Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

Skrevet af Tommy Larsen 1605 dage siden - Direkte link
Uha uha det er slemt. Politiet syntes det er "en mærkelig handling" så den unge mand må ha' en bøde. Jamen kære betjent, du valgte selv at overtage den unge mans beslutning. I statsansatte behøver ikke ligefrem lede med lys og lygte for at finde nogen at redde. Få i stedet et rigtigt job, hvis der er for lidt at lave i etaten.

Skrevet af Claus Poulsen 1605 dage siden - Direkte link
Hov den havde du allerede tilføjet :-).
Så kommer min kommenar her i stedet:

Begrundelsen: "...hvis han faldt i søvn og vendte sig, kunne han have faldet ud over kanten"

Den tager vi lige igen; Hvis han var faldet i søvn, kunne han have bragt sig selv i fare.
Og det er ulovligt fordi...???

Hver dag kører jeg 70 km på motorvejen. Hvis jeg falder i søvn her bringer jeg med sikkerhed både mig selv og andre i fare. Jeg er jo en galning og bør arresteres øjeblikkeligt!

Eller også bør nogen kigge lidt indad og spørge om ikke formynderstaten er vokset til en størrelse hvor den personlige frihed er forsvundet og alt er samfundets ansvar.

Skrevet af Christian Ellegaard 1605 dage siden - Direkte link
Det var den unge mands intention at tage sig en lur oppe på taget. Det er formentlig ikke formålet med din bilkørsel - ellers kan jeg kun være enig: Så er du en galning og bør arresteres øjeblikkeligt.

Det er jo ellers en sag for kontordamerne, men som udgangspunkt er det kriminaliseret at udsætte andre for nærliggende fare for liv eller førlighed, efter straffelovens § 252. Det må bero på en konkret vurdering, om der var en overhængende risiko for, at den unge herre ville trille ned, men hvis det er tilfældet, så mener jeg godt § 252 kunne blive aktuel. Jeg ville i hvert fald nødig rammes af 70-80 kg. dødvægt i frit fald fra 12 meters højde mens jeg spadserede ned ad en stille gade i Odense.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Mads Nielsen 1605 dage siden - Direkte link
Så går argumentet: "Ja, men hvis han var blevet invalid, så skulle alle vi andre betale for det!". Ja, det er da klart, manden har jo ikke haft mulighed for at melde sig ud ..

Skrevet af Kat 1605 dage siden - Direkte link
http://www.bt.dk/krimi/sovende-mand-udloeste-panik-i-odense

Han lå på halvanden gange to meter... Det svarer til en ret almindelig dobbeltseng. De færreste af os falder ud af den.
Og nu har de fortalt ham om hvad de synes om hans skønhedssøvn? Og de vil finde ud af om de kan give HAM en bøde for at udløse en unødvendig redningsaktion? Han bad dem da ikke om at komme og redde sig???
Man mangler ord...

Skrevet af Bertel Vagn Christensen 1605 dage siden - Direkte link
Det er ikke OK at udløse frygt for sikkerheden. Det er ikke OK at solbade på et tag i 12 meters højde midt i en by.

Skrevet af _slettet_bruger_1361 1605 dage siden - Direkte link
De kunne jo bare have spurgt ham. De fleste er vel i stand til at hæve stemmen tilstrækkeligt til, at den kan høres 12 meter væk.

Hvorfor må man ikke solbade på et tag i 12 meters højde? Er det noget, du bare sådan lissom synes?

Skrevet af Bertel Vagn Christensen 1605 dage siden - Direkte link
Han kunne ikke kontaktes: Der (på karpapen i 12 meters højde) havde han lagt sig til at sove med dynen over sig og ørepropper i ørerne, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Det er sindsygt farligt og tagrygge i 12 meters højde midt i en by egner sig ikke til at folk færdes eller sover på. Det er farligt, både for ham og forbipasserende. Politiet fortæller "der flere forbipasserende, der fandt situationen en smule farlig."

Det er ikke OK at kravle rundt eller sove på taggrygge midt inde i byen.

Skrevet af _slettet_bruger_1361 1605 dage siden - Direkte link
Der var selvfølgelig den mulighed, at han gik i søvne og uforvarende var havnet der. I det tilfælde er det naturligvis helt på sin plads at hjælpe ham. Men når han nu ganske frivilligt havde lagt sig der, og man havde fået det afklaret, så ser jeg ingen som helst grund til, at han ikke skulle have lov at blive. Det er fuldstændig gak at give ham en bøde. Hverken du eller andre skal da afgøre på hans vegne, om han skal udsættes for den evt. fare, der måtte være ved det.

Skrevet af Bertel Vagn Christensen 1605 dage siden - Direkte link
Så bygningers tagrygge er færdselsårer på linie med fortov?

Skrevet af _slettet_bruger_1361 1605 dage siden - Direkte link
Hvis man har den lyst at bevæge sig på tagrygge og i øvrigt har ejerens accept, så kan jeg ikke se nogen som helst grund til, at man ikke skulle have lov til det.
Risikoen i det konkrete tilfælde for, at han faldt ned og kvæstede eller dræbte en anden er minimal. Hvor ofte falder man ud af sin seng?

Skrevet af Asger Jon 1605 dage siden - Direkte link
Hmm, kunne de ikke bare have banket på hans lejlighed, fået fat i hans mobil telefon nummer og ringet og spurgt ham, om han havde brug for hjælp?

Skrevet af Ole 123 1605 dage siden - Direkte link
Big mother er gået amok men man gider ikke bekæmpet kriminalitet men en vælger at nyde sommeren under åben himmel kræver at anti terror styrken sættes ind- sjovt at sove på sit tag giver mere istraf end at deltage i nedbrandingen af Nørrebro - politiet er nogle undelrige nogen - god grundlovsdag - etaten "to serve and protect"
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

4
6
12
8
10
11
11
9
10
5
15
7
6
7
14
12
16
12
8
17

- Annonce -

- Annonce -