Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

36

Skrevet af Tommy Jensen 1607 dage siden - Direkte link

HA. Landmændene brødføder ikke en skid så længe de bare suger på lappen fra skatteyderne med alle deres elendige tilskud.

 

Gør som New Zealand, vent så 5 år og så må I brokke jer -- hvis der da var nogen tilbage...


Skrevet af _slettet_bruger_64 1607 dage siden - Direkte link

Lodret løgn.

Landmændene får kun ca. 5% af deres omsætning i fra skatteyderne. De slider i det ca. 60-80 timer om ugen, og ud over kontrol-stasierne producerer de for mere end 100 Gkr./år. Deres varer er årsag til yderligere 150.000 arbejdsplaser i Danmark på slagterier oma.

En stor del af det går - i modsætning til offentligt ansatte samfundstømmeres perverse aktiviteter - til eksport.


Skrevet af Havkatten 1607 dage siden - Direkte link

Du råber og skriger og r**** går.


Fakta er, at størstedelen af det danske landbrug er et fallitbo med en gæld på 360 mia. Det skyldes ikke mindst at de danske svinebaroner i de seneste mange år har finansieret deres underskudsgivende svineproduktion med uansvarlig belåning af oppustede jordværdier og deres store tab i forbindelse med fejlslagne valutaspekulationer.

 

Nu står samfundet så med en tikkende gyllebombe under hele den danske økonomi, når der skal ryddes op efter svinebaronernes fest. Det på trods af at skatteyderne i forvejen har ydet en årlig bistandshjælp til landbruget – direkte og indirekte – på omkring 10 mia. om året. Det svarer til en bistandshjælp på årligt 400.000 kr. pr. landmand eller 2-3 gange så meget, som andre kontanthjælpsmodtagere modtager.


At statsstøtten til landbruget kun udgør en begrænset andel af landbrugets økonomi er noget forvrøvlet sludder. Danmark er det land i EU, hvor EU-støtten udgør den højeste andel af landbrugets bruttofaktorindkomst, nemlig ikke mindre end 62 pct. Til sammenligning udgør andelen i Holland kun 14 pct. Hvis EU-støtten trækkes ud af det danske landbrugs driftsresultater, har der derfor i de seneste mange år været milliardstore underskud hvert eneste år.


Og uanset hvor meget du forsøger at puste landbrugets betydning op, så er de tider altså for længst forbi, hvor landbruget var af afgørende betydning for den danske samfundsøkonomi.

 

I forhold til beskæftigelsen tegner landbruget sig trods alt kun for omkring 2 pct. af den samlede beskæftigelse, og dertil kommer, at op mod hver fjerde ansat i landbruget er importeret østeuropæisk arbejdskraft. I forhold til eksporten tegner landbruget sig ganske vist fortsat for en pæn andel på 11-12 pct. Men det holder jo ikke i længden at opretholde en svineproduktion, der giver milliardstore underskud - endda på trods af de mange milliarder som svinebaronerne modtager i statsstøtte. 

 

Og så er der endda slet ikke taget højde for de store samfundsmæssige omkostninger, som svinefabrikkernes ødelæggende belastninger af natur og miljø medfører. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_64 1607 dage siden - Direkte link

Evenesvagt stalinistisk propaganda!

For det første er udviklingen i landbruget vendt, så landmændene igen er begyndt at tjene penge.

Landbrugets gæld rager jo ikke dig.

Da er de offentligt ansattes gæld på 100 Gkr. bare i år langt værre, for det er os andre, der skal betale for de offentligt ansattes excesser.

For det andet er det i alle erhverv vanskeligt at tjene penge i krisetider, mens adelen af fyrsteligt betalte offentligt ansatte og deres 800.000 klienter lever på 1. klasse uden at skabe så meget som én krones værdi. 

For det tredie er regeringen allerede ved at ødelælgge landbruget, således har Gjerskov lige stjålet 600 km2 fra lansdmændene, et areal som Bornholm, hvor intet må dyrkes længere.

En eksport på over 100 Gkr./år og 150.000 arbejdspladser i Danmark er sidndssygt godt, og uden dem var vi alle på røven, også du, havkat.

Regeringen vil "skabe" 180.000 arbejdspladser i Danmark over de næste 10 år.

Det kan ingen politiker gøre.

Politikere med Gjerskov og Möger i spidsen er eunukker og som omvendte Kong Midas'er.

Alt, hvad de rører ved, bliver til støv!


Skrevet af Havkatten 1607 dage siden - Direkte link

Nå da. Så kom der lige endnu en af dine hjernedøde svadaer om stalinister, og hvad vi har.

 

Jeg havde nu heller ikke forventet, at dine evner ville række til, at du kan forholde dig seriøst til noget som helst.

 

Kan du fortsat ha' en god dag.


Skrevet af _slettet_bruger_64 1607 dage siden - Direkte link

Det er heldigt for dig, at du forsørges af skatteyderne, heriblandt alle landmændene.


Skrevet af Havkatten 1607 dage siden - Direkte link

Tyv tror hver mand stjæler.


Skrevet af slettet bruger 5219 1607 dage siden - Direkte link
@tomjen: Sikke en tomhjernet kommentar - du ved vitterligt ikke hvad du taler om, vel?

Skrevet af Vimfuego 1607 dage siden - Direkte link

no shit, de snupper 70-80% af det du tjener, og hvis du er heldig får du værdi tilbage for det der svarer til halvdelen. Hvis du er uheldig får du meget mindre.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16
12
8

- Annonce -

- Annonce -