Kontakt 180Grader.dk
36

Skrevet af Tommy Jensen 1369 dage siden - Direkte link

HA. Landmændene brødføder ikke en skid så længe de bare suger på lappen fra skatteyderne med alle deres elendige tilskud.

 

Gør som New Zealand, vent så 5 år og så må I brokke jer -- hvis der da var nogen tilbage...


Skrevet af Vimfuego 1369 dage siden - Direkte link

no shit, de snupper 70-80% af det du tjener, og hvis du er heldig får du værdi tilbage for det der svarer til halvdelen. Hvis du er uheldig får du meget mindre.


Skrevet af Havkatten 1369 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du råber og skriger og r**** går.


Fakta er, at størstedelen af det danske landbrug er et fallitbo med en gæld på 360 mia. Det skyldes ikke mindst at de danske svinebaroner i de seneste mange år har finansieret deres underskudsgivende svineproduktion med uansvarlig belåning af oppustede jordværdier og deres store tab i forbindelse med fejlslagne valutaspekulationer.

 

Nu står samfundet så med en tikkende gyllebombe under hele den danske økonomi, når der skal ryddes op efter svinebaronernes fest. Det på trods af at skatteyderne i forvejen har ydet en årlig bistandshjælp til landbruget – direkte og indirekte – på omkring 10 mia. om året. Det svarer til en bistandshjælp på årligt 400.000 kr. pr. landmand eller 2-3 gange så meget, som andre kontanthjælpsmodtagere modtager.


At statsstøtten til landbruget kun udgør en begrænset andel af landbrugets økonomi er noget forvrøvlet sludder. Danmark er det land i EU, hvor EU-støtten udgør den højeste andel af landbrugets bruttofaktorindkomst, nemlig ikke mindre end 62 pct. Til sammenligning udgør andelen i Holland kun 14 pct. Hvis EU-støtten trækkes ud af det danske landbrugs driftsresultater, har der derfor i de seneste mange år været milliardstore underskud hvert eneste år.


Og uanset hvor meget du forsøger at puste landbrugets betydning op, så er de tider altså for længst forbi, hvor landbruget var af afgørende betydning for den danske samfundsøkonomi.

 

I forhold til beskæftigelsen tegner landbruget sig trods alt kun for omkring 2 pct. af den samlede beskæftigelse, og dertil kommer, at op mod hver fjerde ansat i landbruget er importeret østeuropæisk arbejdskraft. I forhold til eksporten tegner landbruget sig ganske vist fortsat for en pæn andel på 11-12 pct. Men det holder jo ikke i længden at opretholde en svineproduktion, der giver milliardstore underskud - endda på trods af de mange milliarder som svinebaronerne modtager i statsstøtte. 

 

Og så er der endda slet ikke taget højde for de store samfundsmæssige omkostninger, som svinefabrikkernes ødelæggende belastninger af natur og miljø medfører. 

- Annonce -


Skrevet af Havkatten 1369 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nå da. Så kom der lige endnu en af dine hjernedøde svadaer om stalinister, og hvad vi har.

 

Jeg havde nu heller ikke forventet, at dine evner ville række til, at du kan forholde dig seriøst til noget som helst.

 

Kan du fortsat ha' en god dag.


Skrevet af Havkatten 1369 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tyv tror hver mand stjæler.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

28
14
13
36
14
28
39
34
29
23
17
3
2
41
19
8
22
14
9
11

- Annonce -


- Annonce -