

Jeg vil se udvisningen før jeg tror det.

 

Og tænk så lige på alle de ressourcer der bliver brugt på at få bare én enkelt forbryder vist ud (hvis han overhovedet bliver det). Og tænk så på hvor mange der er tilbage. Det er en helt umulig opgave. I hvert fald som lovgivningen er skruet sammen idag.


+3 Skrevet af Frihed Nu 246 dage siden - Direkte link

Kunne ikke være mere enig


+2 Skrevet af Thomas Michael Høilund Staal 246 dage siden - Direkte link
Desværre også her. Ikke destomindre: Ud med ham - han har haft chancer nok til at bevise, at han vil være her og at han vil være som danskere allerflest.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Maja Mejlby Larsen 245 dage siden - Direkte link

Han bliver vist ud, men ja, vi ser ham igen. Præcis som vi gjorde med sigøjner fjolset inde i København. Så ja, ham har vi glæde af mange år endnu...


+3 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 245 dage siden - Direkte link

Udvisning bliver brugt alt for lidt. Der er ingensomhelst grund til at rette sig efter de såkaldte menneskerettighedsguruer. Vi skal blot have en regering, som har mod til at sige offentligt, at sådanne bestemmelser og konventioner er uacceptable for Danmark, hvorfor vi ikke vil følge dem. Hvis det betyder opsigelse af konventioner, så opsig dem.  Folk der i sn tid har fået asyl og opholdstilladelse i Danmark skal simpelthen udvises, hvis de er kriminelle. Allerede i 1970'erne havde man en bestemmelse i Schweiz, hvorved fremmede der fik opholdstilladelse måtte acceptere udvisning ved lovovertrædelser. Hvor svært kandet være ?


+1 Skrevet af Cody Nielsen 245 dage siden - Direkte link
Problemet er at folket bliver ved med at stemme på de EU liderlige partier der er mere bange for konventionerne end de er for vælgerne. En meget sørgelig tilstand i vores førhen så velfungerende land....

Skrevet af Marianne Minerva Andersen 245 dage siden - Direkte link

Dette pragteksemplar af menneskeracen skal vi nok få "glæde" af i mange år endnu, for selvfølgelig bliver udvisningen ikke effektueret, det skal en blødsøden dommer jo selvfølgelig nok sørge for.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

14
9
6
7
11
10
7
5
7
8
16
8
15
10
13
12
9
14
12
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -