Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

+6 Skrevet af Inge Nielsen 10 dage siden - Direkte link

Er der da slet ingen danske politikere, der kan se det rablende vanvid i vores retssystem?

 

Åbenbart ikke, for vi skal jo være åh så menneskekærlige - især overfor udenlandske forbrydere, så man kan være sikre på, at de hurtigt vender tilbage til smørhullet Danmark, hvor en straf ikke er en straf men et hotelophold i luksuriøse omgivelser.


+4 Skrevet af Torben Nielsen 10 dage siden - Direkte link
En fængselsinspektør i Guds eget land indførte for nogle år siden, at de indsatte i lænker skulle samle affald og gøre rent på offentlige gader og veje iført LYSERØDE FANGEDRAGTER. Det gav et styrtdyk i flergangskriminelle! Det må da lige være i Papes ånd at indføre lignende. Måske tilføje pussy-huer?

+5 Skrevet af Henning Nissen 9 dage siden - Direkte link

Man kan ikke  resocialisere en person, der aldrig har været socialiseret. Det er ganske umuligt.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Ulrik B. Petersen 9 dage siden - Direkte link

Man skal dog lægge mærke til at fængslet er anlagt på Lars Tyndskids marker, dvs. langt fra alt muligt. Og det betyder at pårørende, der vil besøge de indsatte, får lidt af et helvede med transport, i hvert fald hvis den er offentlig.

Det bliver også ret vanskeligt at undsætte fanger, der vil flygte, da de får svært ved at slippe fra Falster i tide. Derfor, ro på folkens, lad os lige se, hvordan det kommer til at gå. Mit gæt er at der går Bjørn Elmquist i det, og at det vil vælte ind med klager over at folk fængsles så langt væk fra deres normale ghettoer at indespærringen i sig selv udgør en form for tortur og derfor formentlig strider mod en eller anden obskur menneskerettighed. Vi har jo en del mennesker i Danmark, der konstant beflitter sig på at påvise problemer med menneskerrettigheder, så at de kan markedsføre sig selv om særligt gode mennesker, og stemple de øvrige danskere som et umenneskeligt folk.

Landskabet er dog ganske dejligt på de kanter, og de indsatte kan måske glæde sig over udsigten oven for den høje mur udenom fængslet. Det er dem vel undt.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

9
11
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
7
6
7
14
12
16

- Annonce -

- Annonce -